Traiesti ii masina timpului sau ceva

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Spre dezamagirea ta, la concursurile organizate de LRS apar in permanenta oameni noi si talentati. Uite cateva marturii de pe forumul LRS:apsalba scrie:
PS O sa ramai surprins cati pescari sportivi sunt in Romania care nu se pot afirma tocmai din cauza unor astfel de constructii gen LRS; APCR, s.a.
twister scrie:FELICITARI ORGANIZATORILOR!
MULTUMIRI SPONSORILOR!
CINSTE INVINGATORILOR!
ONOARE INVINSILOR!
Pentru mine personal, a fost prima competitie adevarata de spinning la care am participat vreodata ca si concurent.
Si pot spune cu mana pe inima, ca va ramane de neuitat pentru totdeauna.
Pe de o parte intreaga organizare a concursului a fost la inaltime, chiar daca au aparut inevitabil si ceva mici probleme neprevazute...(frigiderele care n-au functionat...programul de facut clasamente...).
Organizatorii au reusit sa ne incante papilele gustative cu niste mancaruri de vis...un gulas si o fasolica cu carnati de milioane...si au facut in asa fel incat a doua zi, duminica am avut la dispozitie bere la rece.
Ce sa mai spun despre fondul muzical asigurat de catre Lenti... decat "jos palaria".
Una peste alta, cred ca ar fi tare fain ca de acum incolo sa avem parte la fiecare concurs de asemenea clipe reusite.
Pe de alta parte, sunt foarte bucuros de faptul ca am debutat in competitia nationala de spinning cu un rezultat bun, si am reusit sa "pacalesc" sambata atatia salai mofturosi. Faptul ca duminica am prins numai bibani, si nici un salau punctabil, nu a facut decat sa ma ambitioneze ca pe viitor sa devin mult mai atent la detalii.
Urmaresc de multi ani fenomenul numit spinning de competitie, si stiu ca treburi de genul "un peste...un centimetru...un milimetru..." fac intotdeauna diferenta, si tocmai de aceea nu vreau sa ma lamentez.
Tot ce imi propun sa fac de acum incolo, e sa reusesc sa demonstrez pe viitor, ca mansa de sambata nu a fost o pura intamplare. Sper sa si reusesc.
Sunt foarte constient ca reusita mea se datoreaza in buna masura faptului ca sunt "inrolat" de curand intr-unul din cluburile de prestigiu din Romania, "Paco Spinning Team", unde am parte de antrenamente serioase conduse de unul dintre oamenii emblematici ai spinningului autohton... Ion Dumitru "Paco". Pana nu demult pentru mine era poate numai un vis frumos, faptul ca as putea sa ma numar printre putinii fericiti membri ai clubului "Paco Spinning Team".
Acum acest vis mi s-a implinit, si pot sa afirm ca diferenta intre vis si realitate a facut-o numai determinarea de a merge pana la capat.
Dar... mai e mult pana departe...
Asa ca...
Ne vedem la concursul viitor...
http://www.lrs.ro/f/viewtopic.php?f=22&t=721&start=30mr.zander scrie:Daca pe 01 12 2010 postam pe forumul celor de la "Aventuri la pescuit" un topic numit "Inscriere CN de Spinning Aventuri la Pescuit" la care a avut amabilitatea sa-mi raspunda Dl Stefan Dinu care m-a ajutat sa inteleg ce faceti voi aici ( cluburi, clasamente s.a.m.d ), dupa 6 luni reusesc sa castig o mansa si sa ma clasez la finalul Cupei Arrow-Drill pe un onorabil loc 5( am mai luat si premiu
)
Vreau sa multumesc pe aceasta cale colegilor de la Aquamania ( Laurentiu Andronic, Mircea Ciobanu, Sabin Buzatu, Nastase Theodor s.a.m.d. ) care m-au sustinut si ajutat inca de la intrarea mea in club, iubitei mele pentru week-end-urile pe care le-am petrecut pe la antrenamente..... ( ...jur ca nu se mai intampla pana data viitoare), si voua, tuturor celor care faceti parte din acest fenomen si faceti sa existe LRS! Pentru cei care inca au retineri in a debuta in aceasta competitie, INCERCATI SI NU VETI REGRETA. Intradevar sentimentele si senzatiile date de pescuitul de competitie sunt de neuitat si nu pot fi comparate cu nici o alta partida de pescuit.
See ya' soon!
Alex Dima
Aquamania