Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
steff
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de steff » 01 Mar 2013, 13:10

apsalba scrie:Băi, vită,
Nu vezi că singurul psihopat de aici ești tu? Dacă vrei să-mi testezi bătrânețile trimite-o pe doamna de lângă tine și o să te pronunți ulterior.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Esti de toata jena. Pacat de varsa pe care o ai.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 13:12

Cenușă,
Tu nu te pricepi nici la pescuit, nici la făcut bani. Așa că stai pe fundul tău și visează la ce pescar deștept și fericit ești. Lasă-i pe alții să facă ce nu ați fost voi în stare să faceți timp de 23 de ani și nu mai dați indicații și sfaturi la alții.
PS Vezi că și eu ți-am văzut muianul, dar nu te-am făcut tuciuriu! Și nici altfel!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 13:13

steff,
Tu cum ai vorbi cu unul care te face în toate felurile, fără să-l bagi în seamă? La fel cum ai vorbi cu un academician?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 13:19

Ba , panarama impotenta , te-ai nascut degeaba ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Mar 2013, 13:26

Cum spui.Esti foarte usor de citit si dupa conturarea unui vag profil psihologic oricine poate deduce cuvintele si afirmatiile care te afecteaza!!!!Asa cu tu jignesti pe toata lumea,inclusiv oameni de calitate pe care nu-i cunosti, consider ca pot sa te ating EXACT de atatea ori de cate ori o faci si tu jignind prieteni si cunoscuti de-ai mei.

PS.Sunt multi care nu o sa aiba liniste pana cand nu o sa te eutanasieze ca si persoana juridica....da,stiu, e neplacut sa te uiti in fiecare zi peste umar. :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2013, 13:30

Mă doare în cot.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Mar 2013, 13:33

Asta-i un raspuns de bosorog senil si impotent.... care viseza sa conduca pescuitul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 01 Mar 2013, 14:58

apsalba scrie:Da. Pe cât?
Pe plecarea ta din FRPS :D :D :D :D astfel dind o sansa reala FRPS -ului sa se dezvolte.
Fane regret ca trebuie sa-ti spun , TU nu esti in stare sa organizezi macar un concurs pt. copii cap-coada , darmite dimatai campionatele.
Cred ca daca ai avea c.i.s.-ul asa cum pretinzi,l-ai publica instant.Nu te vad omul care sa te abtii sa faci acest lucru..
Gigi , CIS-urile se elibereaza doar miercurea de la MTS :headbash: , poate joi o sa-l vezi scanat pe toate forumurile chiar si pe alea XXX :D :D :D :D

Fanel va crede ca a invins :oops: , dar se inseala amarnic , greul deabia acum va incepe.
El nu are bani nici de hirtie igenica la FRPS si deja organizeaza loturile pt. competitiile externe :D :D :D :D

Apropo Fane , azi a fost ultima zi de inscriere a loturilor de pescuit de pe mal care vor participa in luna mai la concursul CIPS-FIPS.... tu ai inscris echipa facuta de tine pe telefoane???

Poate ceri o derogare telefonica pina luni de la presedintele Mateoli si bagi iute mina in buzunar sa platesti cei 1200 euro taxa de participare ....stim ca pt. tine suma asta e peace of cake :lol1: :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Mar 2013, 15:36

apsalba scrie:Cenușă,
Tu nu te pricepi nici la pescuit, ...
Domnu' Popescu,
asta e data rau de tot in bara! Credeti-ma , habar nu aveti ce spuneti!

teo predator
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de teo predator » 01 Mar 2013, 23:16

lunetissssst......

Scrie răspuns