discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

nucus scrie:Am si eu o intrebare : cine oare se lauda si se bate cu caramida in piept ? Avem si ezemplu' lu' mareata Roberta Anastase ! Curat murdar!
Chestia e ca aia chiar are piept frate ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
zamfi scrie:nucus scrie:Am si eu o intrebare : cine oare se lauda si se bate cu caramida in piept ? Avem si ezemplu' lu' mareata Roberta Anastase ! Curat murdar!

Din nefericire are si OO. Iti dai seama cate-ti trebuie sa te p_ _ i pe o tara intreaga ?
-
adiwolf
- veteran

zamfi scrie:nucus scrie:Am si eu o intrebare : cine oare se lauda si se bate cu caramida in piept ? Avem si ezemplu' lu' mareata Roberta Anastase ! Curat murdar!

daaaaa, dar are si o "fisura"

-
Zamfi
- veteran

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
nucus
- veteran

Si Hitler cind a venit la putere a scos toti monstri din puscari si din spitalele de nebuni !
-
taicanoe
- veteran

-
Nimeni nu este etern.
curat murdar coane Fanica ... dar aici ai dreptate ... cand ma uit si vad ca inca ai nick-ul apsalba realizez ce mare dreptate ai cand spui ca nimeni nu e etern.

tot asa de eterna va fi si soarta federatiei ?
Coane Fanica asa ca sa-i dai peste cap pe toti spiningarii de la turneul AVP (cu tot cu cele doua divizii ale sale) ia pune mataluta
o lista cu membrii spiningari ai celor n'spe cluburi care vor obtine CIS-ul

sau majoritatea sunt un fel de forme fara fond ? Numele tuturor pescarilor participanti la Turneul AvP sunt publice, sunt postate la toate etapele, in clasamente, la inscrieri etc. Da-ne si noua sansa de a vedea care sunt macar 21 de pescari de spining (cate unul de fiecare club - minim) care vor fi mandria Romaniei in pescuitul sportiv - spining. Nu incerca sa pui numele la vrajeala ca ii verificam

S'altare și bunăstare !
-
Nick
- veteran

Nu cred ca se indoieste nimeni ca sunt multi pescari de spinning din comuna Dalnic, Rast (ce-o mai ramasa dupa ce i-a spulberat apa), sau "orasele" Gheorghieni si Targu Secuiesc. Intamplarea face ca stiu destul de bine zonele in care cele pe care le-am enumerat mai sus isi desfasoara activitatea, nu cred ca vre-un taran din Dalnic isi lasa cultura de cartofi neculeasa si vine la vre-un Sarulesti.....

-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Stefan Dinu, asteptam raspuns urgent la
problema lipsei LRS din registrul ONG-urilor. Ineleg ca hartiile sunt la tine, fa o fotocopie dupa Certificatul de inscriere in Registrul ONG-urilor, pe care trebuia sa-l ridici de la grefa Judecatoriei unde zici ca ai inregistrat Liga si posteaz-o aici.
-
Sorin
- Moderator

In ce calitate astepti tu astea?
e castigata LRS la loz in plic sau Stefan Dinu ?
ai facut vreo donatie pentru propasirea spinningului la lrs si nu stim ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
fan G E R U L A
- utilizator constant

Sorine,
Numai cine are ceva de ascuns ar refuza sa posteze certificatul, dupa ce a reiesit ca LRS nu figureaza in lista de la Registrul ONG-urilor. Nu vreau sa cred ca ai tocmai tu interesul sa se indese surdina in trombon intr-o asa problema.