Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Ce va mai place saorma, sa-nnebunex!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 
Toata fraza asta poate fi inlocuita cu un simplu clik aici: http://www.youtube.com/watch?v=gr1GMFFjKLQapsalba scrie:Stai liniștit Lucian. Nu sufăr eu de tăcerea unor imbecili. Pentru mine a fost o mică distracție să ved adevăratul caracter ar unor indivizi frustrați. Mai ales acum, când federația a fost recunoscută de MTS ca singură structură de reprezentare a pescuitului sportiv din România, unii au amuțit, iar alții continuă să vomite venin. Ignorarea lor unora este un semn de neputință sau de jenă față de ei însuși.
Apropo, tu ca tânăr sportiv de performanță, unde vei decide să activezi pentru a avea șansa de a participa la o competiție sportivă oficială?![]()
![]()
![]()
Vezi că pescarii sportivi din Bacău încep să se reorienteze. Și nu sunt puțini!
PS Atenție la limbaj. S-ar putea să-ți dăuneze!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

Mai ales acum, când federația a fost recunoscută de MTS ca singură structură de reprezentare a pescuitului sportiv din România,
Pina la urma ati spat sertarul ala ce contine c.i.s.-ul??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu gigi, nu l-am spart. De spart îl sparg ăia ce sunt pe lângă lege. Noi l-am obținut legal, chiar dacă a durat 2 ani și unii s-au pus de-a latul ca să nu îl obținem. De acum încolo bănuiești ce urmează. Oricum, ca să nu creadă cineva că federația are ceva cu sportivii de performanță, o să lansăm o nouă invitație cluburilor pentru data de 30 martie 2013 la Alba Iulia, la AG-ul federației, pentru a fi informați asupra noii situații apărute în organizarea și administrarea pescuitului sportiv și a lua cunoștință despre ce vrea ea să facă pentru pescuitul sportiv din România și modul de organizare la nivel național. Prezența acestora nu este obligatorie, dar considerăm că este onest din partea noastră de a lansa această invitație. Te asigur că va fi și ultima invitație făcută cluburilor. Afilierea nu este o obligație, ci o opțiune a cluburilor, pentru a putea participa la competiții sportive oficiale, naționale și internaționale.semlecangheorghe scrie:Mai ales acum, când federația a fost recunoscută de MTS ca singură structură de reprezentare a pescuitului sportiv din România,
Pina la urma ati spat sertarul ala ce contine c.i.s.-ul??
PS Sfătuiește-l pe Adelin să asculte, măcar odată, sfatul unui om bătrân și trimite-l la fotograf. Este păcat să se risipească un talent ca el și munca lui pe un an întreg.
- semlecangheorghe
- veteran

O să fie făcut public. Urmărește www.frpsc.rosemlecangheorghe scrie:Se poate vedea c.i.s.-ul??
-
Mister Fisherman
- veteran

Ba , mitomane , iar ai inceput sa delirezi in legatura cu CIS ul ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
vali stratonov
- veteran

Mai asteapta Gigi si tu citeva zile sa se uste cerneala pe antet .....poate de joi incolo o sa avem placuta surpriza sa vedem CIS-ul mult rivnit , scanat si postat pe toate topicurile din Ro.semlecangheorghe scrie:Se poate vedea c.i.s.-ul??
Regretul meu este ca desi o sa existe in sfirsit CIS , nu are ce sa faca cu el....singurul rol pe care o sa-l indeplineasca o sa fie faptul ca va sta inramat pe peretele "parintelui pescuitului din RO" , maria sa Fane Popescu...
In rest bani, competitii, proiecte....zero barat, doar discutii sterile si inutile .
Iata citeva dintre visele umede ale prezidentului:
Președintele FRPS convoacă Adunarea Generală a federației pentru data de 30 martie 2013, cu următoarea ordine de zi:
- aprobarea modificării actului constituiv și a statutului;
- aprobarea Calendarului competițional național și Internațional;
- aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli;
- aprobarea planului de investiții pe anul 2013;
- diverse.
Cred ca singurul punct care poate fi atins e cel de la ....diverse.
Urez succes FRPS in activitate .....dar ramin la parerea ca FRPS nu se va putea dezvolta atita timp cit la cirma ei va fi maretul presedinte.
Pacat, mare pacat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Câinele moare de drumul lung, .......................
Măcar eu am fost în stare să înființez federația și să o autorizez, pe când alții tot bat din gură! Și bagă pe gât!
Măcar eu am fost în stare să înființez federația și să o autorizez, pe când alții tot bat din gură! Și bagă pe gât!
A fost si la OTV un lung sir de episoade in care D.Diaconescu promitea cu lopata in mana ca maine o s-o dezgroape pe Elodia....asa o fi si cu CIS-ul....urmariti vvv.frpsc.com! ...o sa apara si CIS-ul, cum a apartut si Elodia in serialele lui Diaconescu.
Atentie mare: sa nu dati de Cioaca!!!
Atentie mare: sa nu dati de Cioaca!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB