Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 02 Mar 2013, 08:52

vali stratonov scrie:
apsalba scrie:Da. Pe cât?
Pe plecarea ta din FRPS :D :D :D :D astfel dind o sansa reala FRPS -ului sa se dezvolte.
Fane regret ca trebuie sa-ti spun , TU nu esti in stare sa organizezi macar un concurs pt. copii cap-coada , darmite dimatai campionatele.
De acord. Tu cu ce vii la fata de masa?
Curios este ca, dupa ce federatia este in masura sa-si intre in atributii, unii au inceput sa-i cante deja prohodul.
PS Macar atata sa fi retinut din prezenta ta meteorica prin federatie, ca presedintele nu se ocupa cu organizarea competitiilor. Federatia a avut un vicepresedinte desemnat special pentru acest lucru. Il cunosti? Sunt convins ca dupa betia de la Mama Luta ai uitat tot ce s-a discutat la Adunarea Generala a federatiei. Pe care betie de altfel, am platit-o eu. E frumos sa mananci si sa bei pe gratis si dupa aia sa bagi de vina.
Nu mai duce grija federatiei ca stie ce are de facut si are si cu cine sa se dezvolte. Sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit. Daca ai fi aut curiozitatea sa descoperi aceste persoane capabile sa conduca, asa cum zici tu federatia, ai fi vazut ca am daschis pe acest forum un topic dedicat acestui subiect. Studiaza-l si vezi cat de mare este oferta.

Andrei Riga,
De obicei eu vorbesc dupa documente, nu dupa impresii de moment. Studiaza si tu clasamantele LRS si vezi pe unde se zbate individul ce-si zice fishi. Probabil ca si-a ales acest nick name dupa profesia pe care o are in realitate. Adica aia de peste, nu de pescar. Se vede frustrarea lui din amenintarile pe care le scoate din gura. Tu ai amenintat pe cineva atunci cand nu ai mai avut argumente? De mardeiasi de astia nu m-am temut niciodata. Si astfel de exprimari nu dovedeste decat ca sunt niste indivizi limitati.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mar 2013, 08:58

Curios este ca, dupa ce federatia este in masura sa-si intre in atributii, unii au inceput sa-i cante deja prohodu

De doi ani isi tot intra in atributii..
Eu vreau sa vad c.i.s.-ul ala...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Mar 2013, 10:46

semlecangheorghe scrie:
Curios este ca, dupa ce federatia este in masura sa-si intre in atributii, unii au inceput sa-i cante deja prohodu

Vino până la Alba. Poate faci și un ban cinstit. Ne apucăm să ridicăm căsuțele de la Orăștie!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mar 2013, 20:10

A trebuit sa mai sterg cateva mizerii! ...si va rog nu mai le ziceti asa din suflet!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mar 2013, 20:18

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:

Vino până la Alba. Poate faci și un ban cinstit. Ne apucăm să ridicăm căsuțele de la Orăștie!

Pune niste poze sa vad despre ce ar fi vorba..poate vin.

.

LucianBc
senior
senior

Mesaj de LucianBc » 02 Mar 2013, 20:34

Eu zic sa printati toate topicurile unde latra nebunu, ca sanatos nu e, si sa le trimiteti la toate dosarele si instantele unde este parte. Da-ti cu marker fluo pe disc ursurile lui. Nu are relevanta in cauze, dar o parere isi fac judecatorii cu cine isi omoara neuronii.
Mai nou a trecut la un limbaj jos pantalonii.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Mar 2013, 20:48

Sunt convins ca dupa betia de la Mama Luta ai uitat tot ce s-a discutat la Adunarea Generala a federatiei. Pe care betie de altfel, am platit-o eu. E frumos sa mananci si sa bei pe gratis si dupa aia sa bagi de vina.
MINTI cu NERUSINARE :oops: :oops: :oops: , daca faci cumva referire la persoana mea vis-a vis de vre-o betie la ALBA ....
Ai uitat sau te faci ca uiti ca te-am dus chiar eu cu masina PERSONALA, la Mama Luta ????
Am venit de la Cluj de 4-5 ori singur , iar dupa ce a venit in FRPS , Ciprian Bolboaca am facut drumurile cu schimbul , odata cu masina lui , altadata cu a mea .....TOTDEAUNA pe BANII NOSTRII.

Sunt destui martori care pot sa confirme ca MINTI LA FIECARE PAS :wallbash: :wallbash: .....oameni ca Petrus, Ciprian, Calin de la TM, nea Victor Musteata si nea Blanita ...ii cunosti pe acesti oameni?

P.S.
In ceea ce priveste plata meselor de la Mama Luta.....DA, confirm le-ai platit de cit de FANFARON si "NABAB " esti :D :D :D .... nu te-a obligat si nici nu te-a rugat nimeni sa faci pe desteptul, dar atunci PUPAI in KUR pe toata lumea numai sa stea cu tine la masa.

Acum incerci cu nerusinare sa arunci cu Kakat in toata lumea ca nu mai e linga tine , poate te mai crede cineva .....nu te mai crede nimeni fanele ai ajuns ca in povestea : "Petrica si Lupul"....
Ramii cu bine fanfaronule si bufonule care esti de-a dreptul ... JALINC. :headbash: :headbash: :headbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

teo predator
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de teo predator » 02 Mar 2013, 21:04

apsalba scrie:Băi, vită,
Nu vezi că singurul psihopat de aici ești tu? Dacă vrei să-mi testezi bătrânețile trimite-o pe doamna de lângă tine și o să te pronunți ulterior.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asta nu era o mizerie care trebuia stearsa?
Chiar astept un raspuns.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mar 2013, 09:16

Domnu'Popescu,nu pune-ti poze cu lucrarea aia de la Orastie, sa vedem ce casute de lemn trebuiesc facute??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Mar 2013, 09:22

15 căsuțe, gigi! Și o pensiune cu 48 de locuri de cazare. Poze găsești pe https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Dacă vrei detalii, ia-ți lanseta și hai să facem o partidă în doi pe lac. Sunt niște cleni superbi.
O să vezi probabil după ce se mai încălzește puțin și o activitate a membrilor clubului Cetate care vor contribui voluntar la realizarea acestui obiectiv. Lucru care a dispărut din activitățile pescarilor sportivi.

Scrie răspuns