razvan m. scrie:Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:Adelin scrie: ...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brae, casoiul asta ,e tot in stadiul de acum 2 ani..
Moderatori: Adelin, dr.pike, tudor, johnnybravo, Moderatori

razvan m. scrie:Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:Adelin scrie: ...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Propun un pariurazvan m. scrie:E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani.

M? bucur pentru tine, mihu??. ?tii adresa la care s?-?i afiliezi Clubul. M? gândesc gândesc c?, dac? vreodat? talpa aia care acum se nume?te obrazul t?u v-a dori s? se adreseze federa?iei pentru afiliere, î?i va c?lca pe mândrie ?i vei formula pe acest forum scuze publice. Eu personal nu te-am luat în seam?, întrucât pozi?ia ta public? pe acest forum este nedemn? de un om care se mai ?i pretinde c? este avocat. La gigi nu am preten?ii, pentru c? el se raporteaz? la un strung pentru lemn, nu la un barou de avoca?i. Pe Adelin nu-l iau în seam?, pentru rezultatele lui sportive, nu pentru gura spurcat?. Nu vreau s? r?mân? dezam?git c? nu poate participa la o competi?ie interna?ional?, dup? ce ?i-a luat de la gur? ca s? mearg? la competi?ii, a?a neoficiale cum au fost ele.razvan m. scrie:E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani.
Raspunsul corect este: aceasta ultima federatie s-a constituit in 2011. Celelalte, putin mai devremeapsalba scrie:razvan m. scrie: PS Federa?ia s-a constituit în 2011. E?ti pu?in defazat!