FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Mai 2011, 21:33

pai atunci taci si nu te baga!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Mai 2011, 22:32

apsalba scrie:Voi de ce nu o faceti? De ce asteptati sa o faca altii? E usor de dat sfaturi. Mai greu e sa le pui in practica.
Nea Fane, noi facem ce putem. Pe site-ul nostru gasesti informatii despre ce am facut pana acum. Ca sa nu zici ca ne laudam, cere feedback celor care au pescuit sezonul trecut pe Latorita, asta apropo de pus in practica.
Dar noi suntem o mana de oameni cu obiective modeste, nu dorim sa convingem pe nimeni sa se ni se afilieze, nu vindem permise, nu trimitem notificari, nu dam dizolvam pe nimeni. Si nici nu nu am indraznit sa ne propunem:
"a. dezvoltarea şi practicarea pescuitului sportiv pe teritoriul României.

b. organizarea, administrarea, coordonarea şi controlul activităţii de pescuit sportiv la crap, staţionar, răpitor, muscă artificială, pescuit marin şi casting, pe plan naţional.

c. reprezentarea şi apărarea intereselor pescuitului sportiv pe plan intern şi internaţional. "

Asadar, cand ai obiective atat de ambitioase, ar trebui sa cam stii cum le poti atinge, sa le poti sustine macar teoretic , sa ma poti convinge ca ideile tale sunt bune, aplicabile si genereaza REZULTATE.
Daca ai asemenea idei, noi suntem deschisi la o eventuala colaborare, chiar vrem sa ne implicam. Dar pentru asta trebuie sa ne convingi.
Nu ne convingi cu idei de genul: eradicam braconajul daca asociatiile de pescari sportivi vand peste ieftin...da-o dreac...nu pot sa cred ca esti atat de descoperit pe subiectul asta.
Mai sapa putin si vezi cum merge treaba prin alte tari, asa cum ti-am spus, roata a fost inventata de mult.
Dupa ce te documentezi si esti pregatit, reluam discutia.
Spor.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Mai 2011, 15:09

Este in curs de constituire Asociatia Municipala de Pescuit Sportiv Bucuresti. Este prima forma independenta de asociere in vederea organizarii competitiilor pe municipiul Bucuresti, in conformitate cu prevederile art. 34 din legea 69/2000. Asociatia se va inregistra in Registrul Sportiv si se poate afilia la FRPS.
Urmeaza asociatiile judetene. Spor la treaba.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Mai 2011, 22:03

si promisiunile coane fanica unde-s? sau preferi sa-ti spun pishta?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2011, 22:07

luci_t scrie:si promisiunile coane fanica unde-s?

pai le tot insiruie de vreo cateva pagini . :lol:

aaaaa...sa nu zici ca te refereai la datorii... :oops:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Mai 2011, 22:12

Indian Larry scrie:aaaaa...sa nu zici ca te refereai la datorii... :oops:
ba tocmai la alea ma refeream, mai exact la aia cu popularea, de aici de pe forum...
PS imi cer scuze fata de colegii pe care-i chiama pishti, dar daca d-l popescu nu raspunde la numele de stefan ii spun cu pishta, asa poate reactioneaza si-si onoreaza promisiunea :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2011, 22:14

luci_t scrie:[ii spun cu pishta, asa poate reactioneaza si-si onoreaza promisiunea
Eu ii spuneam escroc ...si tot degeaba. :oops: In cel mai rau caz iti da si tie un pm sa te ameninte... :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Mai 2011, 22:20

are pe undeva numele meu real, dar de amenintat nu are cu ce :wink: daca ma ameninta asta e...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mai 2011, 22:39

luci_t scrie:dar de amenintat nu are cu ce
gaseste el , stai linistit . :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Mai 2011, 08:46

Sunteti rai, pai orice datorie se prescrie....ideea e sa tragi de timp si sa treaca termenul de prescriptie...deci mai un pic si baiatul e curat! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns