semlecangheorghe scrie:....Domnule Popescu ,daca vreti un raspuns de la mine ,la intrebarea de ce nu s-a constituit L.R.S. in federatie,asta nu stiu sa va raspund.Poate pentru ca trebuie sa demonstreze ca organizeaza competitii,pe o anumita perioada de timp.....
..Si apoi hop, cind este para coapta,vine unul ,care nici n-a udat,nici n-a altoit, nici n-a avut grija de pom ,si zice:"toate perele sint ale mele,ca asa inteleg eu nus ce lege,si care nu sinteti cu mine nu mincati nici o para..."...Nu da bine ,zau asa...
.....Asa pare vazut din afara..
Ca sa poti face un lucru, trebuie sa te apuci de el. Nu intra in discutie necesitatea infiintarii federatiei, si topic-ul acesta a dezbatut pe larg acest subiect. Era iminenta infiintarea ei si nu inteleg de ce cluburile din LRS nu au inteles faptul ca erau primele care puteau revendica dreptul de a fi membre fondatoare. Invitatiile au fost facute din timp, dar au fost declinate. Precum se vede, federatia a fost infiintata si fara aportul lor.
Care este vina persoanei Popescu in aceasta situatie? Presedintii de cluburi cred ca pot confirma numeroasele telefoane pe care le-am avut personal cu fiecare. Inclusiv nucus care face acum pe moralistul.
PS Este exclusa chestiunea cu organizarea de competitii pe o anumita perioada de timp. Perioada respectiva se refera la recunoasterea unei ramuri sportive, nu la infiintarea unei federatiei si in speta nu era cazul.
In situatia de fata se aplica proverbul care spune : Nu-i pentru cine se potriveste, ci pentru cine se nimereste. Domnii care au stat cu nasul pe sus sunt reponsabili in fata cluburilor, nu in fata federatiei. Federatia este deschisa in continuare la discutii, dar cele care le biocoteaza sunt din pacate tot cluburile. In situatia creata, federatia stie ce are de facut. Deja s-a trecut in faza a doua a organizarii prin infiintarea asociatiilor judetene pe ramura de sport. Atentie, asociatiile se formeaza doar din cluburi care sunt membre ale federatiei, asa ca grija mare.

Prima care se va infiinta este Asociatia Municipala de pescuit sportiv Bucuresti. Cine mai trage sperante ca federatia nu este in stare sa gestioneze propia activitate, ar fi bine sa-si revizuiasca parerea.