discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
fishi
- veteran

A facut-o si pe asta si cam asta face in continuare.....
-
fishi
- veteran

apsalba scrie:
Eu am atras atenția la ce să vă așteptați. Apropo, LRS ce rol mai are? Doar așa, pentru organizat câte o „brăilă”? Sau vrea protocol cu federația, acum că AGVPSR nu mai recunoaște colaborarea ce ea?
Nu esti normal,chiar crezi ca va face cineva vre-un protocol cu tine???Vreodata?Nu stiu cum iti mai ridica firma de salubritate gunoiul,mie mi-ar fi frica sa semnez vre-un contract cu tine,indiferent de care!

-
apsalba
- veteran

fishi scrie:apsalba scrie:
Eu am atras atenția la ce să vă așteptați. Apropo, LRS ce rol mai are? Doar așa, pentru organizat câte o „brăilă”? Sau vrea protocol cu federația, acum că AGVPSR nu mai recunoaște colaborarea ce ea?
Nu esti normal,chiar crezi ca va face cineva vre-un protocol cu tine???Vreodata?Nu stiu cum iti mai ridica firma de salubritate gunoiul,mie mi-ar fi frica sa semnez vre-un contract cu tine,indiferent de care!

Ai înțeles greșit! Eu nu semnez protocoale cu nimeni. Era vorba de federație.

Tu și așa ești o nulitate în pescuitul sportiv. Nu te-am remarcat prin ceva performanțe sportive. Ești un simplu cotizant!
-
Adelin
- Moderator

Uite numa de cand dai refresh aici si te tragi de sirete aiurea, scriai deja jumatate din activitatea federala 2013 intr-un mic rezumat publicabil....si bagai banu' in buzunar la halat, asa stai pe forum si latri a paguba...mai gandeste-te, fa ceva constructiv!
http://www.wsbteam.com/diverse/premiantii-anului-2012/
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

-
semlecangheorghe
- veteran

Cred ca daca ai avea c.i.s.-ul asa cum pretinzi,l-ai publica instant.Nu te vad omul care sa te abtii sa faci acest lucru..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
fishi
- veteran

[quote="apsalba
Tu și așa ești o nulitate în pescuitul sportiv. Nu te-am remarcat prin ceva performanțe sportive. Ești un simplu cotizant![/quote]
Asa este dar....cu toate astea am mai mult decat vei avea tu vreodata si voi fi ceea ce tu nu vei fi niciodata....
Asta poti sa o tii minte.
Nu esti decat un jegos tuciuriu care se ascunde in spatele unei umblele numita federatie...................care este doar virtuala.Doar imaginatia ta bolnava poate sa fete aberatiile abjecte defecate pe acest forum si pe altele.
Iti doresc succes........cu medicul de familie!
PS.Tu esti interesat DOAR de nulitati ca mine,de ce,pentru ca sunt cotizanti,asta vrei banii cotizantilor si cam atat,ca de la stat te-ai prins ca nu vei primi nimic NICIODATA.Vezi ca in afara de lotul national,care s-a remarcat cu rezultatele in viziunea ta obtuza toti sunt nulitati si deasemenea cotizanti si afirmatiile tale este posibil sa-i supere.Mai gadeste cu capul ala de rahat.
-
Mister Fisherman
- veteran

fishi scrie:vrei banii cotizantilor si cam atat
De ce crezi ca si-a infiintat cooperativa si care este unicul ei scop ?
Unul care nu stie cum se leaga un carlig de pescuit vrea sa fie "big boss" in pescuit

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.