Cine a scris articolul??Revista Pescuitul pentru toți are în numărul din decembrie o amplă relatare a celor două evenimente. Citește revista și poate te mai gândești.
Poze cu masina de pompieri o sa fie??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cine a scris articolul??Revista Pescuitul pentru toți are în numărul din decembrie o amplă relatare a celor două evenimente. Citește revista și poate te mai gândești.
Domnule Nucus,apsalba scrie:Jarda Vasile! Vă spune ceva numele ăsta? Eu personal i-am semnat legitimația!nucus scrie:apis, enumera-mi si tu un membru din clubul "meu" care a migrat ??? Tot cacealmaua ??? Pe linga ca ne esti atit de darnic ne mai si colpesesti cu grija ta parinteasca ( popeasca de fapt) . Vai ce mai mori de grija altuia !
Mai vrei și alții?
![]()
![]()
![]()
![]()
http://bscteam.ro/echipa/
Frumos Club. Fiul președinte, tăticul vicepreședinte!
![]()
![]()
![]()
Nu era vorba de scovarda matale taicule, aia banuiam cu totii ca e moarta de mult.apsalba scrie:E moartă deja!
Ce , a mai tras o minciuna la CV-ul lui bogat?!nucus scrie:apis,stiam ca ti-e moarta deja! Dar am vorbit acum citeva clipe cu Vasile Jarda si am permisiunea lui ca cu (nu e intimplator deoarece cind ma gindesc la tine am senzatia prezentei imediate a unui K.K.A.T) tot dispretul meu profund fata de tine sa te onorez cu un scuipat in mutra ta de MINCINOS paranoic !