LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Sep 2010, 12:50

Am spus ca fac dotari pentru sportivii de competitie legitimati ai clubului nu pentru toti nacadaii care se cred pescari. Voi sunteti pescari sportivi pe forum, nu pe balta. Macar taica noe a recunoscut ca el vrea la peste, nu la concurs. Pescarii care pescuiesc pentru o tigaie nu ma intereseaza. Mai ales aia care o trag si in prohibitie
pentru a te sprijini pe tine in realizarea maretelor idealuri de dezvoltare durabila a balastierelor ma sacrific si ma apuc, acum la batranete si de pescuit de competitie. Asa ca tot n-ai scapat de asigurarea dotarii mele. Poate ai uitat dar am promis PODIUM la cel putin jumatate din etapele de spining, pe care le va organiza la anul federatia sportiva de pescuit. Nu cred ca vreun club din federatie va putea refuza o astfel de oferta. Si plusez cu ocuparea unuia din primele 5 locuri la finalul anului 2011 ... asa ca in 2012 voi fi in lotul Romaniei la spining din barca.
Si pana atunci poate o punem de un concurs noi doi, din barca, sau daca consideri ca spiningul te depaseste prea mult uite mai fac o concesie ... hai sa ne intrecem la stationar - luam doua vergi de 4 m, ne asezam pe malul unui rau (fara balti ca din alea inca nu a fost scos balastru destul) si facem o mansa de 3-4 ore. Poti sa mai convoci si alti utilizatori de pe forum pe care tu nu-i consideri pescari.
Sau daca esti pasionat de sporturi extreme facem o partida de 3-4 zile si fiecare mananca ce prinde ... dar mai bine nu ... pentru ca nu vreau sa fiu acuzat ca am contribuit la infometarea marelui prezident :lol:

PS
Obligatoriu fiecare participant va semna o fisa de protectia muncii pentru a evita raspunderea in cas ca Fane Factura Federatie isi baga vreun jig in deget ... jig e carligul ala cu plumb pe el pe care se pun gruburile sau shadurile ... daca trebuie fac si desen :lol:
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Sep 2010, 14:25

Vezi ca aparentele insala; am facut acest test cu concurentii de la finala FNPSR - stationar. Au aparut si comentarii; am prins intr-o ora cat cel mai bun concurent intr-o mansa. Cat despre spinning, facem una de pe mal. Muresul are exemplare superbe si esti pe terenul meu. Nu am uitat sa manuiesc lanseta si o fac chiar destul de bine.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Sep 2010, 15:31

am prins intr-o ora cat cel mai bun concurent intr-o mansa
cu cati scafandri ? :lol:

Pai ca sa nu "jucam" nici unul acasa hai sa facem proba de pe mal ... pe Olt sub vreun baraj.
S'altare și bunăstare !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Sep 2010, 17:36

apsalba scrie:Nu am uitat sa manuiesc lanseta si o fac chiar destul de bine.

Aici nu te poate contrazice nimeni .

http://www.youtube.com/watch?v=y8q_bEcj ... r_embedded

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Sep 2010, 18:22

@ escu-le
...esti din ce in ce mai penibil...la asta nu te intrece nimeni
...oare , tu crezi in afirmatiile tale ?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 14 Sep 2010, 18:56

Ce de s-a scris pe aici ...

1. Pistele de concurs la pescuit sportiv nu sunt stadioane: pui iarba si gata.

2. O balta de 10 ha este o gluma ... poate pentru un concurs de 2 oameni merge.

3. Daca dotezi pescarii de competiţie precum "infrastructura" din campionatul national de spinning din 2007 atunci fugiţi băieţi! O să pescuiţi cu undite China, mono China, carlige Mustad si rame rosii. Indiferent daca e spinning, stationar, musca, pescuit marin sau casting.

Dar toate aceste probleme domnul Ştefan Popescu decurg din faptul ca domeniul pe care il manageriezi nu face parte din domeniul tau de competenta (na ca am fost la scoala si ma pricep si la management). Fapt ce este ciudat avand in vedere ca te-ai atârnat de acest domeniu de vre-o 5 ani şi totuşi nu s-a lipit nimic de tine.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 14 Sep 2010, 19:02

StefanDinu scrie:Cat despre lecţie ... crezi ca eşti omul care poate şi trebuie să dea lecţii?
apsalba scrie:Da. Cred ca sunt singurul care a miscat ceva in a strange pescarii sportivi sub acelasi acoperis. Si cu ceva rezultate. Bune sau rele, timpul o va dovedi.
Desi se spune ca modestia este o virtute eu cred ca este pentru prosti. Asa domnul! Da-ti cu caramida in piept!

PS: vezi ca "pescar sportiv" e o mostenire trista din trecutul tau de membru AGVPS de la 3 ani, intru-cat pescarul nesportiv este ori braconier ori aquacultor.

PSS: si daca ai facut ceva pentru pescarii sportivi de ce nu ramai la ce ai facut mai bine si te incurci si cu pescarii de competitie?

PSSS: o sa fac si eu o federatie mica sa am si eu ce pune la CV. Apoi iti fac concurenta. Nu de alta dar sa te fac mai puternic.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Sep 2010, 06:29

Federatia romana de aruncat cu privirea, ar fi o sugestie, intrucat aia de pescuit sportiv e putin ocupata. Sau federatia romana de competitii, daca in mintea ta nu a intrat inca denumirea de pescar sportiv, dupa sportul care este recunoscut ca atare de ANS. Ar fi ca si cum la fotbalist i-ai spune competitor de fotbal. Avea dreptate userul Gerula cand facea referire la capacitatile tale intelectuale.
PS Daca tot ai de gand sa faci o federatie cat de mica, vezi sa fie si putin vizibila, sa nu trebuiasca sa fie cautata cu lupa. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Sep 2010, 06:37

Neata nea Fane Generosule.Vezi ca Taica Noe zice ca matale ai inteles gresit si el vrea sa participe la concursuri.La fel si eu.Asadar noi doi asteptam dotarea promisa.Ardem de dorinta de a purta Fedratia pe podiumuri.Deci vrem;MOTOR-BARCA -SONAR-BATERIE-LANSETE-MULINETE-FIRE-NALUCI etc.Nu uita ca ai promis in public.Sa nu mintasti iara ,nea FANE....cA DACA II ASA INSEMNA CA INFRINEZI CU BUNA STIINTA AVINTUL COMPETITIONAL.Da unde ai fo atittea zile ??Ai umblat dupa dotare.Vezi ca amicul si avocatul tau in faza cu factura buclucasa ,are niscaiva probleme de imagine,si poate il ajuti cu un umar pe care sa plinga...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Sep 2010, 06:39

Conform algoritmului tau de tiriplic exista fotbalisti sportivi. fotbalisti sportivi/ recreationisti si fotbalisti sportivi de competitie. Dar lasa chestiile astea ca iti luxezi neuronul.

Scrie răspuns