razvan m. scrie:Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:Adelin scrie: ...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brae, casoiul asta ,e tot in stadiul de acum 2 ani..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
razvan m. scrie:Vezi, e acolo stanga sus, pe peretele ala din fund, imediat langa scara:Adelin scrie: ...io zic sa arati CIS-ul ca pleaca lumea si ramai singur la jetoane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Propun un pariurazvan m. scrie:E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani.
Mă bucur pentru tine, mihuță. Știi adresa la care să-ți afiliezi Clubul. Mă gândesc gândesc că, dacă vreodată talpa aia care acum se numește obrazul tău v-a dori să se adreseze federației pentru afiliere, își va călca pe mândrie și vei formula pe acest forum scuze publice. Eu personal nu te-am luat în seamă, întrucât poziția ta publică pe acest forum este nedemnă de un om care se mai și pretinde că este avocat. La gigi nu am pretenții, pentru că el se raportează la un strung pentru lemn, nu la un barou de avocați. Pe Adelin nu-l iau în seamă, pentru rezultatele lui sportive, nu pentru gura spurcată. Nu vreau să rămână dezamăgit că nu poate participa la o competiție internațională, după ce și-a luat de la gură ca să meargă la competiții, așa neoficiale cum au fost ele.razvan m. scrie:E chiar la intrarea in Lipova, cum mergi dispre Arad catre Deva. Si e in acelasi stadiu ca Federatia popesciana, de vreo 5 ani.
Raspunsul corect este: aceasta ultima federatie s-a constituit in 2011. Celelalte, putin mai devremeapsalba scrie:razvan m. scrie: PS Federația s-a constituit în 2011. Ești puțin defazat!