...Poi dom ,capitan,la art.4,pct-ul 4,din putina franceza care imi mai circula prin sinapse,se spune ca o FEDERATIE,sau ALTA ENTITATE ,nu poate reprezenta o tara daca nu are 4 ani de activitate sportiva
Rezulta doua lucruri :daca faci cerere de afiliere-inlocuire A.J.V.P.S.,o sa-ti spuna domnii de acolo ca va vedeti peste 4ani,asa, si doi,rezulta ca si o alta structura decit FEDREATIE,este acceptata ca partener.Spre ghinionul federatiei noastre ,asteia nou nascuta,A.J.V.P.S.este acolo si organizeaza competitii interne si internationale de vreo citeva zeci de ani..
Si vii domnia ta ,plus vreo citiva cu creierul"vrajit" de anumite cintece de sirena si ,practic,spui:No,la o parte ca am venit io.Si de acum ,totul ,in pescuit, il voi coordona eu..Haida de...
Cum poti sa spui ca este o simpla formalitate intrarea in F.I.P.S.-C.I.P.S.,cind in statutul lor zice clar de aia 4 ani??
Si daca un amarit de timplar vede asta ,cu putina franceza care o stie,cum naiba o sa te pui cu unul ca Mihuta ,care a terminat Academia,nu o amarita de Universitte particulara care scoate "juristi"pe banda rulanta???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.