Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 07:39

Mister Fisherman scrie:Un escroc dovedit se "strofoaca" sa fie "sef' peste toti pescarii , oare de ce ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai cu dizolvarea infamei cooperative care inseala pescarii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vită,
Cu durere în suflet te anunț că a fost emis Certificatul de deces al infamei cooperative. Însă, dintr-o eroare ce nu mai poate fi reparată, emitenții au scris pe el Certificat de identitate sportivă. Muiaiaiaiaiaia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 07:47

semlecangheorghe scrie:
de apsscobarul » Joi Feb 21, 2013 3:42 pm

Uitati cum vrea Popescu sa faca bani : pe legitimatie de membru de la as. SCOBARUL el da chitanta de la clubul CETATE 40 lei = cotizatie iar acest amarat de pescar a fost prins la pescuit sambata 16.02.2013 si amendat cu 300 lei de catre Politia Alba fiindca nu a putut dovedi prin chitanta de la Popescu ca si-a platit permisul de pescuit pe 2013 el platind doar cotizatia de membru la club CETATE fiind inselat de Popescu care la convins ca el este in regula si poate pescui linistit.
Acest amarat de pescar pe care il cunosc habar nu are de competitii sportive de pescuit dar se pare ca nea faneee se bazeaza pe acest tip de pescari pentru asi forma loturile de competitie a clubului si a federatiei
Eeeee ce nu face nea faneee pentru un pumn de arginti
PS nea faneee anul trecut ai scapat cu NUP dar 2013 iti rezerva niste surprize a dracului de faine si cred si sper ca anul acesta sa fie ultimul in care pescarii sa mai caute locatia de la subsolul de pe Octavian Goga
Cu stima

DomnuPopescu ,cu asa ceva va ocupati??
Naspa rau,zau asa..
gigi,
Am tot tolerat imbecilii ăstia pe care i-am dat afară de la APS Alba, după ce i-am prins că au dat cu mânuța prin casieria asociației. Văd că insistă, așa că m-am decis să le răspund cu aceeași monedă. O să primească ceva citații pe la Parchet. Și te asigur că eu știu cu ce să-i încondeiez. Ăștia sunt ofticați că de ce CS Cetate Alba Iulia (la care nu eu sunt președinte) percepe o cotizație de la membri de 10 lei și le strică lor „piața”. Diferența între mine și ei este una esențială. Ei din asta trăiesc, eu am din ce trăi. Ai priceput?
Apropo, te-ai prins că permisul de pescuit sportiv nu are valoare?
PS Respectivul pescar era pensionar și avea permisul de pescuit pe 2012, dar nu îl avea la el. Păi dacă taxa la pensionari este zero lei și permisele pe 2013 nu s-au emis, ce vină au pescarii?
PS Sper să nu te lași păcălit de chestia aia cu vigneta pe permis. Dobitocii de la ANPA care au imaginat acest lucru, nu au ținut cont că aceasta nu este reglementată de OUG 23/2008 și nu li s-a permis modificarea HG 1016/2008 de către Ministerul de Finanțe.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 07:52

Acum să vă dau o veste tristă. ANPA vrea să modifice HG 1016/2008 si vrea să mărească taxa la 100 lei/pescar sportiv, inclusiv la pensionari pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv. În calitatea pe care o dețin, o să am grijă ca pentru pescarii sportivi din sistemul competițional al federației, aceștia să fie exonerați de această taxă.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Feb 2013, 08:16

@in calitatea pe care o detin.... :lol1: :lol1: ? Singura ta calitate e ca esti un hirdau de laturi...Iar de pescarii sportivi ai tot avut grija si rezultatele se vad doar cu microscopul ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 09:13

