FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Mai 2011, 15:34

Cum ar fi totusi Fanica sa vorbesti putin la timpu prezent , tu o tot dai cu va fi , vom face , se va intampla !
Traiesti ii masina timpului sau ceva :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iun 2011, 08:54

....': LRS -ultimul bal? (dizolvare la Judecatorie)
de Gerula pe Iunie 3rd, 2011, 7:57 am

Cand e urmatorul termen la tribunal? "".....

Nah ,care-i problema ???N-ati reusit desfiintarea??Ca asa a-ti anuntat-o ca si pe o simpla formalitate ce imediat se indeplineste...Daca a-ti avea spirit de fair-play ,a-ti felicita echipele romanesti care au cistigat intreg podiumul la Pakostane,in loc sa latrati prin diversi chilotari de bloguri obscure, cu pretentii de forumuri de pescuit sportiv.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Iun 2011, 17:23

....Pe fondul unei chinuitoare obsesii negative fata de anumite cluburi din L.R.S.,agercufurimeasa se bilbiie la propriu inventind cuvinte care nu exista ,cum ar fi "susa" :idea: :?: :?: Incapabil de cea mai discreta nota de fairplay,ii tremura mina pe tastatura nefiind in stare sa scrie cuvintele corect.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Iun 2011, 10:12

apsalba scrie:
PS O sa ramai surprins cati pescari sportivi sunt in Romania care nu se pot afirma tocmai din cauza unor astfel de constructii gen LRS; APCR, s.a.
Spre dezamagirea ta, la concursurile organizate de LRS apar in permanenta oameni noi si talentati. Uite cateva marturii de pe forumul LRS:
twister scrie:FELICITARI ORGANIZATORILOR!
MULTUMIRI SPONSORILOR!
CINSTE INVINGATORILOR!
ONOARE INVINSILOR!

Pentru mine personal, a fost prima competitie adevarata de spinning la care am participat vreodata ca si concurent.
Si pot spune cu mana pe inima, ca va ramane de neuitat pentru totdeauna.

Pe de o parte intreaga organizare a concursului a fost la inaltime, chiar daca au aparut inevitabil si ceva mici probleme neprevazute...(frigiderele care n-au functionat...programul de facut clasamente...).
Organizatorii au reusit sa ne incante papilele gustative cu niste mancaruri de vis...un gulas si o fasolica cu carnati de milioane...si au facut in asa fel incat a doua zi, duminica am avut la dispozitie bere la rece.
Ce sa mai spun despre fondul muzical asigurat de catre Lenti... decat "jos palaria".
Una peste alta, cred ca ar fi tare fain ca de acum incolo sa avem parte la fiecare concurs de asemenea clipe reusite.

Pe de alta parte, sunt foarte bucuros de faptul ca am debutat in competitia nationala de spinning cu un rezultat bun, si am reusit sa "pacalesc" sambata atatia salai mofturosi. Faptul ca duminica am prins numai bibani, si nici un salau punctabil, nu a facut decat sa ma ambitioneze ca pe viitor sa devin mult mai atent la detalii.
Urmaresc de multi ani fenomenul numit spinning de competitie, si stiu ca treburi de genul "un peste...un centimetru...un milimetru..." fac intotdeauna diferenta, si tocmai de aceea nu vreau sa ma lamentez.
Tot ce imi propun sa fac de acum incolo, e sa reusesc sa demonstrez pe viitor, ca mansa de sambata nu a fost o pura intamplare. Sper sa si reusesc.
Sunt foarte constient ca reusita mea se datoreaza in buna masura faptului ca sunt "inrolat" de curand intr-unul din cluburile de prestigiu din Romania, "Paco Spinning Team", unde am parte de antrenamente serioase conduse de unul dintre oamenii emblematici ai spinningului autohton... Ion Dumitru "Paco". Pana nu demult pentru mine era poate numai un vis frumos, faptul ca as putea sa ma numar printre putinii fericiti membri ai clubului "Paco Spinning Team".
Acum acest vis mi s-a implinit, si pot sa afirm ca diferenta intre vis si realitate a facut-o numai determinarea de a merge pana la capat.
Dar... mai e mult pana departe...
Asa ca...
Ne vedem la concursul viitor...
mr.zander scrie:Daca pe 01 12 2010 postam pe forumul celor de la "Aventuri la pescuit" un topic numit "Inscriere CN de Spinning Aventuri la Pescuit" la care a avut amabilitatea sa-mi raspunda Dl Stefan Dinu care m-a ajutat sa inteleg ce faceti voi aici ( cluburi, clasamente s.a.m.d ), dupa 6 luni reusesc sa castig o mansa si sa ma clasez la finalul Cupei Arrow-Drill pe un onorabil loc 5 8) ( am mai luat si premiu :D )
Vreau sa multumesc pe aceasta cale colegilor de la Aquamania ( Laurentiu Andronic, Mircea Ciobanu, Sabin Buzatu, Nastase Theodor s.a.m.d. ) care m-au sustinut si ajutat inca de la intrarea mea in club, iubitei mele pentru week-end-urile pe care le-am petrecut pe la antrenamente..... ( ...jur ca nu se mai intampla pana data viitoare :lol: ), si voua, tuturor celor care faceti parte din acest fenomen si faceti sa existe LRS! Pentru cei care inca au retineri in a debuta in aceasta competitie, INCERCATI SI NU VETI REGRETA. Intradevar sentimentele si senzatiile date de pescuitul de competitie sunt de neuitat si nu pot fi comparate cu nici o alta partida de pescuit.
See ya' soon!
Alex Dima
Aquamania
http://www.lrs.ro/f/viewtopic.php?f=22&t=721&start=30

