Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 13:32

vali stratonov scrie:
PS Unii o să regrete că nu au făcut-o!
Suna a amenintare, cumva ???????
Ne paste cumva DNA-ul?????
Mamaaaaaaaaaa ce frica ma cuprins.... :oops: :?
Oare sa-mi sun avocatul???
Nu te obosi. Și așa, fără umbrela federației, vei intra în anonimat.
Adio!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 13:33

nucus scrie:Dar cei mai multi se felicita ca n-au facto !
Treaba lor. Nu o să verse nimeni nici o lacrimă dacă vor deveni niște anonimi.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Feb 2013, 13:43

Ba, mitomane , arata CIS-ul ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Demonstreaza ca nu esti un mitoman cu foamea-n glanda :lol: :lol: :lol: Ba panarama ... de unde sa ai CIS ? Aia de la psihiatrie nu sunt abilitati sa emita CIS

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Feb 2013, 13:46

Nu te obosi. Și așa, fără umbrela federației, vei intra în anonimat.
Adio!
:D :D :D :D :D :D :D

Sincer ,prefer anonimatul (desi nu prea cred ca va fi cazul) in locul posturii de bufon al regelui....... :D :lol1: :lol1:

Adio, dar ramii cu mine( in gind :D )......vorba citecului. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Feb 2013, 14:09

infama cooperativa scrie:Or vreau sa va amintesc faptul ca pescuitul nu este recunoscut ca sport ...
Ce vreau sa va precizez este ca niciodata o federatie sportiva nu va fi afiliata la CIPS ( nici AGVPSR nu este federatie sportiva). La CIPS se afiliaza federatii de pescari sportivi. Ori federatiile se constituie conform art. 35 din OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii
Ba, mitomane, arata CIS-ul ...ala pe legea 69/2000.... care ti-a recunoscut pescuitul ca sport

La aliernati nu se elibereaza CIS uri

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 26 Feb 2013, 16:19

apsalba scrie: Am tot tolerat imbecilii ăstia pe care i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu mânuța prin casieria asociației. Văd că insistă, așa că m-am decis să le răspund cu aceeași monedă. O să primească ceva citații pe la Parchet. Și te asigur că eu știu cu ce să-i încondeiez. Ăștia sunt ofticați că de ce CS Cetate Alba Iulia (la care nu eu sunt președinte) percepe o cotizație de la membri de 10 lei și le strică lor „piața”. Diferența între mine și ei este una esențială. Ei din asta trăiesc, eu am din ce trăi. Ai priceput?
Apropo, te-ai prins că permisul de pescuit sportiv nu are valoare?
PS Respectivul pescar era pensionar și avea permisul de pescuit pe 2012, dar nu îl avea la el. Păi dacă taxa la pensionari este zero lei și permisele pe 2013 nu s-au emis, ce vină au pescarii?
nea faneeeeeeeee minti de ingheata apele :!:
1- "CS Cetate Alba Iulia (la care nu eu sunt președinte) "daca nu va suparati :!: a cui ii asociatia :?: a lu soacrata, fiiuto, sau a lu Danila ca sediul ii acasa la soacrata pe Octavian Goga :!:
2- Daca ai din ce traii si te lafai in bani, sponsorizare 100.000 euro de la Hidroelectrica, spaga italieni balastiere Aiud, spaga balastiera Noslac, acum balastiera Orastie, de ce te mai murdaresti cu 10 lei de la amaratii de pensionari :?:
3- Dane si noua lista cu membri pregatiti pentru competitii a CS Cetate Alba Iulia ca se pare ca nu ai nici un membru legitimat, numai amarati de pensionari si pescari care au muscat la momeala = permis de pescuit ieftin = la care le iei cotizatie dar nu le dai legitimatie de membru, nu am vazut nici o legitimatie de membru a clubului (nu cred ca exista asa ceva , rupene gura si aratane o legitimatie)
4- Respectivul pescar pensionar nu avea permis de pescuit pe 2012 pentru ca lai mintit si nu il ai adus cu toate ca tia dat 10 lei cotizatie :P , iar chitanta pe 2013 = cotizatie la CS Cetate Alba Iulia care nu are in administrare zone piscicole, nu dovedeste ca el este un pescar cu acte in regula, cotizatia de membru la tine = cotizatia de membru la un ONG de handicapati mintali ca tine :!: :P
5- "Am tot tolerat imbecilii ăstia pe care i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu mânuța prin casieria asociației."= Total gresit :!: pe acel angajat lai dat afara fiindca nu a fost de acord cu tine sa bagi mana in banii asociatiei cand ai luat din asociatie 190.000.lei vechi (ca sa iei masina la fiuto) si nu lai dat afara ci lai dat in somaj pentru reducerea activitatii :twisted: actele vorbesc :wink:
Cu stima :!:
TRANSPARENTA

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Feb 2013, 16:44

:fluch Cu 190.000 lei vechi doar masinuta de jucarie poate... Nu il vad pe Prezi sa se complice pentru suma asta... Eventual daca e vorba de permise/taxa de membru :)

Sigur a vrut el acolo pe la 190.000.000 lei vechi...adica 190 de milioane vechi.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 26 Feb 2013, 17:04

ULK scrie::fluch Cu 190.000 lei vechi doar masinuta de jucarie poate... Nu il vad pe Prezi sa se complice pentru suma asta... Eventual daca e vorba de permise/taxa de membru :)

Sigur a vrut el acolo pe la 190.000.000 lei vechi...adica 190 de milioane vechi.
Ai dreptate :P 190 milioane lei vechi, greu cu banii astia :twisted: , asta ERA partea lui restul sa ii puna soacrasa (el 1/3 iar soacrasa 2/3 din valoarea masinii) ca doar soacrasa si nevastasa (medic de familie) il intretin + pescarii escrocati ca el pe puterile lui nu are bani sa se kce in centru (wc public) :twisted:
PS : Nu pote face, dar pote sa manance :respekt: pofta buna :twisted:
Cu stima :!:
TRANSPARENTA

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2013, 17:48

Vezi ma prostanacule ca ai luat bani din sertar si nu i-ai mai pus inapoi.
Oamenii te-au dovedit ca ai manglit si tu zici ca esti "oficial federal". Pai cei care iau banii altora(din sertar) si nu-i da inapoi se numesc "manageri"???????
Esti dovedit si tot nu te astamperi??????
Mai colegilor pescari, daca vine caldura faceti o "convocare la Alba Iulia" si noi cei de aici vom raspunde prezent.
Convocati-l si pe FFFF, si atunci lamurim lucrurile....cine a furat si cine nu.
Eu confirm de acum ca voi veni cu 6 prieteni si 2 rulote. Ne cazam la prietenul vostru de la restaurantul "Muresul" la Drambar, parca asa ii zice la locatie de pe malul raului Mures, nu????
Aduc si 80 gratare din carne de cal, bine? Astea pentru leii lui prietenul Nutu.
Hai pa vb. ne auzim. :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 26 Feb 2013, 18:35

Ops... miroase a penal pe-aici.

Scrie răspuns