Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 24 Ian 2013, 22:28

razvan m. scrie:Uite aici idee pentru tine, gratis. Dupa ce in 7 noiembrie va lovi in freza nulitatea absoluta, ce-ar fi sa faci Federatia Romana de Matematica ? La experienta lu' dumeta.... :lol:
Iti faci sepuku daca o dai in bara? :lol: :lol: :lol:
Cu tesla lui gigi vobler?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2013, 22:42

Ma, sti cum e cu Alba-Neagra, daca nu intorci odata jetonul se plictiseste fraierii si te lasa cu ochii in soare sa invarti mai departe jetoanele pe ziar. Deci: care e castigatiare?!...ai sau nu ai bulina alba, ca io personal cred ca tu faci alba neagra cu toate jetoanele negre. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Ian 2013, 23:06

apsalba scrie: Iti faci sepuku daca o dai in bara? :lol: :lol: :lol:
Cu tesla lui gigi vobler?
7 noiembrie 2013...

Imagine

:lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Ian 2013, 23:06

Cum stai cu pozele? Vezi sa nu fie alb/negru.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 24 Ian 2013, 23:42

Popescu,Adelin,Razvan, voi chiar socializati;noroc ca e iarna si e noaptea lunga...ca vara e monolog

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2013, 00:23

apsalba scrie:Cum stai cu pozele? Vezi sa nu fie alb/negru.
Hai sa iti raspund cu un pamflet adevarat:

"Daca asta are si-asta nare atunci care are, daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici.... stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat imediat....inca un pic...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici..dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici.."
Imagine
Imagine

...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 25 Ian 2013, 00:40

Pierzi vremea , ajungea poza cu mustata si doua randuri

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2013, 00:44

Adelin scrie: ...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

silviu.neagu
junior
junior

Mesaj de silviu.neagu » 25 Ian 2013, 00:56

Razvane,mi-l omorati cu zile...mai dati-i o gura de aer,va rog

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2013, 01:05

silviu.neagu scrie:Razvane,mi-l omorati cu zile...mai dati-i o gura de aer,va rog
Imagine

....acu' e mai bine?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Scrie răspuns