discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
apsalba
- veteran

razvan m. scrie:Uite aici idee pentru tine, gratis. Dupa ce in 7 noiembrie va lovi in freza nulitatea absoluta, ce-ar fi sa faci Federatia Romana de Matematica ? La experienta lu' dumeta....

Iti faci sepuku daca o dai in bara?
Cu tesla lui gigi vobler?
-
Adelin
- Moderator

Ma, sti cum e cu
Alba-Neagra, daca nu intorci odata jetonul
se plictiseste fraierii si te lasa cu ochii in soare sa invarti mai departe jetoanele pe ziar. Deci:
care e castigatiare?!...ai sau nu ai bulina alba, ca io personal cred ca tu faci alba neagra cu toate jetoanele negre.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
razvan m.
- veteran

-
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
apsalba
- veteran

Cum stai cu pozele? Vezi sa nu fie alb/negru.
-
silviu.neagu
- junior

Popescu,Adelin,Razvan, voi chiar socializati;noroc ca e iarna si e noaptea lunga...ca vara e monolog
-
Adelin
- Moderator

apsalba scrie:Cum stai cu pozele? Vezi sa nu fie alb/negru.
Hai sa iti raspund cu un pamflet adevarat:
"Daca asta are si-asta nare atunci care are, daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici.... stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat imediat....inca un pic...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici..dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici.."
...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane.

WSB CLUB
-
silviu.neagu
- junior

Pierzi vremea , ajungea poza cu mustata si doua randuri
-
razvan m.
- veteran

-
Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
silviu.neagu
- junior

Razvane,mi-l omorati cu zile...mai dati-i o gura de aer,va rog
-
Adelin
- Moderator

WSB CLUB