LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Sep 2010, 08:22

Semelcan
Pe tine si taica noe m-am gandit sa va dotez cu 2 gonflabile, desi unii zic altceva despre tine. :lol: :lol: :lol: Poti sa-i pui mustata. :lol: :lol: :lol:
Cat despre stefan dinu, nu mai trebuie sa ma obosesc. Omul asta, dupa ce ca are capul mic, ii mai sta si creierul lejer.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Sep 2010, 08:58

apsalba scrie:Cat despre stefan dinu, nu mai trebuie sa ma obosesc. Omul asta, dupa ce ca are capul mic, ii mai sta si creierul lejer.
Ai mai spus asta ... dar asta e ... esti limitat la tot: argumente, mistouri, intelect, idei
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 09:18

Am vazut ce "reputatie" si-au construit "altii" :lol: :lol: Si cine se aseamana se aduna :lol: :lol: .Deci ,nea Fane ai doua obiective:O factura de plata la domnu Tavi si o dotare completa pentru Taica Noe si una partiala pentru Semlecan Gheorghe.Sa nu mintasti nea Fane... :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Sep 2010, 13:25

apsalba scrie:Semelcan
Pe tine si taica noe m-am gandit sa va dotez cu 2 gonflabile, desi unii zic altceva despre tine. :lol: :lol: :lol: Poti sa-i pui mustata. :lol: :lol: :lol:
Cat despre stefan dinu, nu mai trebuie sa ma obosesc. Omul asta, dupa ce ca are capul mic, ii mai sta si creierul lejer.
Acu io ce sa zic ... calul de dar nu se prea cauta de dinti ... asa ca primesc si gonflabila dar am o mica rugaminte ... ca s-o pot folosi trebuie sa fie neaparat presedinte de federatie. :lol: si sa fie dotata cu onoare si curaj.
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Sep 2010, 10:29

io zic sa cereti si facturi la gomflabilele alea :lol: :lol: :lol: nu se stie niciodata

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Sep 2010, 10:46

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Cat despre stefan dinu, nu mai trebuie sa ma obosesc. Omul asta, dupa ce ca are capul mic, ii mai sta si creierul lejer.
Ai mai spus asta ... dar asta e ... esti limitat la tot: argumente, mistouri, intelect, idei
Ai mai putea completa cu infiintari federatii de pescuit sportiv si ar fi suficient.
PS Vezi ca din elita pescuitului sportiv din care pretinzi ca faci parte, unii au priceput cu ce se mananca pescuitul sportiv si au solicitat afilierea la federatia sportiva. Din spusele lor am inteles si eu la ce se rezuma cluburile voastre. De asta nu ati reusit sa faceti nimic. Asa ca limitatii trebuie cautati prin alte parti.

pikeman,
gonflabilele destinate domnilor sunt din loturi second hand si resapate de mai multe ori. :lol: :lol: :lol: . Au ocazia sa nu se faca de ras, intrucat din cate am auzit, unii din ei vorbesc de respectivul act doar din amintiri.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Sep 2010, 08:50

gonflabilele destinate domnilor sunt din loturi second hand si resapate de mai multe ori. . Au ocazia sa nu se faca de ras, intrucat din cate am auzit, unii din ei vorbesc de respectivul act doar din amintiri.
singura gonflabila demna de ati baga ceva in ea e celebra marca FFF adica acea marca de gonflabila care mananca rahat cu tona si e plina de onoare si curaj.
S'altare și bunăstare !

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 20 Sep 2010, 10:45

"PS Vezi ca din elita pescuitului sportiv din care pretinzi ca faci parte, unii au priceput cu ce se mananca pescuitul sportiv si au solicitat afilierea la federatia sportiva. "
Putem stii si noi despre cine e vorba? Presupun ca nu e nici un secret.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Sep 2010, 05:07

Nu zice cine sint, pentru ca i-au cerut si aia gonflabile..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Sep 2010, 11:59

Nick scrie:"PS Vezi ca din elita pescuitului sportiv din care pretinzi ca faci parte, unii au priceput cu ce se mananca pescuitul sportiv si au solicitat afilierea la federatia sportiva. "
Putem stii si noi despre cine e vorba? Presupun ca nu e nici un secret.
Tata Nitu si Maty. Iti spun ceva numele acestea? Clubul Natural Carp reprezinta ceva? Si mai sunt si altii. Toate la timpul lor.

Scrie răspuns