Daca as fi, pentru o zi, presedinte....

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Daca as fi, pentru o zi, presedinte....

Mesaj de apsalba » 08 Feb 2013, 22:29

Nu am motive de entuziasm. Era ceva previzibil si am anticipat ca Adunarea Generala de maine va fi ultima a LRS. Iti amintesti?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Feb 2013, 22:33

Acest mesaj a fost făcut de apsalba care este momentan în lista de ignore. Afişează acest mesaj.
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: din ce in ce mai bine, pacat ca nu se mai discuta de LRS :shock: si postul lui Stefan o ajuns balaceala nebunului, aia e, bun ca altii il ajuta, sa nu care cumva sa delireze singur :lol:
chiar vorbeam la o sedinta despre inchiderea forumului LRS, balaceala aduce oameni si postari, nu lucrurile serioase :shock:
parca ma convinge incet incet ca ideea de inchidere a fost totusi buna :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2013, 22:42

Da asa-i...''lucrurile serioase' ...aduna oamenii...so vazut clar..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Feb 2013, 00:41

Multumesc Zavera, sunteti un om cumpatat si inteligent, parerea mea. Ceea ce nu stie lumea este ca Popescu nu este INAMOVIBIL ;) si nu e nevoie de coabitare, ca sa ma exprim MONDEN :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Feb 2013, 01:55

Cristi, e greu sa alegi intre AJVPS , cel care nu face nimic pentru pescuit si Fed, cea care face rau pescuitului, probabil v-om deveni cei cu doua fete, cum ne caracterizeaza istoria si dupa interes daca una din tabere se va dovedi rea o sa schimbam macazul, chiar si cu inlaturarea lui POP, cert e ca e groasa, nu avem de unde sa alegem, iar o solutie de compromis pe care o propui mai sus ne arunca momentan in neant, stii prea bine unde e FIPS-CIPSul , adica in mana cui...
Mai grav e preacurvismul din articolul lui Malin a celui ce a fost presedinte LRS (maine la ora asta nu o sa mai fie) , eu ca si club l-as exclude , un sarpe la san il cresti pana te musca!!!! si apoi realizezi cine este, sa iei decizii in nume propriu cu o functie in care ai fost investit de altii e grav...cert este ca AVEM SOLUTII si pentru asta... :twisted: mai multe nu pot dezvalui pana dupa vot si dupa alte cateva zile, defapt prefer sa las timpul sa treaca pentru a vedea despre ce e vorba. Lucram la ceva ce sper sa fie grandios, numai prin numele celor implicati si nu iti ascund ca la fel ca altii cooptati as fi renuntat daca nu ar fi fost oameni de obraz la mijloc. In alta ordine de idei e deranjant ca sunt unii care pot face muuuult bine dar lasa pe altii in fata... parca ar vrea dar nu au curaj

Insa pentru ca nu ma doare prea tare pescuitul la mondiale anunt pe aceasta cale ca exista proiecte viabile a unor concursuri si competitia nu moare !!!! are un farmec aparte si ma bucur ca avem cu cine! mi-am oferit disponibilitatea pentru orice proiect cu sau fara LRS de a tine etape, chiar si amicale care poate se vor dovedi o revolutie in spinnigul de competitie

Legile sunt legi, dar pe partea privata nu ne va retine nimeni sa avem concursuri !!!
Pacat de sarpele ALA cand va realiza esecul...a calculat-o bine inainte de alegeri insa e PA :respekt:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Feb 2013, 07:11

Chief scrie:Multumesc Zavera, sunteti un om cumpatat si inteligent, parerea mea. Ceea ce nu stie lumea este ca Popescu nu este INAMOVIBIL ;) si nu e nevoie de coabitare, ca sa ma exprim MONDEN :)
Asta am tot incercat sa explic si eu. Nici un presedinte nu este inamovibil. Spre deosebire de alte entitati, la federatie trebuie sa vi cu ceva concret nu cu un lobby prost inteles. Gastile au distrus pescuitul sportiv, ca si Romania de altfel!
PS Pokemoane,
Daca iti umbla prin freza gandul ca veti putea infiinta o federatie de spinning, scoate-l repede din cap. Cel care a propus o asemenea solutie este un dobitoc. Scuze de vocabular!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Feb 2013, 09:03

Poke, asa cum am si mentionat clar, nu pun la indoiala bunele intentii si calitatea oamenilor. Nicidecum. Problema ramane tot la structura.

