pentru a te sprijini pe tine in realizarea maretelor idealuri de dezvoltare durabila a balastierelor ma sacrific si ma apuc, acum la batranete si de pescuit de competitie. Asa ca tot n-ai scapat de asigurarea dotarii mele. Poate ai uitat dar am promis PODIUM la cel putin jumatate din etapele de spining, pe care le va organiza la anul federatia sportiva de pescuit. Nu cred ca vreun club din federatie va putea refuza o astfel de oferta. Si plusez cu ocuparea unuia din primele 5 locuri la finalul anului 2011 ... asa ca in 2012 voi fi in lotul Romaniei la spining din barca.Am spus ca fac dotari pentru sportivii de competitie legitimati ai clubului nu pentru toti nacadaii care se cred pescari. Voi sunteti pescari sportivi pe forum, nu pe balta. Macar taica noe a recunoscut ca el vrea la peste, nu la concurs. Pescarii care pescuiesc pentru o tigaie nu ma intereseaza. Mai ales aia care o trag si in prohibitie
Si pana atunci poate o punem de un concurs noi doi, din barca, sau daca consideri ca spiningul te depaseste prea mult uite mai fac o concesie ... hai sa ne intrecem la stationar - luam doua vergi de 4 m, ne asezam pe malul unui rau (fara balti ca din alea inca nu a fost scos balastru destul) si facem o mansa de 3-4 ore. Poti sa mai convoci si alti utilizatori de pe forum pe care tu nu-i consideri pescari.
Sau daca esti pasionat de sporturi extreme facem o partida de 3-4 zile si fiecare mananca ce prinde ... dar mai bine nu ... pentru ca nu vreau sa fiu acuzat ca am contribuit la infometarea marelui prezident

PS
Obligatoriu fiecare participant va semna o fisa de protectia muncii pentru a evita raspunderea in cas ca Fane Factura Federatie isi baga vreun jig in deget ... jig e carligul ala cu plumb pe el pe care se pun gruburile sau shadurile ... daca trebuie fac si desen