Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de fishi » 01 Mar 2013, 11:15

Mister Fisherman scrie:Ba , panarama . tu chiar vrei sa ne iei pe toti in gura de la jumate.... si nu stii cum sa faci ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iti explicam noi cum si ce sa faci , dar sa nu sufli in "saxofon"ca ni se umfla "castanele" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pana la urma , asta ti-a mai ramas de facut :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A facut-o si pe asta si cam asta face in continuare.....

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Mar 2013, 11:19

apsalba scrie: Eu am atras atenția la ce să vă așteptați. Apropo, LRS ce rol mai are? Doar așa, pentru organizat câte o „brăilă”? Sau vrea protocol cu federația, acum că AGVPSR nu mai recunoaște colaborarea ce ea?

Nu esti normal,chiar crezi ca va face cineva vre-un protocol cu tine???Vreodata?Nu stiu cum iti mai ridica firma de salubritate gunoiul,mie mi-ar fi frica sa semnez vre-un contract cu tine,indiferent de care! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 11:22

fishi scrie:
apsalba scrie: Eu am atras atenția la ce să vă așteptați. Apropo, LRS ce rol mai are? Doar așa, pentru organizat câte o „brăilă”? Sau vrea protocol cu federația, acum că AGVPSR nu mai recunoaște colaborarea ce ea?

Nu esti normal,chiar crezi ca va face cineva vre-un protocol cu tine???Vreodata?Nu stiu cum iti mai ridica firma de salubritate gunoiul,mie mi-ar fi frica sa semnez vre-un contract cu tine,indiferent de care! :lol:
Ai înțeles greșit! Eu nu semnez protocoale cu nimeni. Era vorba de federație.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu și așa ești o nulitate în pescuitul sportiv. Nu te-am remarcat prin ceva performanțe sportive. Ești un simplu cotizant!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 11:27

Ba , mitomane , care cooperativa ? In acest moment nu exista cooperastiva federala de pescuit recunoscuta de nimeni :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu mai minti lumea
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Mar 2013, 11:28

Uite numa de cand dai refresh aici si te tragi de sirete aiurea, scriai deja jumatate din activitatea federala 2013 intr-un mic rezumat publicabil....si bagai banu' in buzunar la halat, asa stai pe forum si latri a paguba...mai gandeste-te, fa ceva constructiv! :roll:

http://www.wsbteam.com/diverse/premiantii-anului-2012/
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 11:33

Tu vezi-ți de poze, lasă articolele! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 11:37

Ba , panarama , nu ti-a eliberat nimeni CIS , minti de puti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Mar 2013, 11:53

Cred ca daca ai avea c.i.s.-ul asa cum pretinzi,l-ai publica instant.Nu te vad omul care sa te abtii sa faci acest lucru..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Mar 2013, 12:43

[quote="apsalba

Tu și așa ești o nulitate în pescuitul sportiv. Nu te-am remarcat prin ceva performanțe sportive. Ești un simplu cotizant![/quote]

Asa este dar....cu toate astea am mai mult decat vei avea tu vreodata si voi fi ceea ce tu nu vei fi niciodata....
Asta poti sa o tii minte.

Nu esti decat un jegos tuciuriu care se ascunde in spatele unei umblele numita federatie...................care este doar virtuala.Doar imaginatia ta bolnava poate sa fete aberatiile abjecte defecate pe acest forum si pe altele.

Iti doresc succes........cu medicul de familie!

PS.Tu esti interesat DOAR de nulitati ca mine,de ce,pentru ca sunt cotizanti,asta vrei banii cotizantilor si cam atat,ca de la stat te-ai prins ca nu vei primi nimic NICIODATA.Vezi ca in afara de lotul national,care s-a remarcat cu rezultatele in viziunea ta obtuza toti sunt nulitati si deasemenea cotizanti si afirmatiile tale este posibil sa-i supere.Mai gadeste cu capul ala de rahat.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 13:02

fishi scrie:vrei banii cotizantilor si cam atat
De ce crezi ca si-a infiintat cooperativa si care este unicul ei scop ?
Unul care nu stie cum se leaga un carlig de pescuit vrea sa fie "big boss" in pescuit :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns