Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2013, 10:33

La gigi nu am pretenții, pentru că el se raportează la un strung pentru lemn, nu la un barou de avocați.
Eee,te feresti de tesla,bag seama :lol: :lol:
Dar tot arhaic ramii,in privinta sculelor de timplarie.Pentru cultura ta generala,acuma exista kitchendraw,circular de formatizat,masina de cantuit ABS,masina de gaurit multiplu,si chiar CNC-uri..

Si meseria asta este de 10000 de ori mai frumoasa si practica,decit multimile tale vide si invirtitul dupa deget,sau dansatul printre legi cu exprimare ambigua..

Daca o sa ai nevoie de un copirseu :lol: ,sa ingropi ramasitele pamintesti ale federatiei nenascute(avizul de constituire,nu-i act de nastere,e doar un test de sarcina gresit interpretat,ti-am mai zis),apeleaza cu incredere.Iti fac unul din lemn triplu stratificat,sau MDF,la alegere.. :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2013, 10:35

apsalba scrie:Serios? I-a zii ce soluție se va pronunța luni 28.01.2013 în cauză FRPS versus AGVPSR? Nu pentru mine, ci pentru cei care trag speranțe că federația nu v-a putea să organizeze competițiile oficiale. Va fi dizolvată AGVPSR pentru că a organizat Campionatul Mondial de pescuit la crap fără să aibă autorizația statului român?

Da cu siguranta..Mai ales ca in ultimii vreo 40-50 de ani,se tot baga sa organizeze tot felul de competitii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Ian 2013, 11:02

Ba panarama , pe 28.01.2013 stai in genunchi cu fata spre public ...ca sa primesti "autorizatia ' de inhumare a infamei cooperative :lol: :lol: :lol:

Hai ca te-ai stricat la cap de cata oftica ai pe tine :lol: :lol: :lol: :lol:

Dizolvare placuta , cooperativa = Kaput

PS Sa nu uiti de punga aia galbena unde si-a trait cooperativa ultimele clipe ... dupa o lunga si gera suferinta , infama cooperativa si dat in sfarsit binemeritatul SFARSIT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2013, 11:10

Adelin scrie:
apsalba scrie:Cum stai cu pozele? Vezi sa nu fie alb/negru.
Hai sa iti raspund cu un pamflet adevarat:

"Daca asta are si-asta nare atunci care are, daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici.... stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat imediat....inca un pic...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici..dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....hopa stati nu plecati ca mai am un pic si v-o arat...daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....daca asta nu-i...nici asta nu-i....nici asta ....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....n-are nici aici....daca nu-i....cavaleru'.....hai sa vedem....n-are .....nu-i hopa....stati nu plecati ca v-o arat....imediat...n-are .....nu-i .....nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici....nici aici....hai cavaleru' care imi arata unde e, dar stati ca mai am de zis...nici aici...n-are.....nu-i.....n-are......nici aici......n-are nici aici.."
Imagine
Imagine

...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....si inca ceva ce cred eu ca e gresit in jocul matale de-a Alba-Neagra, acest joc se practica in gashca...adica tre' sa ai catziva pe langa tine sa iti faca jocul, sa iti tina spatele, sa cafteasca pe ala de vrea sa castige...pai daca ma uit bine ai cam ramas singur cu ziarul si cutia de carton....vezi ca nu e chiar ok...ar trebui sa mai cauti neshte acolitzi.Daca tot joci, atunci joaca si matale ca profesionistii! :headbash:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2013, 11:32

Fii convins că așa și fac. Exact ca profesioniștii. Dacă îți arăt CIS-ul faci pozele? :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Ian 2013, 12:02

Ba panarama , ce CIS vrei sa arati tu cand cooperativa este in moarte clinica ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Luni sa te pregatesti de dizolvare , adica sa faci o simulare :lol: :lol: :lol: asta este doar inceputul sfarsitului pentru tine :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2013, 12:04

Pai daca ai c.i.s nu mai pierde vremea pe forum. Treci la treaba, ca ai 6 campionate oficiale de organizat: stationar, crap, musca artificiala, rapitori, pescuit marin si casting.
Hai, la munca ! :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Ian 2013, 12:08

apsalba scrie: 2+2=5 Sper ca nu am fost prea tehnic, dar stai de vorba cu un fost olimpic la matematici. :lol: :lol: :lol: :lol:
Matematica abstracta presupun :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Ian 2013, 12:19

Daca solutia va fi cea legala si se va dispune dizolvarea AGVPSR, marii aruncatori de zoaie de pana acum, vor deveni cei mai dizgratiosi pupatori de fund.
Adica daca solutia nu este favorabila infamei cooperative ...este ilegala ? :lol: :lol: :lol:
Si atunci o sa-i pupi direct in anus pe "marii aruncatori de zoaie de pana acum" :lol: :lol: :lol: Muhahahahaha :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2013, 12:23

apsalba scrie:Fii convins că așa și fac. Exact ca profesioniștii. Dacă îți arăt CIS-ul faci pozele? :lol: :lol: :lol: :lol:
Arata CIS-ul ca io is deja in drum spre fotograf. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns