LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Sep 2010, 10:10

Dupa constituirea federatiei sportive de pescuit si casting, daca aceasta se va realiza vreodata sub palaria lui Popescu, pasii firesti spre normalitate sunt urmatorii:

- aderarea la federatie a cluburilor si asociatiilor sportive care se ocupa cu adevarat de competitiile de pescuit ;

- convocarea adunarii generale in vederea revocarii lui Popescu din functia de presedinte, revocarea tuturor membrilor organelor de administrare si control ale federatiei, modificarea actelor constitutive astfel incat acestea sa corespunda vointei celor care se ocupa de competitiile de pescuit din Romania, inclusiv mutarea sediului la Bucuresti;

- demararea unui audit financiar-contabil care sa analizeze potlogariile conducerii destituite;

- plangeri penale pentru delapidare, gestiune frauduloasa si alte infractiuni grave impotriva vechii conduceri.

Abia apoi putem vorbi despre federatie in adevaratul sens al cuvantului.

:lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Sep 2010, 10:21

razvan m. scrie:Dupa constituirea federatiei sportive de pescuit si casting, daca aceasta se va realiza vreodata sub palaria lui Popescu, pasii firesti spre normalitate sunt urmatorii:

- aderarea la federatie a cluburilor si asociatiilor sportive care se ocupa cu adevarat de competitiile de pescuit ;

- convocarea adunarii generale in vederea revocarii lui Popescu din functia de presedinte, revocarea tuturor membrilor organelor de administrare si control ale federatiei, modificarea actelor constitutive astfel incat acestea sa corespunda vointei celor care se ocupa de competitiile de pescuit din Romania, inclusiv mutarea sediului la Bucuresti;

- demararea unui audit financiar-contabil care sa analizeze potlogariile conducerii destituite;

- plangeri penale pentru delapidare, gestiune frauduloasa si alte infractiuni grave impotriva vechii conduceri.

Abia apoi putem vorbi despre federatie in adevaratul sens al cuvantului.

:lol:
Razvane! Hai sa nu il acuza pe domnul Popescu de potlogarii înainte de a le înfăptui şi de a fi dovedite.
De diletantism ÅŸi habarnism putem discuta ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Sep 2010, 10:41

Razvane, io asta incercam sa-i spun mai pe ocolite, asa... Ca degeaba intruneste el conditiile legale de constituire racoland vreo doua-trei cluburi parate ca atunci cand vor intra adevaratele cluburi, care sunt constituite in proportie de 90% poate din pescarii de competitie, structurile pseudomafiote constituite de unii care nu au treaba cu pescuitul dar le place sa le "pice" cate ceva vor fi dati la o parte de cei multi. De aia sugeram sa se faca pe structurile actualei ligi pana ia un pic de avant ca acolo cam asa se intampla. Vin toti, voteaza, se sfatuiesc, au facut regulamente de competitii, arbitrii... nu au stat cum crede nea' federatie si o trebuit sa vina el sa o faca ori de nu, saracii de noi nu stiam ce-i aia. Am mai zis io odata ca avem noroc cu Ion Tiriac c-o adus Mercedes in Romania ca nu de nu nu mai vedeam noi veci cobra si SLR...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Sep 2010, 11:06

LRS are cu totul altă menire ... nu pe structura LRS se poate constituii o federaţie.
Sunt convins că in acest moment multe asociaţii (din FNPSR) trag tare să îşi înfiinţeze cluburi sportive pentru a îndeplini numărul minim de cluburi şi sportivi. Aceştia însă nu au nimic de a face cu pescarii de competiţie.
Pericolul îl reprezinta ca astfel pseudo-pescari de competiţie vor deveni "campioni naţionali" doar pentru ca Ştefan POPESCU vrea să demonstreze ca poată să rămână in posteritate şi el e mare manager (nu pescar).
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Sep 2010, 13:51

