LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Atentie ,ne asteptam in cazul asta ,la o replica cu magnitudine maxima pe situl rival ca ...nume.
Nea Fane stii cum te percep eu,si ce nu-mi plce la atitudinea matale?Atitudinea asta teatrala ,gen ultimatum,daca nu veniti ramineti pe linga ,se infiinteaza si fara voi....Pai daca este sa o iei logic ,fa matale federatia si fara pescarii de competitie(ma refer la cei care participa constant pina in momentul de fata)si dupa aceea poti sa-i primesti daca bat la usa...Nu-i asa?Aaaa, nu prea ai cu cine...acuma m-am prins ,de aia tot lansezi ultimatumuri??Pai as fi curios daca inafara de cei care participa in mod constant la fenomenul competitional ,ve-i gasi macar 70-80de persoane care sa investeasca vreo 2-3000 de euro in echipament si sa participe constant la citeva etape..Interesant ar fi de vazut cum ai sa-i motivezi,chiar foarte interesant..Atentie nu dau cu bita ,imi pun niste intrebari si astept sa vad ce se intimpla..
Nea Fane stii cum te percep eu,si ce nu-mi plce la atitudinea matale?Atitudinea asta teatrala ,gen ultimatum,daca nu veniti ramineti pe linga ,se infiinteaza si fara voi....Pai daca este sa o iei logic ,fa matale federatia si fara pescarii de competitie(ma refer la cei care participa constant pina in momentul de fata)si dupa aceea poti sa-i primesti daca bat la usa...Nu-i asa?Aaaa, nu prea ai cu cine...acuma m-am prins ,de aia tot lansezi ultimatumuri??Pai as fi curios daca inafara de cei care participa in mod constant la fenomenul competitional ,ve-i gasi macar 70-80de persoane care sa investeasca vreo 2-3000 de euro in echipament si sa participe constant la citeva etape..Interesant ar fi de vazut cum ai sa-i motivezi,chiar foarte interesant..Atentie nu dau cu bita ,imi pun niste intrebari si astept sa vad ce se intimpla..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pe vremurile de azi abia daca gasesti 7-8 persoane, care investesc asemenea sume (2-3000 euro ) in echipamente chiar daca isi permit mai multi, se gandesc de mai multe ori inainte de a face asemenea pas .... de la 7-8 pana la 70-80 e un pas urias... si cand e vorba de investit ....semlecangheorghe scrie:Atentie ,ne asteptam in cazul asta ,la o replica cu magnitudine maxima pe situl rival ca ...nume.
Pai as fi curios daca inafara de cei care participa in mod constant la fenomenul competitional ,ve-i gasi macar 70-80de persoane care sa investeasca vreo 2-3000 de euro in echipament si sa participe constant la citeva etape..Interesant ar fi de vazut cum ai sa-i motivezi,chiar foarte interesant..Atentie nu dau cu bita ,imi pun niste intrebari si astept sa vad ce se intimpla..
Precum ma asteptam; pescarii lui semelcan incap intr-un autobuz.
Nu ne mai duce grija semelcane (vezi ca nu ma adresez cu gheorghe); te asigur ca stim ce avem de facut si fara sfaturile unor binevoitori.
PS Investitiile in echipamente le fac cluburile, nu pescarii. Aici este lucrare serioasa, nu o gasca de prieteni sau oportunisti.

Nu ne mai duce grija semelcane (vezi ca nu ma adresez cu gheorghe); te asigur ca stim ce avem de facut si fara sfaturile unor binevoitori.
PS Investitiile in echipamente le fac cluburile, nu pescarii. Aici este lucrare serioasa, nu o gasca de prieteni sau oportunisti.
In ce tara e valabila afirmatia asta?apsalba scrie:Investitiile in echipamente le fac cluburile, nu pescarii.
Si cluburile de unde au bani?
Sa nu-mi spui ca de la sponsori

Pentru ca pe la noi treaba sta cam asa:
banii cluburilor = banii membrilor, adica ai pescarilor.
Echipamentul este al lor, cumparat pe banii lor.
Dar poate exista un asemenea club si nu stiu eu...maine m-as inscrie acolo... ma cam lasa wadersii

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia, legitimeaza sportivi, in conditiile amintite. Pune la bataie si o balta pentru antrenamente. In curand va asigura si cazarea la locul faptei.
PS Tara se numeste Romania, asa cum o vad eu. Si inca ceva; membri clubului nu sunt pescari sportivi, dar le place pescuitul sportiv. Apropo, spune-mi si mie un sportiv din conducerea AGVPSR.

PS Tara se numeste Romania, asa cum o vad eu. Si inca ceva; membri clubului nu sunt pescari sportivi, dar le place pescuitul sportiv. Apropo, spune-mi si mie un sportiv din conducerea AGVPSR.

