va spun care sunt criteriile de aici din Italia pentru a participa la Campionatul Mondial de Spinning din barca pentru ca intamplator am doi amici cu care am mai fost la pescuit si care s-au bagat si ei anul trecut.SF scrie:Ca sa pricepi mai bine pe unde si cum sta treaba cu pescuitul sport de performanta , vezi pe ce criterii se participa la un mondial de pescuit
[.....]
s-au facut 2 (DOUA) "manse" a cate 6 sau 8 ore de pescuit fiecare la o diferenta de cateva saptamani. una dintre manse pe raul Po si una pe Lacurile din Mantova. pe aceste locatii s-a pescuit la salau, avat, somn. in total daca imi aduc bine aminte au participat 7 (SAPTE) echipe si s-au calificat primele doua

in schimb, atunci cand se vorbeste despre BASS se strange toata suflarea pescareasca de entuziasti din Italia, imbracati in echipamentele lor pompoase pline de reclama, mega-barci a caror culoare nu o distingi din cauza sticker-elor, echipamente de mii de euro, naluci si reclame, fotografii cu bannere plus ceva televiziuni pe acolo si toata lumea se da peste cap. de ce? pentru ca ala vine de la americani si e "prezentat" asemeni unui eveniment pe care "nu il poti rata" avand deja o expunere mediatica mult peste cea pe care o au restul stilurilor de pescuit.
e mult de lucru daca se vrea ceva ...