Dizolvarea F.R.P.S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dizolvarea F.R.P.S
Ce va mai place saorma, sa-nnebunex!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 
Toata fraza asta poate fi inlocuita cu un simplu clik aici: http://www.youtube.com/watch?v=gr1GMFFjKLQapsalba scrie:Stai lini?tit Lucian. Nu suf?r eu de t?cerea unor imbecili. Pentru mine a fost o mic? distrac?ie s? ved adev?ratul caracter ar unor indivizi frustra?i. Mai ales acum, când federa?ia a fost recunoscut? de MTS ca singur? structur? de reprezentare a pescuitului sportiv din România, unii au amu?it, iar al?ii continu? s? vomite venin. Ignorarea lor unora este un semn de neputin?? sau de jen? fa?? de ei însu?i.
Apropo, tu ca tân?r sportiv de performan??, unde vei decide s? activezi pentru a avea ?ansa de a participa la o competi?ie sportiv? oficial??![]()
![]()
![]()
Vezi c? pescarii sportivi din Bac?u încep s? se reorienteze. ?i nu sunt pu?ini!
PS Aten?ie la limbaj. S-ar putea s?-?i d?uneze!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

Mai ales acum, când federa?ia a fost recunoscut? de MTS ca singur? structur? de reprezentare a pescuitului sportiv din România,
Pina la urma ati spat sertarul ala ce contine c.i.s.-ul??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu gigi, nu l-am spart. De spart îl sparg ?ia ce sunt pe lâng? lege. Noi l-am ob?inut legal, chiar dac? a durat 2 ani ?i unii s-au pus de-a latul ca s? nu îl ob?inem. De acum încolo b?nuie?ti ce urmeaz?. Oricum, ca s? nu cread? cineva c? federa?ia are ceva cu sportivii de performan??, o s? lans?m o nou? invita?ie cluburilor pentru data de 30 martie 2013 la Alba Iulia, la AG-ul federa?iei, pentru a fi informa?i asupra noii situa?ii ap?rute în organizarea ?i administrarea pescuitului sportiv ?i a lua cuno?tin?? despre ce vrea ea s? fac? pentru pescuitul sportiv din România ?i modul de organizare la nivel na?ional. Prezen?a acestora nu este obligatorie, dar consider?m c? este onest din partea noastr? de a lansa aceast? invita?ie. Te asigur c? va fi ?i ultima invita?ie f?cut? cluburilor. Afilierea nu este o obliga?ie, ci o op?iune a cluburilor, pentru a putea participa la competi?ii sportive oficiale, na?ionale ?i interna?ionale.semlecangheorghe scrie:Mai ales acum, când federa?ia a fost recunoscut? de MTS ca singur? structur? de reprezentare a pescuitului sportiv din România,
Pina la urma ati spat sertarul ala ce contine c.i.s.-ul??
PS Sf?tuie?te-l pe Adelin s? asculte, m?car odat?, sfatul unui om b?trân ?i trimite-l la fotograf. Este p?cat s? se risipeasc? un talent ca el ?i munca lui pe un an întreg.
- semlecangheorghe
- veteran

O s? fie f?cut public. Urm?re?te www.frpsc.rosemlecangheorghe scrie:Se poate vedea c.i.s.-ul??
-
Mister Fisherman
- veteran

Ba , mitomane , iar ai inceput sa delirezi in legatura cu CIS ul ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
vali stratonov
- veteran

Mai asteapta Gigi si tu citeva zile sa se uste cerneala pe antet .....poate de joi incolo o sa avem placuta surpriza sa vedem CIS-ul mult rivnit , scanat si postat pe toate topicurile din Ro.semlecangheorghe scrie:Se poate vedea c.i.s.-ul??
Regretul meu este ca desi o sa existe in sfirsit CIS , nu are ce sa faca cu el....singurul rol pe care o sa-l indeplineasca o sa fie faptul ca va sta inramat pe peretele "parintelui pescuitului din RO" , maria sa Fane Popescu...
In rest bani, competitii, proiecte....zero barat, doar discutii sterile si inutile .
Iata citeva dintre visele umede ale prezidentului:
Pre?edintele FRPS convoac? Adunarea General? a federa?iei pentru data de 30 martie 2013, cu urm?toarea ordine de zi:
- aprobarea modific?rii actului constituiv ?i a statutului;
- aprobarea Calendarului competi?ional na?ional ?i Interna?ional;
- aprobarea Bugetului de venituri ?i cheltuieli;
- aprobarea planului de investi?ii pe anul 2013;
- diverse.
Cred ca singurul punct care poate fi atins e cel de la ....diverse.
Urez succes FRPS in activitate .....dar ramin la parerea ca FRPS nu se va putea dezvolta atita timp cit la cirma ei va fi maretul presedinte.
Pacat, mare pacat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Câinele moare de drumul lung, .......................
M?car eu am fost în stare s? înfiin?ez federa?ia ?i s? o autorizez, pe când al?ii tot bat din gur?! ?i bag? pe gât!
M?car eu am fost în stare s? înfiin?ez federa?ia ?i s? o autorizez, pe când al?ii tot bat din gur?! ?i bag? pe gât!
A fost si la OTV un lung sir de episoade in care D.Diaconescu promitea cu lopata in mana ca maine o s-o dezgroape pe Elodia....asa o fi si cu CIS-ul....urmariti vvv.frpsc.com! ...o sa apara si CIS-ul, cum a apartut si Elodia in serialele lui Diaconescu.
Atentie mare: sa nu dati de Cioaca!!!
Atentie mare: sa nu dati de Cioaca!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB