FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mai 2011, 07:11

............."""Re: FRPS invita cluburile sportive la dialog
de popescu stefan pe Mai 28th, 2011, 1:34 pm

Art.7 Obiectivele ALRS sunt:

1. organizarea şi desfăşurarea de activităţi de pescuit sportiv sub toate formele (seniori, tineret juniori şi copii) la toate nivelele interne şi internaţionale;
2. promovarea pescuitului sportiv în România;
3. selecţionarea, iniţierea, pregătirea şi perfecţionarea de sportivi în acest domeniu;
4. participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale;
5. dezvoltarea legăturilor cu instituţiile publice de specialitate, federaţiile sportive de specialitate, ligile profesioniste, cluburile de pescuit sportiv, asociaţiile sportive, pe plan intern şi internaţional;
6. promovarea spiritului de "Fair-Play" şi prevenirea violenţelor în sport;
7. dezvoltarea bazei materiale;
8. sprijinirea activităţilor de promovare a pescuitului de competiţie în România;
9. asigurarea cantonamentelor şi stagiilor de pregătire pentru sportivii şi tehnicienii propri.

Câte din obiective au fost realizate?

PS S-ar putea ca la data concursului ALRS să fi devenit o amintire.""""

Domnule Popescu ,incercarea de a inflama artificial o situatie,este caracteristica ziaristului dement ,si vad ,cu regret,ca si domnia ta ii dai curs...As vrea sa-ti amintesc ca in urma cu ceva timp ,la un concurs organizat de F.N.P.S.R., si care era tot un open,te-ai opus participarii unei anumite persoane cu care avusesesi conflicte personale,si ia-i transmis acest lucru prin d-l Diaconita...Asadar nu cred ca ar trebuii sa aduci in discutie fair-play-ul si alte chestii de genul acesta .....
Este cel putin curioasa atitudinea domniei tale ca si presedinte de federatie,vis a vis de participarea unui oficial federal la o competitie organizata de o structura pe care o declari ilegla,cu atit mai mult cu cit ,in regulamentul intern al federatiei este un punct unde se spune ca participarea unui club federal la un open neautorizat cu alt club exclus,se sanctioneaza cu amenda si nu mai stiu ce...Desi nu este vorba de cluburi situatia este foarte,asemanatoare...Iar atitudinea celor implicati ma duce cu gindul ca definitia coloanei vertebrale are mult,multe intelesuri..
M-ai intrebat odata ce as raspunde unui atac lansat odata de S.F.Sa nu te miri domnia ta,ca primesti contre ,dupa afirmatii de genul conform careia A.L.R.S.,s-ar putea sa devina o aminitre.Ce sa intelegem de aici??Anticipezi un verdict??Daca da,inseamna ca esti la curent cu ce va hotari o instanta judecatoreasca?Pai cum asa??I-ai cumparat si pe aia??Sau este o presupunere pur personala??Oare nu stii la pregatirea dumitale,ca, la cum merg legile in tara asta ,o sentinta irevocabila nu are sanse sa fie pronuntata mai devreme de un an??Sau stii si te prefaci ,blufind ,doar doar,mai reusesti sa pacalesti niste persoane..Mai o aluzie ,mai actiune de prozelitism.....carevasazica ,federatia a adoptat o tactica de gherila..Trebuie sa recunosc ca esti un cunoscator de strategii..
Parerea mea este ca nu ve-i reusii nimic pe directia aceasta .
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Mai 2011, 07:32

Oficialul federal nu este club și participarea la un concurs OPEN este o chestiune privata.

Cat priveste provizoratul LRS, stii la fel de bine ca si mine ca s-a incheiat, iar prelugirea acestei lambade nu face altceva decat sa tergiverseze o organizare corecta si pe criterii legale a pescuitului sportiv.
Faptul ca anumite persoane se vor cu tot dinadinsul sefi pe anumite structuri este o chestiune ce tine de propia lor vanitate.
In ceea ce ma priveste, trebuie sa reprezint si sa apar drepturile federatiei, atata timp cat ocup functia de presedinte si cred ca nimeni nu-mi poate imputa faptul ca o fac.
Cluburile trebuie sa inteleaga faptul ca aceasta etapa in organizarea pescuitului sportiv numita ALRS, APCR sau altcumva a fost depasita si sa aleaga calea normala de organizare si administrare a pescuitului sportiv care este de acum Federatia Romana de Pescuit Sportiv. Fie ca place sau nu unora.
Cum vor participa anul viitor sportivii de performanta la competitiile oficiale daca cluburile lor nu sunt afiliate federatiei? Sper ca nu te indoiesti ca de anul viitor dreptul de a organiza competitii oficiale si de reprezentare internationala revine federatiei.

PS Nici acum nu pot sa pricep de ce atunci cand s-a infiintat LRS nu s-a infiintat direct ca federatie. Erau toate conditiile create. Sa fi fost din prostie? Ar fi foarte grav.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 29 Mai 2011, 08:22

