Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de vali stratonov » 01 Mar 2013, 10:01

apsalba scrie:Câinele moare de drumul lung, .......................
Măcar eu am fost în stare să înființez federația și să o autorizez, pe când alții tot bat din gură! Și bagă pe gât!
Infintarea si autorizare nu tine loc de banii necersari sustinerii campionatelor pe discipline si pe palierele pe care le visezi tu....

Eu sunt in stare sa pun ramasag acuma ca nu vei fi in stare sa duci pina la capat anul acesta nici un campionat....nici macar unul pt. copii si juniori ....sau macar unul pt cei cu dizabilitati . :roll: care sa aibe macar 2 etape. :headbash:

Ce zici te prinzi????
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 10:16

Chiar daca , prin absur , s-ar elibera CIS-ul , in momentul urmator acesta ar fi anulat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu sunt aia atat de tampiti sa-si taie singuri creanga de sub picioare si sa mai plateasca si daune pe langa , mai ales ca exista un precedent cu porumbei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O sa ne interesam saptamana viitoare direct la MTS ,sa vedem cum stau lucrurile .... ne-am bucura enorm sa fi eliberat CIS-ul , cateva asociatii de protectia animalewlor si o casa de avocatura se va ocupa special ....de acest "eveniment fericit" din viata cooperativei :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 10:16

Da. Pe cât?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Mar 2013, 10:18

apsalba scrie: Oricum, ca să nu creadă cineva că federația are ceva cu sportivii de performanță, o să lansăm o nouă invitație cluburilor pentru data de 30 martie 2013 la Alba Iulia, la AG-ul federației, pentru a fi informați asupra noii situații apărute în organizarea și administrarea pescuitului sportiv și a lua cunoștință despre ce vrea ea să facă pentru pescuitul sportiv din România și modul de organizare la nivel național. Prezența acestora nu este obligatorie, dar considerăm că este onest din partea noastră de a lansa această invitație. Te asigur că va fi și ultima invitație făcută cluburilor. Afilierea nu este o obligație, ci o opțiune a cluburilor, pentru a putea participa la competiții sportive oficiale, naționale și internaționale.
PS Sfătuiește-l pe Adelin să asculte, măcar odată, sfatul unui om bătrân și trimite-l la fotograf. Este păcat să se risipească un talent ca el și munca lui pe un an întreg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si eu te sfatuiesc ceva, asa ca de la un om mai tanar la unul batran: poate scri o povestire la noi pe blog ( http://www.wsbteam.com/diverse/premiantii-anului-2012/ )cu proiectele noi ale federatiei pe 2013....vorbesc serios fara caterinca si e remunerat, nu e moca!

Detalii aici: http://www.rapitori.ro/forum/provocarea ... 24593.html
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 10:40

Adelin,
Nu am timp să scriu povești pe bloguri și nici nu țin să fiu premiat. Plec de la faptul că proiectele federației sunt lucruri serioase, nu basme.
Îți enumăr câteva:
- organizarea pescuitului sportiv în conformitate cu prevederile sportului și statutului FRPS (asociații județene, filiale regionale, etc.);
- proiectarea și realizarea propriei infrastructuri de pescuit sportiv;
- consolidarea cluburilor afiliate pentru a putea susține financiar activitatea de performanță;
- generarea surselor de finanțare pentru activitățile proprii ale federației.
- consolidarea bazei de selecție prin atragerea tinerilor spre pescuitul sportiv de performanță.
- pregătirea arbitrilor și tehnicienilor sportivi.
Cam asta ar fi, în mare. Restul depinde de cei implicați. Îți garantez că selecția va fi pe măsura exigențelor impuse de o federație sportivă serioasă și cu potențial uriaș de dezvoltare.
PS Vezi că scri se scrie cu 2 de i. :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Mar 2013, 10:46

apsalba scrie:Adelin,
Nu am timp să scriu povești pe bloguri și nici nu țin să fiu premiat. Plec de la faptul că proiectele federației sunt lucruri serioase, nu basme.
...pai toata la toata ziulica pierduta p'aici pe forum, credeam ca sa scri un articol serios e floare la ureche si sigur ar face bine la federatie....da acuma tu sti, daca ai treburi serioase de facut e de bine, inseamna ca in 2013 o sa vedem si ceva concret, nu doar lozinci de amenintare.
:oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 10:53

Iar a inceput cooperativa sa delireze ! :lol: :lol: :lol: Nu scrie articole sa nu se faca de rahat cu minciunile lui cu tot :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce sa organizezez asta ?... cand el nu este in stare sa treca strada de foame :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Auzi la el :

organizarea pescuitului sportiv în conformitate cu prevederile sportului și statutului FRPS (asociații județene, filiale regionale, etc.);

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 10:54

Pe cine am amenințat? Eu am atras atenția la ce să vă așteptați. Apropo, LRS ce rol mai are? Doar așa, pentru organizat câte o „brăilă”? Sau vrea protocol cu federația, acum că AGVPSR nu mai recunoaște colaborarea ce ea?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 11:03

Ba , mitomane ...esti batran , senil si grav bolnav ! Nu mai sta pe forunuri sa delirezi , mergi si te interneaza de urgenta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 11:13

Băi, vită,
Nu vezi că singurul psihopat de aici ești tu? Dacă vrei să-mi testezi bătrânețile trimite-o pe doamna de lângă tine și o să te pronunți ulterior.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns