discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
taicanoe
- veteran

-
apsalba scrie:Daca constructia voastra este fara fisura, nu va putea fi demolata. Oare de ce am impresia ca nu este asa? Tu ce parere ai?
PS Nu ne duce grija. Stim ce avem de facut mai bine ca voi. Nu ar strica sa luati in serios ultimele evenimente.
Bine mai graiesti coane Fanica
foarte adevarat ce spui - orice constructie poate fi demolata, inclusiv piramidele ... dar cat de tembel poti sa fi ca sa te apuci sa demolezi piramidele doar pentru a demonstra ca se poate ???
S'altare și bunăstare !
-
apsalba
- veteran

toteu scrie:Care evenimente? Puteti fi mai explicit ?
Da. A inceput organizarea in teritoriu, prin înfiintarea asociatiilor judetene si a municipiului Bucuresti (asociatia municipala are deja rezervarea facuta si in 2-3 saptamani adunarea constitutiva. Pentru sustinerea activitatii competitionale am solicitat CGMB asocierea in vederea transformarii in pista de competitii a Lacului Morii); Sambata se finalizeaza Calendarul competitional national si se supun spre avizare regulamentele competitionale care vor deveni legile pescuitului sportiv din Romania; peste aprox. o luna federatia va solicita afilierea la CIPS/FIPS, unde AGVPSR este deja o aminitire prin infiintarea federatiei sportive; a inceput incheierea parteneriatelor cu autoritatile publice in vederea dotarii cluburilor cu baze pentru pescuit, inclusiv prin construirea unora noi. S-au trimis scrisorile de intentie in vederea selectarii sponsorului oficial al federatiei ( care nu va fi o firma de sprituri, ci un sponsor serios si potent finaciar).
Mai avem si alte noutati, dar toate la timpul lor.
PS taica noe,
Constructia ALRS este un castel din carti de joc. Ajunge sa scapi un vant si se duce pe copca. Asa de isteti au fost cei care au infiintat-o. Si care se mai dau si fete mari. Dar, stii bine; domnia si prostia se platesc.
-
nucus
- veteran

In ceea ce priveste domnia ...n-am nimic de zis !Ca doar nu la tine te refereai !Dar cu prostia ?Sint sigur despre cine e vorba!
-
luci_t
- veteran

-
coane popescu, nu ar fi mai bine pt domnia ta sa-ti gasesti o alta ocupatie? sau lrs nu e buna doar pt ca nu se cheama federatie? Nu inteleg toata agitatia asta pe care o provoci? Sa fie criza varstei mijlocii

-
greerevl
- utilizator constant

-
-
greerevl
- utilizator constant

-
si acum sa ma iau de fane

cum plm un paralel ca el in materie de pescuit poate dicta in lumea pescuitului, fara nici un misto, ca sa intri intr-un domeniu tre sa te pricepi MACAR la un nivel mediu, el e varza si are p[retentii de mare cunoscator da sa mor daca il pui sa dea cu o rubeziana sau la un twister sau cu o musca e undeva paralel cu calea ferata
CUM KKT SA POTI VREODATA CONDUCE DESTINUL PESCUITULUI ROMANESC CAND TU NU AI NICI O TREABA CU ASA CEVA fara nici un misto
daca ereai un adevarat sustinator nu incepeai cu federatii incepeai cu ecologie protectia mediului , faceai orice e posibil pt a inlatura pescuitul industrial din apele interioare dupa care puteai sa ai pretentii la piste si alte aberatii
sa te vada lumea ca vrei binele si dupa te vor urma pana atunci esti un maaaaaaaaare guraliv
sti din gura faci din gura dar de vazut de vede din p.... la
-
semlecangheorghe
- veteran

......Eu tare sint curios cum o sa detroneze el A.J.V.P.S.,din statutul de membru fondator...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:......Eu tare sint curios cum o sa detroneze el A.J.V.P.S.,din statutul de membru fondator...
daca citesti cu atentie statutul CIPS/FIPS o sa observi cu siguranta faptul ca membri acesteia sunt natiunile, iar federatiile sau asociatiile sunt reprezentantii acestora in forurile sportive de pescuit. Nu cred ca ti-a scapat nici prevederea din statutul CIPS/FIPS cu privire la pierderea calitatii de reprezentant la aceasta. art. 6 alin2, lit.b. L-am mai postat pe acest topic.
greerevl,
Da-mi si mie un exemplu de pescar sportiv care s-a remarcat prin actiuni de ecologizare a raurilor ca sa primeasca girul tau pentru a infiinta federatia romana de pescuit sportiv. Ce nu pricepi tu este ca federatia nu este o sueta formata din anumite persoane agreate de tine, ci o asociere de persoane juridice (cluburi) infiintata cu avizul ANST pentru organizarea, administrarea, reglementarea si controlul activitatilor si competitiilor pe ramura de sport respectiva.
PS Poti sa-mi spui si mie cum se numeste clubul care a participat la acel Campionat mondial de pescuit sportiv? Pun pariu ca acel club nu exista.
Iti garantez ca am facut mai mult pentru pescuitul sportiv din Romania decat vei fi tu in stare sa faci vreodata.
-
semlecangheorghe
- veteran

...Stiu ce zice acolo...Mai ramine sa vedem asta si in practica..Orice statut poate fi schimbat,modificat..nu vad ce argument ai putea aduce in contra unui membru fondator....plus faptul ca ei nu sint obligati de legile statului roman,si pot alege o singura structura ,dintr-o multitudine de structuri existente cu care sa colaboreze..Ar mai cintarii greu si faptul ca ,daca faci cererea de afiliere cit de curind ,cum ai zis,domnii de acolo vor intreba ce activitate competitionala are proaspata federatie..Eu asa vad lucrurile,poate gresesc.....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

Gresesti.
Citeste prima coloana si vezi cine este membru si cine reprezentantul.