Stii prea bine de ce ! Cluburile aveau nevoie de ceva vechime...istorie competitionala...
Iar despre calendarul competitional al fed.pe 2012, nu crezi ca e cam devreme? Inca nu a aparut cel pe anul in curs si esti gata cu cel pentru anul viitor ? Pe cind cel pe 2014 ca 13 s-ar putea sa poarte ghinion :lol: ! Totusi mai e mult pina atunci !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Mai 2011, 09:07

apsalba scrie:.........
Faptul ca anumite persoane se vor cu tot dinadinsul sefi pe anumite structuri este o chestiune ce tine de propia lor vanitate.
......
DA, asta esti tu ! :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Mai 2011, 09:22

nucus scrie:Stii prea bine de ce ! Cluburile aveau nevoie de ceva vechime...istorie competitionala...
Iar despre calendarul competitional al fed.pe 2012, nu crezi ca e cam devreme? Inca nu a aparut cel pe anul in curs si esti gata cu cel pentru anul viitor ? Pe cind cel pe 2014 ca 13 s-ar putea sa poarte ghinion :lol: ! Totusi mai e mult pina atunci !
Lipsa de informare a fost handicapul celor care au infiintat LRS. Statul roman a recunoscut pescuitul sportiv in anul 2002, iar din anul 2005 calea infiintarii federatiei era deschisa. Cati ani sunt din 2005 pana in 2009?
Si inca o intrebare la care astept un raspuns sincer; Daca nu infiintam noi federatia anul acesta, cand crezi ca se infiinta? :lol: :lol: :lol:

PS Anul acesta federatia l-a dedicat organizarii interne. Competitiile vor urma in mod firesc, dupa legitimarea sportivilor. Chestiune obligatorie.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mai 2011, 10:53

......Faptul de a privi acel lucru ca si pe o chestiune privata,este un fel de ascundere dupa deget...Nu poti sa iti arogi dreptul ca vrei sa controlezi tot ceea ce inseamna pescuit,dai in judecata o anumita structura,si apoi vicepresedintele tau participa la o competitie organizata de acea structura.....Este un nonsens.
......Faptul ca numesti anii de competitii organizate de L.R.S.-provizorat-este o jignire la adresa tuturor care au participat pina acuma pe resursele lor la acest turneu.Ca si cum ai zice:"voi sinteti diletanti,eu,eu, sint profesionistul"""Ori la faptele, scuza-ma,dar sa obligi oamenii sa strabata juma de tara pentru un milion...basca intirzierea aceea de plata...
.....Ai facut afirmatia ca anumite cluburi din L.R.S.,au facut cerere de afiliere la federatie..Poti sa demonstrezi??Scrie ,public pe sit-ul vostru ca au facut acest lucru?

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mai 2011, 19:56

.....'Daca cunosc biblia mai bine decat tine este de la sine inteles, intrucat familia din care ma trag are un ascendent de 7 generatii de preoti, deci practic m-am nascut cu ea in casa.Cat priveste gradul de inteligenta, pot sustine oricand cu tine un test in orice domeniu. Pe vremea cand eu mi-am facut bagajul de cunostiinte, nu aparuse google, ci te duceai la biblioteca. """..............Citat

Domnu Popescu sa ne fereasca Dumnezeu, de mindrie ,aceasta fiind unul din cele 7 pacate ,sau trasaturi negative de caracter,le-as zice eu,pe care Biblia le condamna....Domnia ta ii fii urmas de preoti,dar faptul ca scrii "biblia" cu litera mica spune totul......

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mai 2011, 06:17

Nu incerci sa raspunzi la intrebarea pe care ti-am adresat-o? Vreau un raspuns sincer. Stiu ca esti in stare sa-l dai.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mai 2011, 08:09

...Nu stiu la care intrebare te referi exact.Daca este vorba de participarea cluburilor la competitiile internationale,anul viitor,o vor face la fel ca si pina acum prin A.J.V.P.S.Asta daca nu-i convingi pe cei de la F.I.P.S. sa inlocuiasca un membru fondator cu o strutura nou aparuta,si care nu a facut dovada ca organizeaza competitii.Si alea care au fost organizate de voi stiti bine cum au fost...nu mai comentez...
....Cit despre dreptul de a organiza campionatul national, da,teoretic va apartine prin lege ,numai ca mai ramine formalitatea sa-l si desfasurati la toate disciplinele propuse.Si o sa-l desfasurati ,daca o sa aveti cu cine.Pentru ca se vede treaba ca inafara de cei 100-150 de spinningari care participa pina acum la turneul L.R.S., nu a-ti putut aduna un lot suficient de mare,ca sa dati o replica ,macar la nivel de etapa..
...Nu cred ca puteti aduna un numar suficient de sportivi ca sa dati o replica printr-un campionat propriu.
Nu va ramine decit lupta de gherila,sforariile,cintecele de sirena,sprijinul anumitori factori media care va servesc scopurile,mai cite un scenariu emis de costobocu-alienat...Astea va sint argumentele.. :cry:
Cit despre L.R.S.,cel putin teoretic au posibilitatea sa mearga in continuare cu campionatul organizat de ei si sponsorizat de diversi...Actiunile tale in instanta nu vor avea efectul scontat de tine..Stii foarte bine prin cite grade de jurisdictie si cit dureaza pina la pronuntarea unei sentinte definitive..Asa ca ,pentru binele imaginii pe care o reprezinti,te rog,nu mai fa predictii care ,in fond se pot intoarce contra ta si a federatiei...Mai bine lasa sa rezolve timpul, toate .....

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Mai 2011, 09:02

Ma refeream la infiintarea federatiei. Era precizat ca vreau un raspuns sincer.
Cat despre ce este de facut, te asigur ca stim exact ce trebuie facut. Si nu uita un lucru; pescuitul sportiv nu incepe si nu se termina cu niciunul dintre noi.
Nu ar fi lipsit de interes ca si cluburile sa inteleaga faptul ca federatiile sportive sunt persoane juridice de drept privat, inainte de fi de interes national si utilitate publica.

PS O sa ramai surprins cati pescari sportivi sunt in Romania care nu se pot afirma tocmai din cauza unor astfel de constructii gen LRS; APCR, s.a.
Cat despre AGVPSR stii foarte bine ca o doare in cot de pescuitul sportiv de competitie si de pescarii sportivi. Nu stiu cand o sa priceapa si pescarii sportivi aceasta trista realitate.

Scrie răspuns