Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de Mister Fisherman » 24 Ian 2013, 10:13

Bah ,dar ce frumos ti-au ales aia ziua dizolvarii , auzi la ei 7 Noiembrie :lol: :lol: :lol:
Cred ca s-au gandit ca este frig afara si cooperativa nu o sa intre in putrefactie prea repede :lol: :lol: :lol: asta pana te ingroapa definitiv , sa nu mai simta lumea pescuitului duhoarea ta :lol: :lol: :lol:

Vezi , ba mitomane ,ca toate datele astea au o semnificatie importanta pentru tine ? :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Ian 2013, 12:26

Domnu' Popescu,se zvoneste ca ati primit C.I.S.-ul mult dorit si mult visat..
Apai daca este asa,sper ca ni-l aratati si noua...sa vedem minunea...fara trecut competitional si cu C.I.S. valabil..
Asta daca nu-i un zvon lansat de domnia ta ,ca sa mai incurci nitel itele si pe 2013 :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Ian 2013, 13:17

Păi eu știu, măi gigi, meriți tu asta? Așa am auzit și eu. Dar așa, pentru cultura mea, cum poți să ai palmares înainte să te constitui? :roll: :roll: :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Ian 2013, 17:37

Pai e clar ca nu merit.. :D
. Dar așa, pentru cultura mea, cum poți să ai palmares înainte să te constitui?
Dracu stie,ca voi astia de minuiti legile numai voi puteti sa scoateti ca 2+2=5,de exemplu,de ce n-ati realiza si paradoxul asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 24 Ian 2013, 19:28

Ba panarama , pe 28.01.2013 iti vei lua prima mare ...Muhehehehe pe anul asta :lol: :lol: :lol: :lol: Urmeaza si altele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cea mai mare si definitiva va veni catre sfarsitul anului ... sa-ti faci rezervare din timp pentru locul de inhumare a cooperativei :lol: :lol: :lol:

Si sa lasi pe testament . pentru eternitate , punga aia galbena unde si-a desfasurat "activitatea" si unde si-a petrecut cooperativa ultimele clipe .... Poate vrea cineva sa o folosesca pe post de WC

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Ian 2013, 21:10

semlecangheorghe scrie:Pai e clar ca nu merit.. :D
. Dar așa, pentru cultura mea, cum poți să ai palmares înainte să te constitui?
Dracu stie,ca voi astia de minuiti legile numai voi puteti sa scoateti ca 2+2=5,de exemplu,de ce n-ati realiza si paradoxul asta..
Nu numai cei care manuiesc legile sunt capabili de asa ceva ci si matematicienii. Iti spn ceva multimile vide si claselel de resturi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In aceste doua cazuri operatiunea propusa de tine este posibila. Sper ca nu am fost prea tehnic, dar stai de vorba cu un fost olimpic la matematici. :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Ian 2013, 21:14

Hai 'nea Poppy, nu ne innebuni ! :lol: Deci si matematica e sport, devreme ce ai participat la olimpiada. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Ian 2013, 21:41

razvan m. scrie:Hai 'nea Poppy, nu ne innebuni ! :lol: Deci si matematica e sport, devreme ce ai participat la olimpiada. :lol:
Da ma mihuta. Numai prostii sunt facuti avocati de taticii lor.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Ian 2013, 21:48

razvan m. scrie:Hai 'nea Poppy, nu ne innebuni ! :lol: Deci si matematica e sport, devreme ce ai participat la olimpiada. :lol:
asta ii Gerula clar :shock: :lol: :lol: :lol: numa ala stia de toate :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 24 Ian 2013, 22:04

Uite aici idee pentru tine, gratis. Dupa ce in 7 noiembrie va lovi in freza nulitatea absoluta, ce-ar fi sa faci Federatia Romana de Matematica ? La experienta lu' dumeta.... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns