Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2013, 08:54

razvan m. scrie:
Adelin scrie: ...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:

Imagine

Brae, casoiul asta ,e tot in stadiul de acum 2 ani.. :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Ian 2013, 09:07

Daaaa, l-am vazut si eu cand am venit la neamuri in Arad, era pe partea dreapta a soselei spre Arad ,la 50 m de DN7, udeva pe la Paulis cred.
Langa ea era scris "AICI VA FI PISTA DE CONCURS A FNPSC-FFFF" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wallbash: :wallbash:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2013, 09:36

E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 25 Ian 2013, 09:56

razvan m. scrie:E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani. :lol:
Propun un pariu :mrgreen:
In ordine cronologica, ce vom sarbatori prima data? Finalizarea casei din Lipova sau recunoasterea federatiei? Ca, intradevar, amandoua sunt in acelasi stadiu de mai bine de 5 ani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2013, 09:57

Io zic ca federatia scoate c.i.s.-ul din mineca..Pe considerentul ca,...'daca este sa se intimple ceva rau,atunci cu siguranta se va intimpla""..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2013, 10:11

razvan m. scrie:E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani. :lol:
Mă bucur pentru tine, mihuță. Știi adresa la care să-ți afiliezi Clubul. Mă gândesc gândesc că, dacă vreodată talpa aia care acum se numește obrazul tău v-a dori să se adreseze federației pentru afiliere, își va călca pe mândrie și vei formula pe acest forum scuze publice. Eu personal nu te-am luat în seamă, întrucât poziția ta publică pe acest forum este nedemnă de un om care se mai și pretinde că este avocat. La gigi nu am pretenții, pentru că el se raportează la un strung pentru lemn, nu la un barou de avocați. Pe Adelin nu-l iau în seamă, pentru rezultatele lui sportive, nu pentru gura spurcată. Nu vreau să rămână dezamăgit că nu poate participa la o competiție internațională, după ce și-a luat de la gură ca să meargă la competiții, așa neoficiale cum au fost ele.
lazarini,
Este de anticipat ordinea cronologică. Unii chiar știu acest lucru. Nu toți, dar suficienți. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vrei să paticipi la eveniment?
PS Federația s-a constituit în 2011. Ești puțin defazat!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2013, 10:17

Bre Popescule, ce ti-am tot spus eu ca avocat, aici in public, de vreo doi ani incoace s-a cam adeverit. Nu iti place tie sa recunosti, dar cei din jurul nostru stiu cum stau lucrurile.
Nu mai vreau sa discut cu tine lucruri juridice, pentru ca altfel te-as ajuta sa nu gresesti. :idea:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Ian 2013, 10:26

Serios? I-a zii ce soluție se va pronunța luni 28.01.2013 în cauză FRPS versus AGVPSR? Nu pentru mine, ci pentru cei care trag speranțe că federația nu v-a putea să organizeze competițiile oficiale. Va fi dizolvată AGVPSR pentru că a organizat Campionatul Mondial de pescuit la crap fără să aibă autorizația statului român?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2013, 10:32

A, si inca ceva Popescule. Daca ai fi un om cu onoare, as pune un pariu cu tine. Si anume ca Federatia ta nefunctionala nu va deveni membra a FIPS nici in urmatorii 3 ani, adica pana la finele lui 2015.
Nu vrea sa avansez o perioada mai lunga pentru ca imbatranim pana atunci si mi-e teama ca nu voi mai avea cu cine discuta. Prefer pasii mai mici in analizarea rezultatelor federatiei.

Dar cum nu ai onoare si cuvant, lucru pe care ni l-ai demonstrat cu prisosinta, nu pun cu tine niciun pariu. Adu-mi un sustinator de al tau, unul cinstit si corect, si sunt gata sa pun pariul cu el.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 25 Ian 2013, 10:33

apsalba scrie:
razvan m. scrie: PS Federația s-a constituit în 2011. Ești puțin defazat!
Raspunsul corect este: aceasta ultima federatie s-a constituit in 2011. Celelalte, putin mai devreme :D

Scrie răspuns