Cand se organizeaza primul concurs federal?! Anul acesta o sa se mai faca ceva, ca de fapt asta era scopul infintarii?!...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sunt o serie de formalitati de facut pe care se pare ca nu le cunosti. Dupa inscrierea in Registrul sportiv, FRPS poate organiza competitiile oficiale. Federatia are sarcina doar de a stabili calendarul competitional, inscrierea loturilor fiind treaba cluburilor. Calendarul competitional nu se refera doar la competitiile nationale ci si la cele locale. Nici un club nu poate inscrie echipe daca nu este afiliat la federatie si nu si-a legitimat sportivii. Faptul ca LRS continua sa organizeze campionatul de pescuit la pesti răpitori in ciuda faptului ca federatia există, va duce la aplicarea de sancțiuni, care nu sunt neglijabile si chiar la dizolvarea ei. In sedinta ce a avut loc in data de 14 mai s-a pus in dicutie notificarea ANST asupra tuturor structurilor ce nu sunt autorizate, inclusiv a AGVPSR. Inca odata atrag atentia asupra faptului ca persistarea in acest provizorat nu face bine nici pescuitului sportiv si nici sportivilor ce doresc sa faca performanta. Si cu acest lucru nu este de glumit.Adelin scrie:Eu am o singura intrebare simpla si cat se poate de serioasa:
Cand se organizeaza primul concurs federal?! Anul acesta o sa se mai faca ceva, ca de fapt asta era scopul infintarii?!...
Principalul scop a fost "cascavalul" si eventual posibilitatea de a mai da pe careva in judecata, de a mai pierde cateva procese ......PS Nu organizarea campionatului de pescuit a fost principalul scop al infiintarii federatiei ...
Structurile alea , inclusiv AGVPS is autorizate de FIPS/CIPS , unde ANST nu are nimic de comentat !apsalba scrie:. In sedinta ce a avut loc in data de 14 mai s-a pus in dicutie notificarea ANST asupra tuturor structurilor ce nu sunt autorizate, inclusiv a AGVPSR. .
1. Nu am cerut bani de la ANST.SF scrie:Structurile alea , inclusiv AGVPS is autorizate de FIPS/CIPS , unde ANST nu are nimic de comentat !apsalba scrie:. In sedinta ce a avut loc in data de 14 mai s-a pus in dicutie notificarea ANST asupra tuturor structurilor ce nu sunt autorizate, inclusiv a AGVPSR. .
Totusi , ai cerut bani de la ANST ? Indiferent pentru ce motiv !