Vazand ineptiile debitate de susscrisii, realizez de ce nu s-a infiintat federatia pana acum. Adica eu pun banul si un dobitoc ma acuza de frauda?
Mai mult decat atat, nu pot face diferenta intre un pescar sportiv legitimat si un membru fondator. De tot hazul. Oricum asteptam toate cluburile sa-si exprime dorinta de afiliere. :lol: :lol: :lol:

Tristan,
Cum arata adevaratele cluburi, ca in afara de claca nu am remarcat altceva? Ce au in plus? Stiu, pescari adevarati. Tine minte ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit. Cred ca adevaratele cluburi la care te referi tu merita o lectie.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Sep 2010, 15:31

apsalba scrie:Cum arata adevaratele cluburi, ca in afara de claca nu am remarcat altceva? Ce au in plus? Stiu, pescari adevarati. Tine minte ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit. Cred ca adevaratele cluburi la care te referi tu merita o lectie.
Pai cei care se ocupa de organizarea concursurilor si campionatelor in ultimii măcar 5 ani ... disensiuni apar inter 2 oameni. Dar apoi intre câteva zeci.

Cat despre lecţie ... crezi ca eşti omul care poate şi trebuie să dea lecţii?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 06 Sep 2010, 15:44

Mai oameni buni, sa mor io, daca tot scrieti, scrieti cu ceva caractere sa inteleaga si ochii mei batrani... :D Daca tot sunt publice discutiile astea...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Sep 2010, 06:56

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:
Cat despre lecţie ... crezi ca eşti omul care poate şi trebuie să dea lecţii?
Da. Cred ca sunt singurul care a miscat ceva in a strange pescarii sportivi sub acelasi acoperis. Si cu ceva rezultate. Bune sau rele, timpul o va dovedi. Eu cel putin nu am facut compromisuri cu nimeni si nici nu m-am lasat calcat in picioare de un alde Selaru sau Bentu. Chestie de caracter. Unii se nasc slugi, altii stiu sa stea drept.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2010, 08:56

Nea Fane in cazu matale ii chestie de C.V.,no offence.Fa matale un campionat care sa mearga,CU CARCTER OFICIAL,si o sa vezi ca vin oamenii singuri.Dar mai inti, fa-l.Am tot respectul pentru toti cei angrenati in fenomenul competitional inceput de vechiul 'Aventuri la pesuit".Toti care au participat,pe banii lor,pe timpul lor,pe resursele lor.De ce crezi ca ar veni sub "palaria" unuia cu c.v.-ul tau??Faptul ca scormonesti pe alte site-uri dupa rating arata ca esti cam disperat,nu te supara...
Acuma am citit dialogul cu Gerula,pe sit-ul lui.Adica matale crezi ca daca iti faci federatie ii fi un fel de autocrat care taie si spinzura,primeste si da afara dupa bunul plac???Pai atunci cu ce esti mai bun decit structura "osificata"a A.J.V.P.S.0-ului?????Parera mea este ca stuctura asta asa osificata cum este,este preferabila ,unor neo asociatii de tipul celor create de tine ,pentru ca acestea ,hulpave si flaminde, cum sint vor rade tot in propriul interes,si nu vor mai lasa membrilor decit niste gropi cu 2-3 carasei,carasei care in acte sint ditami ciortanii ,si corespund cam 1.5 tone la kilu de caras.In acte ma refer.Adica in chestiile alea minuite de baietii"experti in condei".Si nu experti in pescuit.Asta s-a intimplat cu balastierele de la Ghioroc:cei ca tine au distrus tot.Au dat A.j.v.p.s.-ul la o parte,pretinzind ca vor gestiona mai bine din p.d.v. al pescuitului.Si au ras tot.Prevad ,cu dorinta fierbinte ca gresesc,ca la fel ve-i face si tu daca ve-i avea puterea....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2010, 11:20

Gerula le cam zice bine, exceptand meciurile lui personale cu unul si altul.
A ridicat la fileu cateva probleme reale ale demersului si abordarii lui nea Fane.
Bravo Gerula!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns