De acord. Tu cu ce vii la fata de masa?vali stratonov scrie:Pe plecarea ta din FRPSapsalba scrie:Da. Pe cât?![]()
![]()
![]()
astfel dind o sansa reala FRPS -ului sa se dezvolte.
Fane regret ca trebuie sa-ti spun , TU nu esti in stare sa organizezi macar un concurs pt. copii cap-coada , darmite dimatai campionatele.
Curios este ca, dupa ce federatia este in masura sa-si intre in atributii, unii au inceput sa-i cante deja prohodul.
PS Macar atata sa fi retinut din prezenta ta meteorica prin federatie, ca presedintele nu se ocupa cu organizarea competitiilor. Federatia a avut un vicepresedinte desemnat special pentru acest lucru. Il cunosti? Sunt convins ca dupa betia de la Mama Luta ai uitat tot ce s-a discutat la Adunarea Generala a federatiei. Pe care betie de altfel, am platit-o eu. E frumos sa mananci si sa bei pe gratis si dupa aia sa bagi de vina.
Nu mai duce grija federatiei ca stie ce are de facut si are si cu cine sa se dezvolte. Sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit. Daca ai fi aut curiozitatea sa descoperi aceste persoane capabile sa conduca, asa cum zici tu federatia, ai fi vazut ca am daschis pe acest forum un topic dedicat acestui subiect. Studiaza-l si vezi cat de mare este oferta.
Andrei Riga,
De obicei eu vorbesc dupa documente, nu dupa impresii de moment. Studiaza si tu clasamantele LRS si vezi pe unde se zbate individul ce-si zice fishi. Probabil ca si-a ales acest nick name dupa profesia pe care o are in realitate. Adica aia de peste, nu de pescar. Se vede frustrarea lui din amenintarile pe care le scoate din gura. Tu ai amenintat pe cineva atunci cand nu ai mai avut argumente? De mardeiasi de astia nu m-am temut niciodata. Si astfel de exprimari nu dovedeste decat ca sunt niste indivizi limitati.