Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 10:01

mihuță,
Sunt de acord cu tine, dar oamenii federației nu se recrutează pe acest forum. Federația are toți oamenii de care are nevoie, fără a fi obligată să țină cont de ifosele unora care cred că ei au inventat pescuitul sportiv. Și ca să-ți arăt o diferență de viziune privind promovarea pescuitului sportiv, te anunț că finalele naționale pentru staționar vor avea loc pe lacul Morii din București și mediatizate corespunzător. Ce zici, pescarii sportivi care practică pescuitul pentru a participa la competiții oficiale naționale și internaționale vor decide să susțină brăilele voastre sau vor intra într-un sistem competițional oficial finanțat de federație și nu de micile lor economii?
Aștept un răspuns onest. Te cred capabil de așa ceva. Sper să nu mă înșel.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2013, 10:10

apsalba scrie:Acum să vă dau o veste tristă. ANPA vrea să modifice HG 1016/2008 si vrea să mărească taxa la 100 lei/pescar sportiv, inclusiv la pensionari pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv. În calitatea pe care o dețin, o să am grijă ca pentru pescarii sportivi din sistemul competițional al federației, aceștia să fie exonerați de această taxă.

Daca nu-i o fumigena,imi inchipui ce bucurie va fi in rindurile alora de vad in pensionari principala problema a pescuitului recreativ.. :mrgreen: Felicitari lor...acuma cu siguranta,or sa fie mai fericiti ca muuulti pensionari nu o sa-si mai permita sa dea fo 20%din pensie pe un permis de pescuit,probabil vor iesi 'ilegal' pe apa,impinsi de gindul unei ciorbe ori conserva de scobari,platicute,si caras,''nobilii' pesti ai apelor noastre,si care,fericiti in nestiinta lor,vor 'pescui' cum vor putea ,fara sa le treaca prin cap,ca pe forumuri,'evoluatii 'pescari internauti,ar fi in stare sa le traga un glont in cap,pentru o sacosa de peste pe zi.

Revenind la amenda aia...nu pot sa nu constat ca ,virgula,clubul asta..'Cetate',e un fel de cal de bataie..el e de vina ca emite chitante pe post de permis,cere in instanta dizolvarea l.r.s.....Batrinelul acela daca nu si-a luat la el actele pe 2012,inseamna ca nu stia ca inca tin loc de permis.De ce nu stia adevarul??Oare nu cumva pentru ca aia de la club Cetate,nu i l-au spus,informindu-l in schimb ca tidula de la ei e suficienta??Ma tem ca asa stau lucrurile..

Pina dai tu in judecata,si exonerezi pe nu stiu cine,naivii care te cred iau amenda.Pe numele lor,nu al ''federatiei' sau clubului 'Cetate'..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Feb 2013, 10:56

Ba , mitomanule , daca aveai CIS il fluturai pe toate forumurile , Esti mai dobitoc decat prevede legea , tu crezi ca daca ai aruncat petarda asta... scapi de acuzatia de inselaciune ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Feb 2013, 11:03

apsalba :Sint profund dezonorat de grija pe care mi-o porti mie si juniorului (asa cum spui tu) dar asta nu spune ca tremur de frica.Juniorul ,e suficient de inteligent sa nu te bage nici macar in seama ! Eu ma mai distrez cu tine ,asta asa de citva anisori buni .
jhonny,nu e "ori" ci "si".El cumuleaza tot ce ai spus despre salvatorul pescarilor, pescuitului, universului... Ce bine ar face daca ar reusi sa ne salveze de el!Oare cum poate suporta atitea dragalasenii spuse la adresa sa ? Ce fel de piele are acest vesnic neinteles,acest razboinic al luminii cazut in somnul ratiunii ??? Ce monstii mai emana creierul lui bolnav ??? Cel mai oribil monstru creat de el e chiar el :lol: . Doamne ce mai pute :lol1: !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 11:29

Hai să-ți arăt cine este jhonny
http://mihaiangheltitus.wordpress.com/a ... crocherii/
Ăsta e zisul jhonny. Pe care l-am dat odată afară de la federație. Să mă contrazică. :lol: :lol: :lol:
Coleg cu cezar chioibașu!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Feb 2013, 11:52

apsalba scrie: te anunț că finalele naționale pentru staționar vor avea loc pe lacul Morii din București
:lol1: :lol1: :lol1: La parasute ? :lol1: :lol1: :lol1: Sau la rama, in cautarea ultimului GHIBORT ? :wallbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2013, 11:59

Ba prostanacule, lasa omu in pace, confuzia este totala. Probabil ca este omu mai ceva decat tine si voi intre voi sunteti gelosi, ca face unu prostii mai mari decat celalalt.
Este culmea, tu inloc sa te corectezi, tu cercetezi cine te "aprecieaza" exact asa cum esti.
Ba, vrei ceva, asa se vede de aici de la mine.
Probabil si cu omu te-ai certat sau imbatat si acum va purtati sambetele.
Eu nu am fost in federatia ta si nici nu vreau sa am de a face cu tine. Eu te-am citit din prima ba neneoroci.....cosule!!!!
Dute pe forumul tau de la federatie si o sa venim cu totii sa te injuram acolo, ca sa stii cine te injura!!!!
Am facut o propunere constructiva, nuu??????? Mai PROSTANACULE, vorba lui Ilies.....!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 12:01

Ești o javră ordinară. Dacă nu ești cine zic eu, de ce te temi de propriul nume?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Feb 2013, 12:12

Baaaaaaa .... mitomane , unde-i CIS-ul ? :lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca vrem sa facem si noi un ban cinstit in instanta .... de la ANST , ca aia sunt buni platitori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu cred ca au fost aia atat de dobitoci ...incat sa elibereze CIS ul unui escroc dovedit :lol: :lol: :lol: Eu as fi bucuros sa fi facut greseala asta , sa ne bage si noua un ban cinstit in buzunar :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar cu minciunile tale schizoide , slabe sperante :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 12:20

Tu meriți o muiaiaiaiaiaia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns