Cred ca s-au gandit ca este frig afara si cooperativa nu o sa intre in putrefactie prea repede

Vezi , ba mitomane ,ca toate datele astea au o semnificatie importanta pentru tine ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dracu stie,ca voi astia de minuiti legile numai voi puteti sa scoateti ca 2+2=5,de exemplu,de ce n-ati realiza si paradoxul asta... Dar așa, pentru cultura mea, cum poți să ai palmares înainte să te constitui?
Nu numai cei care manuiesc legile sunt capabili de asa ceva ci si matematicienii. Iti spn ceva multimile vide si claselel de resturi?semlecangheorghe scrie:Pai e clar ca nu merit..
Dracu stie,ca voi astia de minuiti legile numai voi puteti sa scoateti ca 2+2=5,de exemplu,de ce n-ati realiza si paradoxul asta... Dar așa, pentru cultura mea, cum poți să ai palmares înainte să te constitui?
Da ma mihuta. Numai prostii sunt facuti avocati de taticii lor.razvan m. scrie:Hai 'nea Poppy, nu ne innebuni !Deci si matematica e sport, devreme ce ai participat la olimpiada.
asta ii Gerula clarrazvan m. scrie:Hai 'nea Poppy, nu ne innebuni !Deci si matematica e sport, devreme ce ai participat la olimpiada.