LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Sep 2010, 06:35

NEA FAAAANE>>>Unde esti ,ca mai ai o factura de plata,aia cu popularea si dupa aia ,urmeaza factura cu dotarea.Dotarea mea si a lui Taica Noe.Ai uitat???Hai ca avem concursuri de cistigat,hai ca vreau sa particip si eu la Minjesti,hai ca mi-am sters "Daiwa "de pe sapca si astept sa scriu pe ea "Fane Federatie".......A, esti plecat sa vezi care sint preturile la barci,motoare,sonare,...am inteles....scuze...
Sau cauti avocat?Vezi ca ai unu de-a fost jurnalist.Adica unu din aia"cu televizorul a-ti mintit poporul"Jurnalist somer ,in cautare de slujba.Auleo,sa-i spun ca este liber un post de degustator la o firma de catering,poate apeleaza L.R.S. in viitorul campionat la serviciile acesteia,sa nu mai fie probleme cu puii sticati...O sugestie buna pentru L.R.S.,nu-i asa? :roll: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Sep 2010, 08:47

Am fost putin plecat la Deva pentru a depune documentatia de avizare pentru investitia de la Orastie, dupa care am fugit la Chetani unde vrem sa facem si acolo o investitie pentru asociatiile din judetul Mures. Am spus ca fac dotari pentru sportivii de competitie legitimati ai clubului nu pentru toti nacadaii care se cred pescari. Voi sunteti pescari sportivi pe forum, nu pe balta. Macar taica noe a recunoscut ca el vrea la peste, nu la concurs. Pescarii care pescuiesc pentru o tigaie nu ma intereseaza. Mai ales aia care o trag si in prohibitie.
PS Reveniti la topic. Altfel eticheta de carcotas devine deviza voastra.
PPS Vezi cine este cumparatorul de pe factura respectiva. Daca apare pe ea o asociatie, jos palaria. Eu nu sponsorizez un spoitor. Stie el la ce ma refer.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Sep 2010, 10:04

E bine ca aveti ocupatie :twisted: Va trece timpul...Desi ,in prima faza , am sperat sa fie un topic interesant ,s-a dovedit binenteles contrariu... :cry:
Vali draga pacat de initiativa ta!

Ps: va doresc succese in continuare! :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Sep 2010, 11:12

Nacadaii(??}care se cred pescari?Pai si tu cum ai ajuns presedinte in cazul asta?? :roll: :roll: Desigur ai o definitie proprie pentru "pescar".Si care v-a sa zica acuma o dai la intors cu dotarea...Si eu care credeam ca nu minti.Ca si cu factura.Atunci ai pus o unica conditie:factura.Acuma adaugi inca vreo 200 de criterii.Mama ce corect esti.Dar asa prin absurd,daca eu fac cerere sa intru la tine in asociatie,esti OBLIGAT ,sa ma primesti,in virtutea faptului ca legea imi da DREPTUL,la libera asociere...

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Sep 2010, 11:31

Semelcan
Din postarea ta se vede clar ca esti gheorghe. Libera asociere nu inseamna sa vrei numai tu, ci sa vreau si eu.
Dar te intreb ceva personal; tu nu ai parinti? Incearca acolo.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Sep 2010, 13:32

Esti asa previzibil nea Fane,eram sigur ca o sa pui botu pe momela asta, precum bibanul pe tubes-uri.Am zgindarit nitel politicianul din tine.Vezi de ce nu te cred ca ai renuntat le politica?Pentru ca voi ,politicienii,sinteti maestrii la intors vorbe si afirmatii.Voi nu puteti traii daca nu mintiti:
-"Eu platesc factura in maxim 2 zile"(afirmatie pe site)Realitatea?Ca nu-i pe o asociatie,ca nu s-a anuntat ,ca-s pastravi nu salai,bla bla bla......
Cu afirmatia cu dotarea nu mai are rost sa ma agit.
Parinti ?Am,si au trait pe vremea lu impuscatu,si imi aduc perfect aminte cum era.Regret A.J.V.P.S.-ul de atunci,si il prefer asociatiilor de tipul celor infiintate si conduse de tine.Nu zic ca este bun A.J.V.P.S.-ul ,dar intre 2 rele ,tu si cei ca tine sint raul cel mai mare.Macar vinatorii nu sint flaminzi si hulpavi ca si cei ca tine.Pentru ca sint suficient de ghiftuiti.

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Sep 2010, 07:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sunt convins ca fabula cu vulpea si strugurii a avut ca sursa de inspiratie un individ ca tine. Ramane cum am stabilit. Esti gheorghe. Dixit.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2010, 08:17

Ce inseamna "dixit",o tu, scolatule?Daca pe mine ma arunca in derizoriu un nume,pe tine te situeaza tot acolo, faptele tale.Cind nu ai argumente,minjesti cu noroi.Tipic politicianismului.Stii ce am eu contra ta?Nu cu factura ,nu cu banii aia,nu ca ai probleme cu A.P.S.Alba,nu ca esti nesuferit citeodata,nici una din toate astea.Ci faptul ca ai propus taxa de insotitor pentru pescari si chestia aia timpita cu nu stiu cite zile pe an la pescuit.Daca gresesc ,lumineaza-ma.Spune-mi ca acele propuneri nu-ti apartin,cineva le-a aruncat in circa ta,s-au arata-mi un motiv rational pentru care ar fi benefice..Cine propune asa ceva nu poate reprezenta pescarii,in numele carora capata prerogative si putere..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Sep 2010, 08:35

Logica ta este de 2 bani. Nu am spus niciodata ca reprezint pescarii. Ar fi imposibil, intrucat nu sunt ales de ei. Eu reprezint pe cei care m-au ales. Structura colectivista reprezentata de AGVPSR nu a iesit din creierul tau, ala care se caracterizeaza prin faptul ca desi ai capul mic, el sta destul de lejer. Vrei sa vezi o chestie desteapta? Deschid un topic cu propunerea ANPA privind OM pe 2011.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Sep 2010, 08:58

Asta stiam si eu ca nu reprezinti pescarii.Deci ,dupa capul meu ala mic ,n-ar trebuii sa te milogesti dupa banii lor ,nu-i asa?Asa ca du-te si vinde permise A.N.P.A. ALORA PE CARE-I REPREZINTI. :lol: :lol: Daca nu reprezinti pescarii ,ce naiba mai cauti printre ei,vezi-ti de afacerile tale "pe banii altora".Poanta este ca tu ai nevoie de numar,ai nevoie de carne de tun si in numele lor,sa obtii bani si putere.Orice cap mic,si orice"gheorghe"poate observa asta.Si stii ce mai observa" Gheorghe"??Ca "inteligenta"ta este atit de redusa ,sau stapinirea de sine este atit de ineficienta ,incit uiti ca saptamina asta declarai emfatic ca doresti sa ajuti si sa promovezi pescarii iar acuma zici ca nu ii reprezinti pe acestia :lol: Asa ca ,vad ca te cam calci singur pe sireturi si mai si vrei sa sari la fileu.
Deci tu doresti sa ajuti si sa promovezi pescarii ,dar nu ii reprezinti,pentru ca nu esti ales de ei.Deci ori minti ori esti cam ..prost .Nici una din ipostaze nu te cam avantajeaza.DICSIT,sau cum naiba se zice... :lol:

.

Scrie răspuns