DAR DE CE E NEVOIE DE O FEDERATIE DE PESCUIT ?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: DAR DE CE E NEVOIE DE O FEDERATIE DE PESCUIT ?

Mesaj de vali stratonov » 12 Dec 2013, 16:06

Comisia centrală de competiţii, legitimări, transferări şi clasificări sportive; președinte Ignat Gabriel – tel. 0722584843( subcomisii: - crap – Buhac Constantin – tel – 0723339044; - stationar – Diaconița Petru tel. 0745519133; spinning – Stratonov Valentin tel. – 0744393237; muscă artificială – Ispas Mircea – tel. 0751291000 )
Daca comisia de competitii in vigoare e cea de sus , comisia de spinning nu este condusa de mine din 1 ianuarie 2013 , asa incit ili rog pe cei ce "pastoresc" situl sa opereze modificarea :
spinning – Stratonov Valentin tel. – 0744393237;
Multumesc ...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Dec 2013, 08:14

S-a rezolvat!

Sorin,
Ai ajuns la vreo concluzie cu privire la problema ridicată de tine? Precum vezi, nivelul de înțelegere al celor care se bagă în seamă este acesta! Și atunci de ce arunci întrebări în eter când știi dinainte care va fi rezultatul? Sunt convins că dacă nu interveneam eu în topic, rămâneai cu postarea în aer. Este jenantă calitatea discuțiilor cât și nivelul de înțelegere al celor care își dau cu părerea. Vezi, de asta este nevoie de o federație de pescuit. „Democrația” proferată pe forumuri de postaci de această calitate, seamănă mai mult cu anarhia.
Păcat!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2013, 08:17

Lasa minciunel,ca tu esti un exemplu pentru toti..
Esti jalnic daca prin minciuna cu picioare scurte crezi ca poti creea impresia unei federatii..''in crestere''..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Dec 2013, 08:26

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Dec 2013, 10:07

LA SUBSOL?..........IN KKT?
Hol, camera si buda? HALAL!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Dec 2013, 10:39

apsalba scrie:S-a rezolvat!

Sorin,
Ai ajuns la vreo concluzie cu privire la problema ridicată de tine? Precum vezi, nivelul de înțelegere al celor care se bagă în seamă este acesta! Și atunci de ce arunci întrebări în eter când știi dinainte care va fi rezultatul? Sunt convins că dacă nu interveneam eu în topic, rămâneai cu postarea în aer. Este jenantă calitatea discuțiilor cât și nivelul de înțelegere al celor care își dau cu părerea. Vezi, de asta este nevoie de o federație de pescuit. „Democrația” proferată pe forumuri de postaci de această calitate, seamănă mai mult cu anarhia.
Păcat!
nivelul a fost impus de tine datorita raspunsurilor pe care le-ai dat ... tu ai fost primul care a sarit si ai reusit sa duci nivelul discutiei la ceea ce se vede. daca lumea te-ar ignora atunci fi convins ca raspunsurile ar fi fost mult peste ceea ce se vede. de ce nu incerci sa iti vezi de treburile tale sa nu mai freci aiurea forumurile.

apropo, am vazut ca tare te-a iritat aparitia acestui topic din moment ce ai sarit ca ars ...

si ca tot esti aici, vezi ca pe mai multe topicuri esti intrebat de cum stau treburile cu banii de permise pe care speri sa pui tu mana pentru a "finanta" pescuitul sportiv ... evident cu ceea ce ramane dupa ce-ti bagi in buzunar partea. si la fel esti asteptat sa justifici ultima minciuna ordinara pe care ai aruncat-o prin care spuneai ca sportivul X, coleg de club cu nucus i-a lasat balta pentru a veni sub aripa federatiei. deci lasa vorbareala si vezi ce ai de spus in cele expuse mai sus ... mincinos ordinar.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2013, 10:42

Da ,minciunel,ma refeream la episodul Jarda Vasile..
Fii pe pace,si la ajvps e la fel..
Caci imi vin in minte declaratiile lui Mugurel Ionescu prin care acesta (ajvps) isi asuma pe deplin succesul de la Corbu..facut pe banii si munca d-lui Cirstocea( :respekt: )

Nu sinteti unul mai bun ca si altul..da' poate sint lucruri pe care io nu le stiu,de aia astept (in van?) sa ma lumineze d-l Corbu,cam care e diferenta dintre voi..

Ar fi interesant sa citesti si aricolul d-lui Iuga,pe infopescar unde se facea referire la transeele forumistice si un potential sponsor ,care atunci cind o aruncat un ochi pe forumurile de pescuit si-o facut cruce si o zbughit-o ca din pusca..

Acuma nu mi-e clar ,din cauza forumistilor care demasca minciuni de genul asta sau din cauza ''minciunieilor'' din ambele tabere..

Pun pariu ca nu ai un leu sponsorizare pe bune,ci doar cum ai reusit sa fraieresti pe unul si altul..

Daca aveai bani ,tinei alea 2 concursuri pe o o incinta cu plata(si peste pe masura),nu printre altele, pe un riu canalizat ''populat'' cu lipusi,sau si mai rau , in **** orasului..

Si tare mi-e ca toate ti se trag de la ''minciunele'' mai mari sau mai mici precum cea cu Jarda Vasile..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Dec 2013, 10:50

Oare de ce nu vorbeste Jarda Vasile și îl crezi pe mucus? Dl. Jarde este legitimat la clubul sportiv Moldova din Suceava!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Dec 2013, 15:18

Oh da, intr-adevar mare greseala..Intre tine si Nucus Buculei ,trebuia sa te cred pe tine...

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 15 Dec 2013, 06:17

Cite legitimatii cu numele Popescu Stefan pot sa fac si eu ,sa le semnez si sa le stampilez cu stampila clubului BSC ???? Cite vreau !!! Daca e legitimat la inca un club ( iti promit ca ma interesez ) inseamna ca nu e legitimat la BSC ??? Tu ,boule apis , ai pus in regulamentele tale de KKAT notiunea de" persona nongrata" intorcindu-te in obcurantismul evului mediu ,unde de fapt ti-e locul impreuna cu fantosele tale submediocre .Fantoma caricaturala a obscurantismului dar excroc de anvergura si pescar de fraieri .

Scrie răspuns