Da ,minciunel,ma refeream la episodul Jarda Vasile..
Fii pe pace,si la ajvps e la fel..
Caci imi vin in minte declaratiile lui Mugurel Ionescu prin care acesta (ajvps) isi asuma pe deplin succesul de la Corbu..facut pe banii si munca d-lui Cirstocea(

)
Nu sinteti unul mai bun ca si altul..da' poate sint lucruri pe care io nu le stiu,de aia astept (in van?) sa ma lumineze d-l Corbu,cam care e diferenta dintre voi..
Ar fi interesant sa citesti si aricolul d-lui Iuga,pe infopescar unde se facea referire la transeele forumistice si un potential sponsor ,care atunci cind o aruncat un ochi pe forumurile de pescuit si-o facut cruce si o zbughit-o ca din pusca..
Acuma nu mi-e clar ,din cauza forumistilor care demasca minciuni de genul asta sau din cauza ''minciunieilor'' din ambele tabere..
Pun pariu ca nu ai un leu sponsorizare pe bune,ci doar cum ai reusit sa fraieresti pe unul si altul..
Daca aveai bani ,tinei alea 2 concursuri pe o o incinta cu plata(si peste pe masura),nu printre altele, pe un riu canalizat ''populat'' cu lipusi,sau si mai rau , in **** orasului..
Si tare mi-e ca toate ti se trag de la ''minciunele'' mai mari sau mai mici precum cea cu Jarda Vasile..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.