DAR DE CE E NEVOIE DE O FEDERATIE DE PESCUIT ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Re: DAR DE CE E NEVOIE DE O FEDERATIE DE PESCUIT ?

Mesaj de nucus » 15 Dec 2013, 06:35

Si cit de curind am sa merg si eu sa ma legitimez la Clubul Moldova din Suceava !!! Sau sint persona nongrata ??? Si ma mai legitimez si la Federatia de musca a lui Adrian Vlasiu prin clubul de musca de la Gura Humorului unde sint printre membrii fondatori ! Ai sa faci atac cerebral ,b. apis ??? Putin probabil ! Declara-ma persona nongrata !!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2013, 08:37

mucus,
De ce ești revoltat? Fi calm, că de, ai și tu o vârstă. După cum te manifești, parcă ai fi dat în mințile copiilor! Fi calm, că până la urmă o să-ți dai seama unde îți este locul.
Nu miza pe atacuri cerebrale, că nu ai nici o șansă! Mai bine meditează la vechea zicală: Domnia și prostia se plătesc. Ce să-ți fac?
PS Tu ești „persona non grata”, fără să te declare nimeni. Mă gândesc că nu te-a părăsit bunul simț! Dar, s-ar putea să mă înșel! Vezi că stai prost și cu limba latină. Dacă n-o știi, nu o folosi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2013, 08:47

Uite Sorin, un motiv pentru care este nevoie de federație. Pescarii sportivi au nevoie de educație. Și ca să nu crezi că este o părere strict personală, am să citez din lege:
Legea 69/2000
Art. 1
(1) Prezenta lege reglementeaza organizarea si functionarea sistemului national de educatie fizica si sport in Romania.
(2) In sensul prezentei legi, prin educatie fizica si sport se intelege toate formele de activitate fizica menite, printr-o participare organizata sau independenta, sa exprime sau sa amelioreze conditia fizica si confortul spiritual, sa stabileasca relatii sociale civilizate si sa conduca la obtinerea de rezultate in competitii de orice nivel.

După toate zoaiele proferate pe aici, este evident că pescuitul sportiv are nevoie de curățenie, înțelegând prin asta scoaterea în afara activităților sportive organizate a tuturor nesimțiților! Este o actiune de bun simț!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Dec 2013, 09:08

Am vorbit cu Vasile Jarda :
- afirmatia lui b.apis ,ca lui Vasile Jarda i-a semnat legitimatia de membru al federatiei a fost facuta joi 12.12.2013
-vineri 13.12.2013 ,Vasile Jarda e sunat de un membru din staff-ul federatiei si i se propune sa se inscrie in Clubul Moldova Suceava. Vasile nu a semnat niciun contract si nu a facut nicio cerere ca sa fie membru al acestui club .
Eu ii cer lui b.apis sa scasneze si sa ne dea legitimatia lui Vasile Jarda s-o vedem cu totii . Se va eschiva spunind ca n-are acordul lui Jardel . Credeti ca daca aceasta legitimatie ar fi existat n-o posta ???? Cum se pedepsesc falsurile ??? Dar lezarea imaginii lui Vasile Jarda ???
Mi-a fost jena ca mi-am iestit din pepeni si am folosit limbajul acela mai mult decit licentios asa ca n-am mai intrat pe forum pina in dimineata aceasta !! Imi cer scuze ! Nu ,in nici un caz de la b.apis!
El si-a aratat doar o fateta a mizeriei sale . Fara nicio o jena : e un MINCINOS abject! Si daca ar fii doar atit ar fi inca bine pentru el . Stefan Popescu , mi-e rusine pentru copiii tai si pentru sotia ta ! Daca intra pe forumurile de pescuit nu le crapa de rusine obrazul vazind cite laturi si gunoaie i se arunca in fata cit si de modul in care e privit tatal lor :oops: :oops: :oops: ???

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2013, 09:10

mucus,
Lasă familile în pace. Dacă ai ceva de povestit, povestește cu mine. Fi calm, că face bine la tensiune!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2013, 09:15

mucus,
Nu pot să fac publice datele pescarilor sportivi, pentru că federația este autorizată să lucreze cu date cu caracter personal. Dar, ai putea să-l suni pe dl. Diaconița Petru și să-l întrebi dacă Jarda Vasile și Avasiloaie Cătălin sunt sportivi legitimați la CS Moldova Suceava. Știu că nu l-ai mai sunat demult, dar fă acest minim efort. Ce zici?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2013, 09:16

popescule oleaca decenta nu ar strica si oleaca respect fata de Nucus.

Chair nu pricepi ca la minciunile ordinare care le bagi aici,cum te-a facut Nucus e de fapt o ''mangaiere''.

Simplu,daca nu minti posteaza legitimatia....Poti?????
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Dec 2013, 09:18

Oh lasa-ma...exista photo shop si poti mazgali ''datele personale''...vii cu scuze din astea ieftine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Dec 2013, 09:20

Legitimațiile sportive sunt la cluburi, nu la federație. Federația le eliberează doar. Dar, mă rog, chestia asta o știu cei care fac sport, nu cei care pescuiesc pentru o prăjală!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Dec 2013, 09:25

Am vorbit cu Vasile Jarda acum citeva minute ! Ceea ce am spus despre legitimare este urmare a acestei discutii ! Vasile Jarda si Catalin Avasiloaie au vrut asta primavara sa faca " scoala de antrenori " ! Alte cereri nu au facut ! Vezi ca te afunzi in minciuni din ce in ce mai mult !

Scrie răspuns