Daca fostul vice ar fi corect (dar nu are cum, el fiind doar musafir prin federatie) ar fi observat ca federatia face ceva fuziuni, in ideea unei singure voci in pescuitul sportiv. FNPSR a luat deja decizia de fuziune cu FRPS, asa ca urmatoarea AG va consfiinti acest lucru
Fanica , iarasi ai VISE UMEDE, ca de obicei

....dar ca sa spulberam orice dubiu despre cine ce prostii vorbeste TE ROG posteaza aici PV-ul de sedinta al FNPSR prin care AG-ul a hotarit fiziunea cu FRPS , poate astfel afla si cei din FNPSR ca au fuzionat:lol:
Vorbeste lumea prin tirg ca nu ai facut sedinta de AG la FRPS de vre-o 2 ani

si sunt citiva dintre membrii care au dubii serioase la felul in care a fost condusa FNPSR de catre mareata ta persoana ...ce zici ?
O sa avem un angajat permanent acolo incepand de luna viitoare, cand vom inaugura si prima locatie: ferma de rame.
Inainte sa ai primul angajat permanent semnaza mai inti contractul cu cel ce detine AZI ferma de rame in RO.....
Tu te lauzi deja ca faci rame si tu nu ai bani nici de balega in care o sa creasca ramele

, daramite de hirtie igienica ...
O sa fiu mai prezent la Orastie decat pe forum, asa ca sa nu va speriati daca prezenta mea pe forum nu va mai fi la cota de enervare a unora.
Eu zic sa te muti definitiv la Orastie si sa-l rogi pe Petrus sa te angajeze la ferma de rame ....numai asa o sa faci ceva util pt. pescuitul sportiv , asta daca o sa ai rame de calitate .

Cit despre LIPSA ta de pe forum cred ca o sa fie mare tristete

, personal am sa-i rog pe forumisti sa tinem cu totii macar un moment de reculegere / saptamina in memoria ta.... PRETIOSULE si NESTEMATULE.