LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 26 Aug 2010, 19:11

apsalba scrie:Ai incercat si nu ai reusit.
Nu am incercat ca reuseam ... iar liga nu am facut-o eu!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Aug 2010, 07:59

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Ai incercat si nu ai reusit.
Nu am incercat ca reuseam ... iar liga nu am facut-o eu!
De ce nu ai incercat? Vad ca la pus in capul mesei te inghesui, dupa ce altii fac treaba.

PS Vad ca nici la liga nu te-ai priceput. Si pe asta au facut-o altii, dar ai candidat la presedintie. De ce nu te-au ales ai tai?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 31 Aug 2010, 20:41

apsalba scrie:Vad ca la pus in capul mesei te inghesui, dupa ce altii fac treaba.
Ce nu înţelegi tu acum (dar o să înţelegi) este ca in federaţii nu exista cap de masa, naş, plătitori şi mirese furate. Masa e rotunda ... adică toţi au drepturi egale.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Sep 2010, 09:44

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Vad ca la pus in capul mesei te inghesui, dupa ce altii fac treaba.
Ce nu înţelegi tu acum (dar o să înţelegi) este ca in federaţii nu exista cap de masa, naş, plătitori şi mirese furate. Masa e rotunda ... adică toţi au drepturi egale.
Corect. Drepturi egale au doar membrii federatiei. Spectatorii stau si aplauda. Ca la nunta. Ca sa stai la masa, trebuie sa fi, ori invitat, ori acceptat. Asta nu pricepi tu si altii ca tine. Federatiile sportive sunt persoane juridice de drept privat, nu cooperative agricole de productie.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Sep 2010, 11:20

Probabil ca ironia si replicile acide fac parte dintr-o strategie ce are drept menire de" a atrage oamenii",ca ei saracii,adica oamenii,sint, asa ,usor de manipulat si usor de "adus sub orice palarie".
In alta ordine de idei,nea Fane draga,o singura actiune pozitiva cred ca ti-ar atrage mai multi suporteri decit o multime de tentacule de meduza otravitoare.De vorbe sintem satui.De afirmatii de genul ca domnia ta nu mai poti de cum sa ajuti si sa sprijini pescarii sportivi,lucru care a iesit foarte clar in evidenta odata cu multe propuneri aberante pe care le-ai adus legii pescuitului,dintre care citeva s-au si pus in practica ,din pacate.
Faptul ca apelezi la forumul rapitoriii.info arata ca esti disperat dupa audienta ,doar doar ,mai reusesti sa prostesti citiva...
Intr-o sclipire de luciditate ,geniul de la Sarmisegetuza,a remarcat ce ...competent esti, dindu-ti pe fata intentiile vis a vis de A.J.V.P.S.R. ,prin publicarea acestora pe un forum public.De ce sa nu le trimiti si o scrisoare de intentie...?Si sub "palaria "ta vrei sa vina oamenii??Pai te miri ca ai pierdut un proces de nu stiu cite sute de milioane???? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Sep 2010, 11:44

Am citit chiar niste chestii interesante despre tine pe forumul citat. Asa sa fie? Vad ca te bagi des in seama. Iti place sa te auzi vorbind? Incearca in oglinda. Unii zic ca da rezultate.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Sep 2010, 11:50

Chestia cu oglinda a dat la tine rezultate de o recomanzi asa de calduros?? :lol: :lol:
Ma bag in seama??Adica n-am voie sa-mi spun parerea?Ba am sa ti-o spun si daca-ti vei indesa vata cu pickamerul in urechi.De obicei cind nu ai argumente te "topesti" vreo 2-3 zile,acuma vad ca ai raspuns prompt,inseamna ca te-am atins unde te doare mai tare :lol: :lol:
Da cine sint eu decit o amarita de clona ,nu-i asa??Ai pus si tu botul la "logica " dacului? :lol: :lol:

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Sep 2010, 18:46

bre Gigi , da' vaz ca te chinui inca :lol: adica e clar ca te chinui , la ei e natural intelegi??? (Eminescu, Balaceanca) la noi e mai dificil sa percepem ce vor :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2010, 08:23

:lol: :lol: :lol:

.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Sep 2010, 09:56

apsalba scrie:Corect. Drepturi egale au doar membrii federatiei. Spectatorii stau si aplauda. Ca la nunta. Ca sa stai la masa, trebuie sa fi, ori invitat, ori acceptat. Asta nu pricepi tu si altii ca tine. Federatiile sportive sunt persoane juridice de drept privat, nu cooperative agricole de productie.
Corect ... ce nu pricepi tu este ca nu inviti matale pe cine vrei si accepti pe cine vrei. O federatia sportiva nu este FNPSR in care facem ce vrem. Tu fa federatia ca o sa vezi tu ce inseamna aia.

Scrie răspuns