Neața bucus. Te-ai trezit? :lol: :lol: :lol:
Ia și citește!
http://frpsc.ro/biroul-federal/
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Feb 2013, 09:17

nucus scrie:@in calitatea pe care o detin.... :lol1: :lol1: ? Singura ta calitate e ca esti un hirdau de laturi...Iar de pescarii sportivi ai tot avut grija si rezultatele se vad doar cu microscopul ...
Îți promit că de tine și de junior mă voi ocupa personal! :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2013, 09:33

Tu, ma prostanacule nu ai dat pe nimeni afara. Ei te-au dat pe tine pentru ca te-au prins cu "proiecte cu balast la Aiud cu italienii". Minti in continuare. O sa solicit sa-mi trimita procesul verbal cu destituirea ta din functia de presedinte dupa trei sedinte fara "cvorum", cum tot ziceai tu. La a patra, ai fost scuipat afara, ai uitat?
Poti sa ai toate "patalamalele posibile" tu ramai "tot un panglicar si un lucru slab facut la norma", nu se mai incurca nimeni cu tine, prostanacule, vorba lu tov iliescovici!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Feb 2013, 09:37

apsalba scrie: Cu durere în suflet te anunț că a fost emis Certificatul de deces al infamei cooperative. Însă, dintr-o eroare ce nu mai poate fi reparată, emitenții au scris pe el Certificat de identitate sportivă. Muiaiaiaiaiaia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iti inteleg durerea. De acum a cazut si scuza ca nu s-a obtinut c.i.s.-ul. Sunt curios ce justificari vei mai gasi in continuare pentru a nu face nimic cu Federatia. In afara de procese, bineinteles. :lol1:

Popescule, poti sa ai tu toate hartiile posibile si imposibile, orice denumire pe care ti-o doresti, toate avizele si autorizarile posibile, inclusiv masina de pompieri langa balta de concurs etc etc, ca daca oameni nu ai nu vei realiza absolut nimic. Ca si pana acum, de altfel. Iar oamenii fug de tine ca de dracul ! :lol: :lol: :lol:

Spor la treaba in organizarea celor 6 campionate oficiale in 2013 (crap, stationar, rapitori, musca artificiala, pescuit marin si casting) ! :lol:
Spor la treaba cu afilierea la FIPS ! :lol:

Mai vorbim la sfasitul anului, sa vedem care ce a facut peste vara. :arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 26 Feb 2013, 09:55

Fane,de aici provine sursa ta de venit :wink: uite ce-mi ziceai mai demult :lol:

"Tica,
Bascalia nu ajuta pescuitul sportiv. APS Alba a ales sa-si duca mai departe destinele cu altii la conducere. Le urez succes. In ce ma priveste, am adus pentru prima data la o structura de pescuit sportiv (FNPSR) un sponsor dispus sa sponsorizeze federatia cu 100.000 euro/an. Daca nu ti se pare suficient, e treaba ta. Cred ca daca sponsorul respectiv (una din cele mai tari firme private din Romania) a acceptat sa sponsorizeze actiunea noastra, fi convins ca nu a facut-o pentru ca avem ochi frumosi. Daca ai fi avut rabdare sa analizezi cine pune umarul la acest proiect, ai fi observat ca eu sunt unul, nu toti. Ca am avut initiativa, e altceva. Probabil ca am avut motive si puterea sa o fac."

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Feb 2013, 09:58

M-am uitat la numarul mesajelor.... pai daca cu 3266 de mesaje nu ai convins pe nimeni inseamna ca esti "gunoi".
Ai vorbit, ai amenintat, ai jignit, ai mintit, te-ai bagat in seama singur, etc., nimeni nu te vrea.
Inseamna ca:
-ori nu esti sanatos
-ori nu esti un bun coleg
-ori nu stii sa te porti
-ori esti necrescut
-ori esti lichea si toti te-au citit
-ori esti mincinos
-ori ai foamea in glanda si umbli cu furaciuni
-ori .....etc.
Hai pa pa jig......o.....d...i...aaaaaaaaaaaaaaaaaa.......alea.....gume!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns