FRPS invita cluburile sportive la dialog

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Iun 2011, 08:47

Este exclus. Sportivii au reprezentat Romania, nu AGVPSR, mai ales ca au facut-o pe banii lor. Toate rezultatele sportive vor fi recunoscute si inscrise în palmaresul sportivilor, intrucât asa este corect. Insa si sportivii trebuie sa inteleaga faptul ca s-au schimbat regulile si vor trebui si ei sa le respecte.
Lalaiala asta determinata de animite forme de organizare gen LRS, APCR, AGVPSR nu face decat deservicii sportivilor, intrucat rezultatele sportive nu pot fi clasificate si omologate decat de federatie. Asta e legea si trebuie respectata. Pacat ca acest lucru nu s-a facut mai demult. Sper ca intr-un final sa se inteleaga, inclusiv de tine, ca important este faptul ca aceasta federatie a fost infiintata si nu de catre cine a fost infiintata. Suntem si sub acest aspect, ultimii din Europa care au inlaturat ultima mostenire comunista din propria lor tara.

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 08 Iun 2011, 08:55

locul 6 nu 8 :roll:

asta chiar ar fi tare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa fie contestat cel mai bun rezultat la pescuit stationar in ultimii 20 de ani daca nu mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pt ca lotul apartinea de agvps si nu de federatie :lol: :lol: :lol: jurate ca nu ai fi in stare sa o faci si pe asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si sa reorganizezi chiar si campionatul mondial daca tot teai apucat de o treaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 08 Iun 2011, 08:58

app vezi ca a inceput CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT STATIONAR
dejea sau organizat faze in unele orase .
:wink: :wink: :wink: :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Iun 2011, 09:05

Imi cer scuze ,locul 6,nu 8 m-am grabit.

Dom capitan,statutul federatiei arata ca este singura care poate trimite sportivi la competitii internationale.Nu-i asa?Nah ,ca acuma ia trimis A.J.V.P.S..Nu exista decit doua cai: sa recunosti sau sa contesti rezultatele.Restul este ascundere dupa deget,cu sportivii pe banii lor si bla,bla,bla...

Iti place sau nu ,sub egida A.J.V.P.S.s-a obtinut locul 6 la Mondiale.Si Lotul National trimis de L.R.S.,tot in parteneriat cu A.J.V.P.S.,cistiga locuri pe podium de multe ori(bass, Pakostane,etc)Si acu ti-ai gasit sa te iei de L.R.S.,ce ti-ai zis ,astia sint veriga slaba...ii fac praf in instanta si restul o sa-mi cada in brate...Numai sa nu ai surprize..

Asadar care este pozitia oficiala a Federatiei,vis-a-vis de rezultatul obtinut de stationaristi ,la Mondiale.??Care este pozitia Federatiei vis-a vis de Campionatul NATIONAL de Fedeer???Si pe astia ii dati in judecata??Dar pe muscari??Ca si ei au Campionat NATIONAL??

Da la crapari ,ai curaj sa te bagi ,ca acolo se pariaza mai ceva ca si la curse??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Iun 2011, 09:20

apsalba scrie:Citeste prima coloana si vezi cine este membru si cine este reprezentantul.:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html
io citesc in statutul CIPS la: Articolul 4 - Membri:

ARTICLE -4-
Membres
1. .....
2. Les Fédérations ou autres Organismes Nationaux peuvent devenir Membres Ordinaires ou Membres Postulants, suivant leur choix.
3. .....
4. Il ne peut être admis, pour chaque Nation, qu'une seule Fédération ou autres Organismes Nationaux par Fédération Internationale C.I.P.S...

de unde franceza mea putina imi spune ca membrii CIPS sunt federatiile sau alte organisme nationale si ca:

membru e totuna cu reprezentantul, ... nu cu statul reprezentat !
Apropo: in coloana aia la care ne-ai trimis nu vad la state capul de tabel unde sa scrie membru !
si daca ma duc si citesc mai departe pe la Drepturile si Obligatiile Membrilor, sunt astfel formulate incat sunt pertinente pentru federatii sau alte organizatii nationale :mrgreen: ,... nu pentru State sau Natiuni !
De pilda cotizatiile !
cine plateste cotizatia, ala e membru ! ori eu cred ca AGVPS isi plateste singura cotizatia din fonduri proprii, nu plateste Statul Roman din bugetul de stat ! Ce obligatie ar putea avea AGVPS, sau chiar FRPS (in visele sale erotice :lol: ), adica niste structuri private, sa plateasca cotizatia pentru membrul "Statul Roman" ?
si daca mai stau sa citesc mult trambitatul articol cu pierderea calitatii unui membru:

"1. La qualité de Membre de la C.I.P.S. se perd:
.....
b) si la Fédération ne possède plus, dans son Pays, la qualité d’association nationale de Pêche Sportive, ou du Casting;"

Nu scrie nicaieri ca Asociatia Nationala, membra CIPS :D , trebuie autorizata de statul respectiv ci doar sa-si pastreze calitatea (caracterul) de asociatie nationala...
Adica sa aiba acoperire nationala prin structura sa, si AGVPSul are..
sa organizeze concursuri la nivel national, si AGVPS deocamdata o face...
Prin simpla infiintare a FRPS, AGVPS nu isi va pierde calitatile de asociatie nationala, ... poate doar pe cea de ..."oficiala" ! asa ca vor fi doua astfel de "organisme Nationale", in viitor poate trei...sau patru...! :twisted:
Chiar statutul CIPS admite existenta a "autres Organismes Nationaux", pe langa federatiile de profil !
tot atat de adevarat e ca doar una singura va fi autorizata de Statul Roman !
Si tot atat de adevarat e ca doar una va ramane membra CIPS
Nu e neaparat insa sa fie aceeasi ! :lol: :lol: :lol:

PS: din pacate pentru insomniile lu' Fane, statutul CIPS este imperfect, facut de mantuiala ! :lol: Nicaieri nu gasesti in el termenii de "autorizat", sau "oficial", in relatia reprezentant-reprezentat !
Ghinion ! ! ! :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Iun 2011, 09:34

I-am explicat si eu acelasi lucru intr-un alt topic, dar pe o ureche i-a intrat si pe alta i-a iesit. A tacut cateva zile si apoi a reluat aceeasi placa, de parca discutia nici nu ar fi avut loc. :oops:
Asta e defectul lui, ce sa facem. Citeste dar nu pricepe ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Iun 2011, 12:01

razvan m. scrie:I-am explicat si eu acelasi lucru intr-un alt topic, dar pe o ureche i-a intrat si pe alta i-a iesit. A tacut cateva zile si apoi a reluat aceeasi placa, de parca discutia nici nu ar fi avut loc. :oops:
Asta e defectul lui, ce sa facem. Citeste dar nu pricepe ! :lol:
Mai bine ai citi ce a scris avocatul vostru in intampinare. Nu ati gasit unul să priceapă legile? Auzi: Exceptia lipsei de interes :lol: :lol: :lol:
Pe fond invocă art. 21 din L.69/2000 care se referă la structuri sportive, ceea ce tocmai sustinusem noi ca nu e cazul in situatia ligii. :lol: :lol: :lol:
Pacat de LRS ca a ajuns sa fie condusa de cine e condusa.
Apropo, cat va costa avocatul? Nu ai putut sa reprezinti tu Liga? Gratis?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Iun 2011, 12:14

...Brae,nu vorbiti voi de profesionalism ,ca a-ti uitat sa timbrati tidulele...Halal avocat are clubu' asta..'CERTATE" :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Iun 2011, 14:34

semlecangheorghe scrie:...Brae,nu vorbiti voi de profesionalism ,ca a-ti uitat sa timbrati tidulele...Halal avocat are clubu' asta..'CERTATE" :lol: :lol: :lol:
Te inseli; actiunea a fost legal timbrata. Ramane sa vedem cine are dreptate. :lol: :lol:
Clubul nici nu va fi prezent in sala. S-au trimis concluziile scrise prin fax.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Iun 2011, 15:49

....Nu va fi clubul 'Cetate',prezent??Poi cine a inceput razbelul??Acu,da bir cu fugitii??? :lol: :lol:

Cit despre timbru, Gerula asa azis....pot eu sa contrazic un asemenea agerziarist...??? :lol: :lol:

.

Scrie răspuns