Deci avem un singur club care-si echipeaza membri.
Bravo!
Adica i-a echipat deja, baietii au tot ce le trebe? Au participat la concursuri?
Rezultate, palmares?
Vad ca nu ai raspuns la intebarea din ce bani...
p.s. nu cunosc care e situatia la AGVPSR
Bravo!
Adica i-a echipat deja, baietii au tot ce le trebe? Au participat la concursuri?
Rezultate, palmares?
Vad ca nu ai raspuns la intebarea din ce bani...
p.s. nu cunosc care e situatia la AGVPSR
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
In niciun caz din contributia pescarilor. Clubul are propria balta de pescuit care aduce venituri suficiente ca sa tina un lot de pescari de competitie. Si vor fi din ce in ce mai multe daca au conducatori seriosi, nu papagali. Fiecare club creat de asociatiile membre FNPSR va avea balta lui, in localitatea unde isi are sediul social. Ce faci? Te legitimezi? Vezi ca avem nevoie si de sportivi pe disciplina casting. Pregatim o pista.
Coane Fanica retractez tot ce am spus negativ, in decursul timpului, despre tine / asociatie / federatie si vin umil cu rugamintea de a ma inscrie intr-un club sportiv patronat de federatia sportiva de pescuit la sectia spining si imi iau angajamentul sa fac, cel putin la jumatate din etapele ce le veti organiza anul viitor, podium - adica cel putin locul 3.PS Investitiile in echipamente le fac cluburile, nu pescarii. Aici este lucrare serioasa, nu o gasca de prieteni sau oportunisti.
asa ca pregateste urmatoarele pentru dotare:
o barca - cel putin energoteam
un motor electric + baterie cel putin Torqeedo Cruise
vesta de salvare am asa ca de o cheltuiala a scapat clubul
100 buc. voblere (clean, biban, salau, stiuca)
100 buc. rotative, oscilante , cicade (30 - 30 -10)
1000 jiguri - diverse gramaje
1000 buc. plastice (gruburi si shaduri)
10 role de fir monofilament
minciog
5 role fir multifilament
1000 buc. agrafe si varteje
una buc. Boga Grip ... daca nu sti ce e ala iti fac un desen
daca clubul nu e pregatit sa ofere o astfel de dotare iar te-ai cam umplut de respect

S'altare și bunăstare !
- semlecangheorghe
- veteran
Nea Fane,calmeazate,ca noi sintem pescari de rapitori si stim ce inseamna o " momeala".Si ca sa pricepi ca nu s-a intilnit hotu cu prostu uite un exemplu:Campionatele profesioniste din U.S.A..Pina sa ajunga in top,un pescar isi cumpara singur echipamentul .Nu se duce la vreun club ori asociatie,si zice:
-No salut.Eu mi-am propus sa cistig Bass Master,da n-am cu ce. Asa ca ia scoateti voi :
1 Barca
2Motor(da torquedo,ca io vreau performanta)
3Sonar(cu side image)
4Lansete ,mulinete ,fire naluci etc.
Si aia de la asociatie zic :-Da sa traiti imediat.Cum doriti motorul cu 2 sau cu 3 pale.??Vi-l livram prin curier sau veniti personal.
Nu ,pescarul respectiv .PE BANII LUI, participa si ajunge eventual in top.
Acuma poate io mi-s rau si prost,si matale esti bine intentionat.Si o sa dea Romania ,prima exemplu , din toate tarile ca face invers decit pe alte meleaguri ,cu traditie.
Asa ca io ma raliez,cu Taica Noe si ma rog sa ma primesti in asociatia aceea care ma doteaza pentru concurs,cu tot ce am nevoie.
Bine,bre popescule?Da sa nu mintasti ca si cu popularea .Vezi ca esti dator la Tavi cu niscaiva bani ,ca na ,uite noi tot vorbim da dumnealui a pus-o de-o populare.Sa nu mintasti ,popescule....

-No salut.Eu mi-am propus sa cistig Bass Master,da n-am cu ce. Asa ca ia scoateti voi :
1 Barca
2Motor(da torquedo,ca io vreau performanta)
3Sonar(cu side image)
4Lansete ,mulinete ,fire naluci etc.
Si aia de la asociatie zic :-Da sa traiti imediat.Cum doriti motorul cu 2 sau cu 3 pale.??Vi-l livram prin curier sau veniti personal.
Nu ,pescarul respectiv .PE BANII LUI, participa si ajunge eventual in top.
Acuma poate io mi-s rau si prost,si matale esti bine intentionat.Si o sa dea Romania ,prima exemplu , din toate tarile ca face invers decit pe alte meleaguri ,cu traditie.
Asa ca io ma raliez,cu Taica Noe si ma rog sa ma primesti in asociatia aceea care ma doteaza pentru concurs,cu tot ce am nevoie.
Bine,bre popescule?Da sa nu mintasti ca si cu popularea .Vezi ca esti dator la Tavi cu niscaiva bani ,ca na ,uite noi tot vorbim da dumnealui a pus-o de-o populare.Sa nu mintasti ,popescule....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
@Zoli, pescari cu scule de peste 2-3000 euro stiu eu vreo 4-5 numai printre partenerii mei de pescuit, si batem usor si suma aia numai din combouri (nici alea nu la preturile de noi prin Japonia si la mama dracului ca iese 5000
) fara barci, motoare, baterii, voblere, genti, agrafe plastice si ce mai zicea taicanoe pe-acolo, sigur sunt mult mai multi dar problema e ca nu intra ei in cluburile deocheate a lui nea' Fane.
@Adelin, de unde plm ai scos pozele alea?
@apsalba, cam cu cat e sponsorizat un pescar (bani/caciula), cu tot cu deplasari, taxe de concurs, barci, motoare, si echipamente minime nu neaparat daiwa si shimano ca sar astia, JDM-urile is interzise oricum la voi la asociatie ca divizia "pensionari" n-au voie sa puna mana pe ele ca le scade saturatia de oxigen, le cleste glicemia si nici n-au unde sa-si agate carligele pe ele...
hai ca glumesc si io da baga din top acolo o suma pe sistem sa vedem cam cat ia competitoru pe an sa zic, ii scoate pe Van Dam sau pe Skeet?

@Adelin, de unde plm ai scos pozele alea?

@apsalba, cam cu cat e sponsorizat un pescar (bani/caciula), cu tot cu deplasari, taxe de concurs, barci, motoare, si echipamente minime nu neaparat daiwa si shimano ca sar astia, JDM-urile is interzise oricum la voi la asociatie ca divizia "pensionari" n-au voie sa puna mana pe ele ca le scade saturatia de oxigen, le cleste glicemia si nici n-au unde sa-si agate carligele pe ele...