Daca as fi, pentru o zi, presedinte....

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Daca as fi, pentru o zi, presedinte....

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2013, 14:04

Pfiii,ce bine...pierdusem prima parte.....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Feb 2013, 14:19

i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2013, 14:39

Federaţia sportivă are scopul şi datoria de a atrage performanţa, prin degrevarea financiară a sportivilor. Trebuie sprijinite şi încurajate toate categoriile de vârstă şi înlesnit accesul pescarilor tineri în competiţiile cu greutate. Pescuitul nu este şi nu poate fi un sport exclusivist, precum nu este nici un sport de performanţă, practicat prin intermediul unei federaţii. Mijloacele materiale trebuie atrase egal şi transparent, direct în stimularea performanţei

Eu partea asta nu am inteles-o...daca pescuitul nu poate fi practicat prin intermediul unei federatii-atunci pentru ce pledezi??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Feb 2013, 14:46

semlecangheorghe scrie:
Federaţia sportivă are scopul şi datoria de a atrage performanţa, prin degrevarea financiară a sportivilor. Trebuie sprijinite şi încurajate toate categoriile de vârstă şi înlesnit accesul pescarilor tineri în competiţiile cu greutate. Pescuitul nu este şi nu poate fi un sport exclusivist, precum nu este nici un sport de performanţă, practicat prin intermediul unei federaţii. Mijloacele materiale trebuie atrase egal şi transparent, direct în stimularea performanţei

Eu partea asta nu am inteles-o...daca pescuitul nu poate fi practicat prin intermediul unei federatii-atunci pentru ce pledezi??

Refolmulez eu "...nu poate fii un sport exclusivist , asa cum de altfel nu este nici un alt sport care se practica prin intermediul unei federatii..."

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Feb 2013, 14:52

Corect Andrei, multumesc! Exprimarea e de natura a lasa doua sensuri, cel sesizat de Andrei e corect. @Gigi: Erata. Multumesc inca o data Andrei.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Feb 2013, 15:00

"niciun" in loc de "nici un" rezolva problema, va rog sa treceti peste micile eventuale greseli de ortografie, tastatura nu e cea mai sigura unealta de exprimare. Cu amabilitatea dvs...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2013, 15:18

gigi,
Ți-am postat ceva pentru studiu!
http://frpsc.ro/comunicat-catre-cluburile-membre/

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Feb 2013, 15:24

Puterea virgulei :)...Prin care, pe vremuri Gerula "si-a dat seama" ca sunt clona ta Cristi :)

Am citit cu mare atentie ce ai scris...dar inca sunt sceptic in privinta resurselor umane. Spui ca nu e nevoie de un mesia,un lider. Dar exact din cauza asta s-a ajuns in situatia prezenta. Voturi din toate partile. Pare si suna foarte democratic dar precum se reflecta si in politica noastra actuala, acest popor nu este capabil sa ajunga nicaieri daca ramane in vigoare aceasta metoda de a face "dreptate".
Incontestabil,este nevoie de un lider bun,bun din toate punctele de vedere si care sa fie capabil sa selecteze oamenii potriviti pe fiecare plan de atac....si aici intervine lipsa de oameni sau mai bine zis, interesul scazut pentru astfel de functii...Fiind vorba de doar o mana de oameni care sunt implicati si interesati de acest fenomen...Ramane " mai bine decat nimic"?

De unde ceri acest entuziasm ? Mai bine zis, de unde speri ca mai exista?. Cel putin la cei implicati direct si care au aparut pe sticla sau prin telefon... foarte putini pareau sa o mai aiba. Nici macar toti....si au fost prezenti putini de tot.

Fara sa vreau sa par partial ....si fara sa fiu defapt...Vali este unul care cand vine vorba de organizare,implicare si competitii in general, vrea si este capabil sa faca treaba. Are nevoie doar de o viziune care sa fie si functional,cum are nevoie si de o echipa buna.

Doar o alta parere de pe bara ;) :(
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Feb 2013, 16:00

Prietene ULK, accept ca deobicei orice critica, observatie, etc, in limitele decentei, stii bine. N-am sa scriu mare lucru pe-aici pt ca pana la urma intram in bucla si ajungem la aceleasi certuri. Deja stiu asta. E un manifest, atat. Petitia va e adresata voua celor care cititi si cere doar atentie si o judecata corecta, la rece. Nu putem sa stam sa ne curga balele la bassmaster classic si noi sa vrem sa facem ceva asemanator (ca il dam ca exemplu cand comparam cu competiile noastre) cu un presedinte, un vice, un trezorier si inca 2 persoane. Nu spun ca LRS nu poate evolua deloc sau nu poate fi o buna rampa de tranzitie, dar trebuie sa evolueze tot structural. E nevoie de cel putin 10 oameni care sa aiba timp sa se ocupe la orice ora si macar 2-3 ore pe zi, oameni care sa fie platiti si gasita o formula in care sportivul sa bage cat de putin posibil, preferabil de loc, mana in buzunar. Daci faci astea o sa fie plin, o sa fie interes, o sa fie de toate. Cam asta e ideea. Nu e vina oamenilor sau a actiunilor, mi se pare gresit sa ne uitam in urma da ala ce-a facut, da alalalt... adnaceste doar conflictul. Ca Dinu e mai bun decat Stratonov sau Tudose decat Malin, etc... e irelevant, niciunul nu a avut sansa minima si corecta de a lucra pe o platforma stabila, cu personal suficient si macar semi-profesionist si cu un buget decent. Ce sa le ceri? Cat? Asta e problema.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Feb 2013, 16:37

Din partea mea nici o cearta,nici macar critica. Doar niste intrebari...Sunt de acord cu aproape toate punctele ce ai enumerat.
Exact asta era...pana nu sunt remunerate aceste functii, avantul initial si entuziasmul tine o vreme, dupa care intra declin...cum s-a si observat.
Pro Federatie, dar nu cu Popescu...Deja vu de acum 2 ani...Tot in faza respectiva este toata miscarea. Nu ca Popescu ar fi realizat ceva constructiv in acest interval .

Poate doar o nevoie mai acuta de ea...decat parea acum doi ani. Nevoie de oameni carizmatici si cu idei..Dar eu sunt rezervat .
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns