LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2010, 11:26

Desi nu m-ati crede eu il admir pe omul asta pentru consecventa,si indirjirea cu care-si apara ideile.Canalizate spre un scop bun ar fi ceva de vis.Pacat ca se lasa asa de mult orbit de "fixurile" lui.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Sep 2010, 12:16

Fixurile astea eu le numesc obiective. Cand imi propun ceva, realizez. Vezi cazul cu FNPSR, si prietenul tau Malin poate confirma cum a fost infiintata dupa discutia de la sediul AVP. Am spus ca intr-o luna va fi infiintata si s-a infintat. Asa va fi si acum.
PS Ma intereseaza prea putin functia de presedinte, dar pana acum nu s-au gasit amatori. Are vreunul barbatia sa se propuna? Are curaj Stefan Dinu? :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2010, 13:13

Sa-mi fie cu iertare nea Fane ,eu ma refeream la Gerula.Da si matale esti capos si consecvent,n-am ce zice.Si care v-a sa zica a-ti pus-o de o federatie cu d-l Malin?Prietenul meu?Onorat de calificare ,dar dumnealui ma considera drept dusman si crede ca-l urasc..asa ca pina la prietenie e cale lunga ,cel putin din pct-ul dumnealui de vedere.. :lol:
Da ,de ce n-ati infiintat-o acu 3 sau 4 ani ,ca a-ti avut ocazia..?Atunci cineva ,stii tu bine cine,dorea sa fie presedinte.Mai lipsea liantul care sa lege lutul cu fierul,si care tare mi-e teama ca nu v-a fi gasit niciodata... :cry:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Sep 2010, 13:28

Acum 3-4 ani nu era coapta. Acum e, numai ca cine vroia sa o culeaga a pierdut startul.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Sep 2010, 14:23

apsalba scrie:Vazand ineptiile debitate de susscrisii, realizez de ce nu s-a infiintat federatia pana acum. Adica eu pun banul si un dobitoc ma acuza de frauda?
Mai mult decat atat, nu pot face diferenta intre un pescar sportiv legitimat si un membru fondator. De tot hazul. Oricum asteptam toate cluburile sa-si exprime dorinta de afiliere. :lol: :lol: :lol:

Tristan,
Cum arata adevaratele cluburi, ca in afara de claca nu am remarcat altceva? Ce au in plus? Stiu, pescari adevarati. Tine minte ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit. Cred ca adevaratele cluburi la care te referi tu merita o lectie.
Adevaratele cluburi sunt cele care s-au infiintat pentru a organiza, sustine si participa la si in competitii, nu care s-au infiintat cu hei-rup-ul ca sa aiba nea Fane destule de-o federatie. Sunt alea care dau pescari de competitie, indiferent ca sunt 1,2 sau zece, ca sunt buni sau au rezultate mai putin bune. Nu-i destul de mare diferenta? Inafara de asta, daca cluburile care vor participa la infiintarea federatiei nu vor da pescari de competitie si activi si prezenti nu numai la prima etapa, se vor afla in situatia de a nu-si urmari scopul declarat, ceea ce e cam nasol, asa ca degeaba faci tu cluburi si treci pe liste pe bunica, matusa si pe Grivei.

Pe mine nu ma intereseaza cine ce si cum, ma intereseaza o treaba facuta cum trebuie si daca reprezinta dorinta majoritatii celor implicati AZI in fenomenul competitional sau macar ii satisface macar rezultatul, ma declar si eu multumit! Asta e tot. Ca o faci tu sau altul mi-e totuna. Rezultatul ma intereseaza. Si asta cu tiptiltiptil, pe burta si pe furish e cam naspa, zau asa.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2010, 14:34

Pai daca nu era coapta cum sa o culeaga?Verde? :lol:
Tristian,tare faza cu Grivei :lol: :lol:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Sep 2010, 15:48

Bine a zis ala care a zis ca Romania e tara formelor fara fond. Desi exista fondul competitional in pescuit (stationar, crap, spinning, fly) si functioneaza bine mersi, Popescu vrea sa-si faca forma lui (federatia), sa fie el sef pe viata. Daca trebuie, face trei, patru campionate, tot de forma si a rezolvat problema.
Inca nu l-a invatat viata ca minciuna are picioare scurte, desi e om carunt. :lol:

Ma bucur ca s-a gasit cu delirantul Gerula. Doi nebuni care viseaza cu ochii deschisi, tinandu-se de mana, la cum se vor razbuna pe dusmanii imaginari ce-i impresoara. Pe partea cu clonele sta Popescu mai rau, dar se pune el la punct ca e adaptabil.
Nu merita sa ne pierdem vremea cu ei. :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2010, 20:50

Si in visul asta nea Fane,este pe un tron si numai intinde mina si incepe concursul de crap .,apoi cel de stationar si la urma cel de spinning.La cel din urma Gerula este director de concurs,si scoate pistolul la aia de la firma de catering care au adus pulpe stricate,pe care terminatorul tocmai le degustase precaut..Si cu o pulpa in mina si cu pistolul in cealalta striga:
-Ce-i asta libarcilor,asta-i mincare,ia aduceti ceva ca lumea ca altfel va pun la nivelat malurile :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Sep 2010, 07:20

Tristan,
Te asigur ca treaba va fi facuta cum trebuie si prohoadele cantate de razvan m ma lasa rece. Cluburile infiintate de noi respecta intrutotul cerintele prevazute de lege si statutul CIPS. Ele vor avea sectii de copii, juniori, tineret, seniori si senioare, veterani si vor organiza competitii, inclusiv pentru veterani si persoane cu handicap. Aceasta Cassandra care semneaza cu razvan m, este din cate aflu indirect si un fel de avocat. Daca acest domn nu a fost in stare sa conceapa o federatie nu este vina mea, mai ales ca zice ca se afla in fenomen de ani de zile.
PS Nu umblu cu tertipuri. Am facut publica aceasta intentie cat si o invitatie publica adresata tuturor celor interesati. Se pare ca nu este nimeni interesat dintre cei care se lauda ca s-au constituit pentru a organiza campionate si pe cale de consecinta imi vad de treaba. Nu cred ca are cineva dreptul sa ma critice. Ar trebui sa se analizeze pe ei. Cat despre indemnul ''Lasa-l s-o faca si ii aratam noi'', am ras cu hohote minute bune. Acest domn si-a gresit cariera. Putea sa faca furori la circ.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2010, 09:56

razvan m. scrie:Ma bucur ca s-a gasit cu delirantul Gerula. Doi nebuni care viseaza cu ochii deschisi, tinandu-se de mana, la cum se vor razbuna pe dusmanii imaginari ce-i impresoara. Pe partea cu clonele sta Popescu mai rau, dar se pune el la punct ca e adaptabil.
Nu merita sa ne pierdem vremea cu ei. :arrow:
http://snarkerati.com/movie-news/files/ ... morris.jpg
sau... http://www.utne.com/uploadedImages/utne ... ouples.jpg
sau mai degraba: http://4.bp.blogspot.com/_Skoh-lE8sO0/S ... wCraig.jpg

:lol: :lol: :lol: http://xenlogic.files.wordpress.com/201 ... =490&h=351

http://api.ning.com/files/a8ZZitQ2zfXss ... ?width=300

maculatura e multa pe aceasta tema, va las pe voi sa gasiti imaginea perfecta care sa cadreze cel mai bine in acest gay-love-story.

http://www.insidesocal.com/outinhollywo ... trekkk.jpg
http://cache.gawker.com/assets/resource ... issing.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_G65h-1YgO5M/S ... rris02.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns