FRPS invita cluburile sportive la dialog
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
""": Discutii federale
de dady » Mar Iun 07, 2011 12:04 pm
am fost o data in gasca cu acest individ, am crezut... si m-am convins.
Faptul nu e de loc consumat. Toti care vor avea reticiente fata de actuala federatie, ca si mine de fapt, nu au reticiente fata de federatie in sine ci fata de cel de s-a pus in frunte.
Chimbati-l si veti vedea ca organizatia va sporii in credibilitate si treburile se vor schimba.
Noi ne-am retras cand am vazut ca acest individ nu ne mai reprezinta interesele, ba dincontra... a facut numai ce a vrut el fara sa tina cont si de ceilalti.""
http://www.superpescar.ro/forum/viewtop ... 0&start=20
Iote ca totusi conteaza si CINE ,infiinteaza Federatia si o conduce.De ce?Motivele reies daca citesti mai sus ce spune Dady..Nu inteleg cum poti sa sustii contrariul domnule Popescu.....
de dady » Mar Iun 07, 2011 12:04 pm
am fost o data in gasca cu acest individ, am crezut... si m-am convins.
Faptul nu e de loc consumat. Toti care vor avea reticiente fata de actuala federatie, ca si mine de fapt, nu au reticiente fata de federatie in sine ci fata de cel de s-a pus in frunte.
Chimbati-l si veti vedea ca organizatia va sporii in credibilitate si treburile se vor schimba.
Noi ne-am retras cand am vazut ca acest individ nu ne mai reprezinta interesele, ba dincontra... a facut numai ce a vrut el fara sa tina cont si de ceilalti.""
http://www.superpescar.ro/forum/viewtop ... 0&start=20
Iote ca totusi conteaza si CINE ,infiinteaza Federatia si o conduce.De ce?Motivele reies daca citesti mai sus ce spune Dady..Nu inteleg cum poti sa sustii contrariul domnule Popescu.....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
E de inteles reactia lui dady dupa ce l-am dat afara pentru incompetenta. Cine isi inchipuie ca in federatie e un cimitir de elefanti se insala. Aici e de munca, nu de dat cu presupusu. El nu a intrat in FNPSR ca sa faca ceva, ci ca sa aiba o umbrela pentru cei 50 de pescari sportivi pe care reusise sa-i adune dandu-le permise, care sa-l protejeze de AJVPS. Doar atat.
E o diferenta dintre a te retrage si a fi dat afara. Nu stiu la care "noi" se refera, ca din cate stiu a ramas singur.
E o diferenta dintre a te retrage si a fi dat afara. Nu stiu la care "noi" se refera, ca din cate stiu a ramas singur.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Nu cred ca am spus pana acum lucruri incorecte. Nu conteaza tonul pe care le-am spus. Ele sunt reale si odata si odata trebuie rupta pisica in doua. Din pacate unii se imbata cu apa chioara. Indiferent ca place sau nu cuiva, aceasta va fi federatia care va administra pescuitul sportiv din Romania. Cu cat se va pricepe mai repede, cu atat mai bine.
nu avem suficienti pesti rapitori care sa fie ai nostri? trebuie neaparat bass pentru ca asa arata TV-ul? nu avem salai, stiuci, pastravi, cleni sau bibani? ... nu, nu si nu ... noua ne trebuie BASS ... WTF?apsalba scrie:Nemultumiti o sa fie tot timpul. Organizarea unei federatii e mult mai serioasa si complicata decat isi inchipuie unii.
Apropo, am demarat discutiile cu ANPA pentru a identifica o locatie si a infiinta o pista de pescuit sportiv la Bass. E o idee buna?
atata iti place sa duci cu zaharelul ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
Sa ne traiesti Nea Fane !
Esti cel mai tare presedinte de federatie , se stie !
Nea Fane ,nu uita sa-i trimiti pe toti pescarii legitimatii la cluburile si asociatiile afiliate federatiei la un controlul medical si antidoping obligatoriu .
Baremul sa fie ca cel al pilotilor militari sau al cosmonautilor , cine nu trece acest barem sa-i fie ridicat dreptul de-a mai pescui ... pe viata .
O alta masura care trebuie imediat luata de noua federatie este cea a dezinsectiei , dezinfectiei si deratizarii sculelor si pistelor de concurs .Nu vrem sa cntactam diferite boli contagioase din cauza unor rescari care nu si-au dezinfectat sculele inainte de concurs . Aceasta operatiune sa fie facuta cu o firma acreditata de FRPS .
In speranta ca doleantele noastre vor fi luate in seama , tinem sa va multumim din inima d-le Popescu pentru contrubutia dvs multilateral dezvoltata adusa la propasirea pescuitului sportiv romanesc !
Stima noastra si mandria , Stefan Popescu- Romania
Traiasca si sa infloreasca iubita noastra federatie in frunte cu mult iubitul si stimatul ei presedinte , tov ( aloleu !... ma scuzati ) domnul Stefan Popescu !
Uraaaaaa ! Uraaaaa ! Uraaaaa
Esti cel mai tare presedinte de federatie , se stie !
Nea Fane ,nu uita sa-i trimiti pe toti pescarii legitimatii la cluburile si asociatiile afiliate federatiei la un controlul medical si antidoping obligatoriu .
Baremul sa fie ca cel al pilotilor militari sau al cosmonautilor , cine nu trece acest barem sa-i fie ridicat dreptul de-a mai pescui ... pe viata .
O alta masura care trebuie imediat luata de noua federatie este cea a dezinsectiei , dezinfectiei si deratizarii sculelor si pistelor de concurs .Nu vrem sa cntactam diferite boli contagioase din cauza unor rescari care nu si-au dezinfectat sculele inainte de concurs . Aceasta operatiune sa fie facuta cu o firma acreditata de FRPS .
In speranta ca doleantele noastre vor fi luate in seama , tinem sa va multumim din inima d-le Popescu pentru contrubutia dvs multilateral dezvoltata adusa la propasirea pescuitului sportiv romanesc !
Stima noastra si mandria , Stefan Popescu- Romania
Traiasca si sa infloreasca iubita noastra federatie in frunte cu mult iubitul si stimatul ei presedinte , tov ( aloleu !... ma scuzati ) domnul Stefan Popescu !
Uraaaaaa ! Uraaaaa ! Uraaaaa
- semlecangheorghe
- veteran