De ce spui ca trebuie ales intre AGVPS si "ceva"? AGVPS e 90% vanatoare, nu are treaba cu sportul si are muuuuult prea multi angajati de-a moaca. In 23 de ani nu a facut nimic pt ape si peste desi cica e ASOCIATIE de pescari. Sunt asociatii care sunt marunte de tot si au facut mult mai mult decat AGVPS. In ce calcul vrei sa iei AGVPS? AGVPS trebuie sa rupa orice legatura cu sportul pentru ca nu e asociatie sportiva. AGVPS scurge bani pt nimic. Ce are conducerea pescuitului de competitie cu AGVPS? Mai pushcam si cate o rata din barca daca nu merge salaul? :) Glumesc acum. E voie cu motoare de 5 cai si un caine da sa fie beagle sau terrier, nu-i voie cu setter si pointer? Nici nu cred ca discutam de AGVPS.

AGVPS trebuie sa plece si eu as recomanda sa se desfinteze :lol1: iar in federatie ar trebui intrat si Popescu schimbat daca tu crezi ca el strica ploile. Si se rezolva toate problemele cam de la sine. PROBLEMA e ca fiecare cred ca ar vrea un pic de foc la oala lui si nu e suficient sa faci corect si dezinteresat un fenomen functional. Unii il arata cu degetul pe Popescu dar in locul lui ar face fix la fel sau mai rau, ce zici de asta?

Asa cum ati remarcat, acum 2 ani spuneam fix acelasi lucru. Problema era fix tot aia. Prevedeam cu parere de rau ca vom bate pasul pe loc dar nu numai ca l-am batut pe loc dar am si regresat si au iesit scandaluri cat casa. Deocamdata continuam sa numaram. Eu chiar nu vad alta solutie decat cea expusa si e nevoie sa se ingrope securile, sa se lase pistoalele la usa si stat la masa tratativelor. Tot Federatie va fi. Asa e in toate tarile. Noi suntem mai destepti, bineinteles. Asa e in toate sporturile si competitiile internationale, cu federatii si cu statul si cu alea. Noi suntem cu doua perechi. Eu calculez cat timp va trece si pe ala, tot cu parere de rau, il vom adauga la timp pierdut. :|
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 09 Feb 2013, 09:38

Lovitura mişelească dată de AGVPS, cu o zi înainte de AG din LRS, dovedeşte două lucruri:
1. vrea să negocieze de pe poziţii de forţă un nou protocol.
2. se simte vulnerabil, pentru că ştiu şi ei ceea ce arată mai sus colegul chief şi se tem
Deci, încearcă să profite şi de momentul mai greu al LRS, datorat mai ales dezbinării şi lipsei de motivaţie.
Vor să obţină la spinning ceea ce au obţinut deja la crap.

Tactica AGVPS este primitivă şi poate fi uşor contracarată. LRS trebuie să-şi vadă de treabă, să adopte proiectul propus de echipa managerială care întruneşte majoritatea şi să aleagă o echipă de negociere puternică, pentru noul protocol.
Neparticiparea loturilor de pescuit din Romania ar fi un eşec cumplit, în primul rand pentru AGVPS, care ar pierde enorm în faţa CIPS. Ar trebui să dea explicaţii, adevăruri jenante pentru AGVPS ar ieşi la iveală.
Eu, în locul LRS, aş juca tare. La nevoie, aş arăta şi pisica...adică spectrul federaţiei.
LRS să nu uite că are de partea sa organizarea, palmaresul intern şi internaţional şi, în primul rand, sportivii.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Feb 2013, 10:13

Chief,
AGVPSR este în procedură de dizolvare, dar este tergiversată judecarea și desființarea ei tocmai de o asociație de reprezentare a pescarilor de crap, care la rândul ei a fost măturată din fenomen de AGVPSR. Dacă acțiunea APCR nu exista, era în mod sigur exista o soluție privind dizolvarea AGVPSR. Dizolvarea AGVPSR nu se poate face decât prin instanță și deocamdată sunt singurul care am făcut demersuri în acest sens, boicotat tocmai de către pescarii sportivi care refuză să-și vadă propriile interese. Asta e. Oricum, eu merg mai departe.
PS Pentru cei care visează o federatie de spinning, să ia aminte la eșecul constituirii federației de muscă artificială.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Feb 2013, 10:19

PS Pentru cei care visează o federatie de spinning, să ia aminte la eșecul constituirii federației de muscă artificială.
Ti-e frica,ai??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns