Nea Fane in cazu matale ii chestie de C.V.,no offence.Fa matale un campionat care sa mearga,CU CARCTER OFICIAL,si o sa vezi ca vin oamenii singuri.Dar mai inti, fa-l.Am tot respectul pentru toti cei angrenati in fenomenul competitional inceput de vechiul 'Aventuri la pesuit".Toti care au participat,pe banii lor,pe timpul lor,pe resursele lor.De ce crezi ca ar veni sub "palaria" unuia cu c.v.-ul tau??Faptul ca scormonesti pe alte site-uri dupa rating arata ca esti cam disperat,nu te supara...
Acuma am citit dialogul cu Gerula,pe sit-ul lui.Adica matale crezi ca daca iti faci federatie ii fi un fel de autocrat care taie si spinzura,primeste si da afara dupa bunul plac???Pai atunci cu ce esti mai bun decit structura "osificata"a A.J.V.P.S.0-ului?????Parera mea este ca stuctura asta asa osificata cum este,este preferabila ,unor neo asociatii de tipul celor create de tine ,pentru ca acestea ,hulpave si flaminde, cum sint vor rade tot in propriul interes,si nu vor mai lasa membrilor decit niste gropi cu 2-3 carasei,carasei care in acte sint ditami ciortanii ,si corespund cam 1.5 tone la kilu de caras.In acte ma refer.Adica in chestiile alea minuite de baietii"experti in condei".Si nu experti in pescuit.Asta s-a intimplat cu balastierele de la Ghioroc:cei ca tine au distrus tot.Au dat A.j.v.p.s.-ul la o parte,pretinzind ca vor gestiona mai bine din p.d.v. al pescuitului.Si au ras tot.Prevad ,cu dorinta fierbinte ca gresesc,ca la fel ve-i face si tu daca ve-i avea puterea....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.