apsalba scrie:
Am tot tolerat imbecilii ăstia pe care i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu mânuța prin casieria asociației. Văd că insistă, așa că m-am decis să le răspund cu aceeași monedă. O să primească ceva citații pe la Parchet. Și te asigur că eu știu cu ce să-i încondeiez. Ăștia sunt ofticați că de ce CS Cetate Alba Iulia (la care nu eu sunt președinte) percepe o cotizație de la membri de 10 lei și le strică lor „piața”. Diferența între mine și ei este una esențială. Ei din asta trăiesc, eu am din ce trăi. Ai priceput?
Apropo, te-ai prins că permisul de pescuit sportiv nu are valoare?
PS Respectivul pescar era pensionar și avea permisul de pescuit pe 2012, dar nu îl avea la el. Păi dacă taxa la pensionari este zero lei și permisele pe 2013 nu s-au emis, ce vină au pescarii?
nea faneeeeeeeee minti de ingheata apele
1- "CS Cetate Alba Iulia (la care nu eu sunt președinte) "daca nu va suparati

a cui ii asociatia

a lu soacrata, fiiuto, sau a lu Danila ca sediul ii acasa la soacrata pe Octavian Goga
2- Daca ai din ce traii si te lafai in bani, sponsorizare 100.000 euro de la Hidroelectrica, spaga italieni balastiere Aiud, spaga balastiera Noslac, acum balastiera Orastie, de ce te mai murdaresti cu 10 lei de la amaratii de pensionari
3- Dane si noua lista cu membri pregatiti pentru competitii a CS Cetate Alba Iulia ca se pare ca nu ai nici un membru legitimat, numai amarati de pensionari si pescari care au muscat la momeala = permis de pescuit ieftin = la care le iei cotizatie dar nu le dai legitimatie de membru, nu am vazut nici o legitimatie de membru a clubului (nu cred ca exista asa ceva , rupene gura si aratane o legitimatie)
4- Respectivul pescar pensionar nu avea permis de pescuit pe 2012 pentru ca lai mintit si nu il ai adus cu toate ca tia dat 10 lei cotizatie

, iar chitanta pe 2013 = cotizatie la CS Cetate Alba Iulia care nu are in administrare zone piscicole, nu dovedeste ca el este un pescar cu acte in regula, cotizatia de membru la tine = cotizatia de membru la un ONG de handicapati mintali ca tine
5- "Am tot tolerat imbecilii ăstia pe care i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu mânuța prin casieria asociației."= Total gresit

pe acel angajat lai dat afara fiindca nu a fost de acord cu tine sa bagi mana in banii asociatiei cand ai luat din asociatie 190.000.lei vechi (ca sa iei masina la fiuto) si nu lai dat afara ci lai dat in somaj pentru reducerea activitatii

actele vorbesc
Cu stima