...nici nu-i cazul sa explici mai mult , cred ca ai fost pe intelesul tuturor.zavera scrie:
Optimism nu inseamna idealism, dupa cum nici realism nu inseamna pesimism. Nu va explic mai mult...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...nici nu-i cazul sa explici mai mult , cred ca ai fost pe intelesul tuturor.zavera scrie:
Optimism nu inseamna idealism, dupa cum nici realism nu inseamna pesimism. Nu va explic mai mult...
Domnule Popescu,apsalba scrie:zavera,
Asa rau si ticalos cum il considerati voi pe Popescu, a fost singurul care s-a apucat si a reusit sa constituie acesta federatie mult clamata ca singura solutie pentru redresarea pescuitului sportiv. Sa tii cont de un singur lucru: tot ce s-a facut pana acum in aceasta federatie este rodul timpului alocat de catre mine acestei structuri care, bina sau nu, are creat cadrul legal de organizare si functionare. Regulamente, comisii etc. sunt rodul unei munci pe care nu stiu cine o putea realiza, renuntand la zile libere, concedii etc., pentru a pune baza unei structuri cat de cat coerente. Un singur lucru ma intriga: daca toti se pricep la asa ceva, unde au fost timp de 20 de ani? De ce se grabesc acum sa arunce cu zoaie intr-o constructie la care nu au contribuit cu nimic?
Cand vei gasi raspunsul la aceasta intrebare, o sa ti se lamureasca multe lucruri, pe care cred ca le stii deja.
Dovediti si la federatie lucrul acesta, macar de-acum inainte.apsalba scrie:Va dezamagesc. Am fost un foarte bun director de marketing inainte sa-mi dezvolt propria afacere care imi permite sa fiu liber si independent.