discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Ia nu va mai legati de pretenu meu Gerula ,ca il tulburati de la nobila misiune primita,si anume ,aceea de a purica presa scrisa ,precum si blogosfera pentru a identifica si corecta greselile gramaticale si de exprimare facute de analfabetii care scriu pe acolo

Desigur ,anumite tinte sint marcate puternic cu rosu

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
attilaf
- veteran

apsalba scrie:Tavi,
Taica Noe ar putea sa explice cum APS Caras a preluat lacul Grebla. Apropo mosule, te poti legitima la clubul lui Orbulescu. Le-a iesit hotararea judecatoreasca de infiintare. Asa ca ai balta in curte. Poti sa negi?
Daca tot dai exemplu lacul Grebla, poate ne spui atunci de ce Orbulescu a populat o singura data balta, anul trecut, si anul asta, cand a fost intrebat de ce nu mai populeaza, a raspuns ca nu e profitabil. Ca pentru 20 de lei cotizatia nu se merita. Si ca abia la anul, cand pune 30 de lei/zi taxa, indiferent daca esti membru sau nu, abia atunci va mai popula. Sa inteleg ca asa se va face peste tot. In primul an, sa atragi membrii, populezi o balta pentru membrii, la costuri reduse, si dupa ce ti-ai momit membrii, le tragi o taxa smechera....
-
Adelin
- Moderator

razvan m. scrie:Cui ii mai pasa ca totul e vrajeala ?! Acum ca are sustinerea fatalaului cu mana moale pe rapitoriii.info, reusita demersului lui Popescu de a-si subordona competitiile oficiale de pescuit din Romania e ca si garantata !

Daca are sustinerea
androginului cu voce pitigaiata io zic ca domnul Popescu ar trebui sa fie mai circumspect.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
taicanoe
- veteran

-
Taica Noe ar putea sa explice cum APS Caras a preluat lacul Grebla. Apropo mosule, te poti legitima la clubul lui Orbulescu. Le-a iesit hotararea judecatoreasca de infiintare. Asa ca ai balta in curte. Poti sa negi?
Coane Fanica maine ma duc sa ma inscriu si abia astept dotarea ... vezi ca din lista aia am cam uitat sa trec vreo 6 - 8 lansete + mulinete
Apropo de Lacul Grebla ... daca beau doua beri si ma apuca pisarea il cam ocolesc si nu-mi termin treaba asa de mare e ... da tu n-ai de unde sa sti ca n-ai venit sa-l vezi. Poate nu sti dar aps Caras nu permite pescuitul cu artificiale pe Grebla asa ca nu am cum sa ma antrenez ... si oricum in afara de cativa crapi, babusca altceva nu prea e ... era sa uit - mai sunt si bibanei si oarece clean.
Dupa cum a spus si AdiWolf ... oare cand vei putea sa spui in loc de vom face - am facut sau AM PLATIT FACTURA .
S'altare și bunăstare !
-
semlecangheorghe
- veteran

Nea Fane ,contra dotare ma inscriu si eu.Pa bune.Mai ai nevoie de membrii ,ca mai stiu vreo citiva..??
.
-
razvan m.
- veteran

-
Cred ca nu ai inteles cum sta treaba cu cluburile astea a lui Popescu. Dau multi si iau cativa, nu dau cativa si capata toti !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Adelin
- Moderator

Io nu inteleg de ce va tot incontrati atata cu domnul Popescu, poate ca omu' chiar vrea sa faca ceva pt pescuitul de competitie...ce nu inteleg eu este de ce se lasa amagit un om care e antrenat in chestiuni serioase de interes national, de un martzafoi pufos care nu face altceva decat sa ii defloreze imaginea de om serios.
Acuma nimeni nu e indreptatit sa dea sfaturi vis-avis de cum sa-si faca domn Popescu alantele, dar eu cred ca aliantza cu Neculaie, un tip androgin ce transpira abundent, nu da bine la federatie.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
La ziaristul terminator te referi, ala care isi propunea sa lovesca unde doare mai tare, dar care mai tot timpul pupa unde place mai mult ?!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
semlecangheorghe
- veteran

Nea Fane pe unde umbli??Nu mai dai nici un semn de viata?Ai copt-o de-o federatie?Hai sa vorbim de dotare ca vreau sa ma inscriu si io,vreau concurs ,nea Fane.Cu mine iesi ieftin ca am lansete ,fire ,naluci,mai ramine barca ,motor, sonar ,baterie.Si sapca cu Daiwa o schimb si scriu pe alta, nea Fane.Sa vina dotarea...
.