Pe la voi cum mai e ? :roll: Merge treaba cu legitimarile ? :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Iun 2011, 10:17

Ooo, dar ce activitate la voi pe forum !!!! Vad ca se inghesuie tinerii pescari dornici de afirmare, care sunt impiedicati sa o faca de structurile gen LRS sau APCR. :oops:

http://frpsc.ro/about/

Si ce subiecte fierbinti, de actualitate !!!! :lol: "Oare o sa mai pescuim la copca anul asta?" :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Iun 2011, 11:45

....."Re: LRS -ultimul bal? (dizolvare la Judecatorie)
de Gerula pe Iunie 7th, 2011, 10:57 am

Parerea mea e ca ati lungit-o degeaba, trebuia sa va fie foarte clar pana acum cu cine aveti de-a face .

Poti incerca sa ai un dialog cu oameni carora intelectul le permite sa inteleaga niste argumente si al caror caracter ii determina sa doreasca sa organizeze competitii de pescuit in legalitate. Cele doua conditii sunt, evident, cumulative. Ti se pare ca alde Dinu Stefan, Ovidiu 14 samd intra in aceasta categorie? ""

Poi da ,si-a gasit sa defineasca ce inseamna "competitii de pescuit in legalitate",unul care,la unica competitie la care a participat s-a dus inarmat pina in dinti cu pishtol si bota.. :lol: :lol: :lol:

Si vorba aia,unii se straduiasca sa duca competiile mai departe si altii le baga de zor bete-n roate..Rusinica...zau asa :oops: :oops: :oops:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Iun 2011, 11:56

In loc sa isi vada de constructia propriului stabiliment, care arata cam de multisor cam asa

Imagine

ei incearca sa darame constructiile din jur, ale altor proprietari.
Ce naiba mah, nu mai aveti resurse pentru materiale de constructii si vreti sa le furati de la alte case din sat ??? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Iun 2011, 14:11

Daca constructia voastra este fara fisura, nu va putea fi demolata. Oare de ce am impresia ca nu este asa? Tu ce parere ai? :lol: :lol: :lol:
PS Nu ne duce grija. Stim ce avem de facut mai bine ca voi. Nu ar strica sa luati in serios ultimele evenimente.

toteu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de toteu » 07 Iun 2011, 14:23

Care evenimente? Puteti fi mai explicit ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Iun 2011, 14:45

Ultimul eveniment a fost ala ,ca au lipit un timbru pe actele prin care au dat in judecata L.R.S.,motiv pentru care ,kostobok -san a baut, de fericire,(in sfirsit),o pastiluta...Totusi ,pina la o sentinta definitiva mai trebuie sa treaca niste timp....Hic,Gerula dragule cheama stewardul sa-ti aduca si un pahar cu apa,nu de alta da o sa-ti stea in git pastiluta si ma tem ca isi pierde efectul...

.

Scrie răspuns