gigione,
Daca fostul vice ar fi corect (dar nu are cum, el fiind doar musafir prin federatie) ar fi observat ca federatia face ceva fuziuni, in ideea unei singure voci in pescuitul sportiv. FNPSR a luat deja decizia de fuziune cu FRPS, asa ca urmatoarea AG va consfiinti acest lucru. M'nealui a vazut si proiectul tenic si autorizatia de constructie si documentatia casutelor. Daca intri pe google eart, cauta la Orastie si sigur vei identifica zona. Pozele de pe Google eart sunt de anul trecut, dar se vad clar sapaturile la fundatii. Astept acum sa intre o sponsorizare de 10 tone ciment si incepem lucru. Se va face in regie prorpie, cu angajati, nu cu o firma de constructii pentru a reduce costurile. Balast este cat cuprinde, urmeaza cimentul si pofta de munca. O sa fiu mai prezent la Orastie decat pe forum, asa ca sa nu va speriati daca prezenta mea pe forum nu va mai fi la cota de enervare a unora.
PS Nu le-am ridicat inca pentru ca astept finalizarea malului stang al raului (pista de stationar si pista de casting) dupa care se vor ridica casutele, dintr-un motiv practic. Romanul nu a uitat sa fure si nu vreau sa arunc banii pe geam. O sa avem un angajat permanent acolo incepand de luna viitoare, cand vom inaugura si prima locatie: ferma de rame. Probabil ca vei pescuit (daca mergi la stationar) cu rame de la Orastie. E o chestie foarte banoasa daca analizezi piata. Si atunci de ce sa iau bani de la pescari? Dobitocii aia care ma tot reclama au ca motiv faptul ca de ce Clubul nostru percepe cotizatii de 10 lei si nu de 35 sau 40 cat percep ei de la pescari.
Le dau o veste trista. ANPA a constatat in sfarsit ca autorizatiile date pe zonele de pescuit sportiv sunt ilegale (acestea nefiind definite in OUG 23/2008) si a decis sa le anuleze, astfel ca in noul proiect de ordin ai fost eliminate si un lucru nou, asociatiile de pescari sportivi sa fie autorizate ca structuri sportive. Cine vrea sa pescuiasca de placere sa nu mai fie obligat sa-si ia permis de la asa zisele asociatii de pescari sportivi. Cate vor trage obloanele in actuala situatie? Eu stiu vreo cateva.