Nu-i da ideilazarini scrie: nu faci altceva decat sa demonstrezi faptul ca esti un amestec de sferodoct combinat cu un tupeu infernal, demn de orice politician.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu-i da ideilazarini scrie: nu faci altceva decat sa demonstrezi faptul ca esti un amestec de sferodoct combinat cu un tupeu infernal, demn de orice politician.
Păi, măi cap aerisit, dacă nu eram sigur de câștig, ceream eu preschimbarea termenului?razvan m. scrie:Bre, Popescule, singurul agitat de aici vad ca esti tu. De ce sa ne agitam ??!! Pentru ca vedem cum pierzi cu succes proces dupa proces ?!Nu vezi ca te bati singur si ca noi ne distram pe seama ta cum iti dai palme si tot tu strigi AUUU ?!
![]()
Sunt convins ca argumentele recursului tau sunt foarte solide si ca vei face praf si pulbere sentinta Curtii de Apel Bucuresti. De aceea Inalta Curte ti-a si admis cerere de preschimbare a termenului de judecata, sa indrepte lucrurile cat mai repede.
A scuze, acuma vad ca de fapt cererea ti-a fost respinsa, iar recursul se va judeca la toamna !![]()
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=
7 NOIEMBRIE 2013 si te poti apuca de un nou proiect !
Mai stiu multi care si-au "pus" faiantza si gresie singuri pt ca nu au avut incredere in mesteri, si-au "reparat" masina pt ca mecanicii sunt de kkt...etc. Deci nu esti singurul...doar si Becali isi invata avocatii ce sa faca la procese, antrenorii ce sa faca in teren.apsalba scrie:. Mai curând sunt un autodidact, în materie de drept, neavând încredere în avocați.Până și ăștia pot fi cumpărați.
apsalba scrie: lazarini, facem un test de inteligentă împreună?
Mostra de logica Popesciana. De aia a cerut sa se judece mai repede, pentru ca e sigur ca castiga.apsalba scrie: Păi, măi cap aerisit, dacă nu eram sigur de câștig, ceream eu preschimbarea termenului?
Discutia de anul trecut din care am citat viza problema suspendarii, urmare a formularii recursului, a aplicarii sentintei prin care ANTS era obligata sa-ti elibereze CIS-ul si sa dispuna inscrierea in registru.apsalba scrie:lazarini, facem un test de inteligentă împreună? Sfertodocții caută-i prin alte părți. Mai curând sunt un autodidact, în materie de drept, neavând încredere în avocați.Până și ăștia pot fi cumpărați.