Daca as fi, pentru o zi, presedinte....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Daca as fi, pentru o zi, presedinte....
Cristi nu prea ai inteles esenta problemei 
Te intreb direct...avand in vedere ca posibila dizolvare agvps ar dura un an si mai zic eu inca unul sa faci rost de fips-chips dintr-o alta forma de organizare te intreb cine trimite loturile la mondiale in tot acest timp?
Zavera...nu zici tu rau acolo

Te intreb direct...avand in vedere ca posibila dizolvare agvps ar dura un an si mai zic eu inca unul sa faci rost de fips-chips dintr-o alta forma de organizare te intreb cine trimite loturile la mondiale in tot acest timp?
Zavera...nu zici tu rau acolo

Federația!pikeman scrie:Cristi nu prea ai inteles esenta problemei
- semlecangheorghe
- veteran
Adelin va singurul beneficiar de gonflabila.Ceilalti par a fi oameni seriosi.
Apropo, i-a disparut piuitul?
Si tu care credeai ca am ceva personal cu el!

Apropo, i-a disparut piuitul?

Si tu care credeai ca am ceva personal cu el!

AJVPS nu face mai nimic pentru pescuit , toti banii se duc in fondurile de vanatoare , cu ce atrage AJVPS concurentii din LRS in momentul de fata?? CU NIMIC....
-
- veteran
AJVPS santajeaza acum LRS ...a mai incercat asta in 2010 inainte de-a semna protocolul pe care azi il reziliaza unilateral....PREDATOR scrie:AJVPS nu face mai nimic pentru pescuit , toti banii se duc in fondurile de vanatoare , cu ce atrage AJVPS concurentii din LRS in momentul de fata?? CU NIMIC....
Protocolul inaintat LRS de catre AJVPS in 2010 avea la baza aceleai dorinte , de-a detine controlul asupra banilor obtinuti de LRS de la sponsori , AFILIEREA cluburilor membre LRS la AGVPS , etc.
Aceste lucruri le-am putut evita la acea ora prin negocierile purtate cu Bentu de Tudose, Bogdan Vasilescu si de mine .....au semnat pina la urma protocolul acutal prin care LRS se obliga sa-i afiseze ca parteneri, sa dea o dare de seama a activitatii o data pe an.....dar nicidecum nu am fost de acord cu afilierea sau controlul deciziilor si a conturilor.
Sunt foarte curios ce opinie si mai ales cum vor vota in primul rind colegii de la WSB in privinta afilierii, acum cind 3 membrii WSB sunt in lotul national si risca sa nu participe in Irlanda .....
Ingrata situatie ....
Daca miza acestei e doar postul de vice pe competitii din cadrul AGVPS a lui dinu brave hart , atunci e de oaie rau.

Sper ca presedintii cluburilor membre LRS sa nu isi "vinda sufletul" in detrimentul convingerilor de pina acum

Vom afla in curind cine si cum a votat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Am zis. Buculei presedinte, restul nu conteaza. gyorg a reusit sa puna saua pe LRS. Asta in cazul in care AG nu ia decizia corecta de dizolvare voluntara a LRS si lasate cluburile sa-si hotarasca singure soarta. Optiunea nu este decat una singura. Depinde daca cineva are ochi pentru a o vedea.
- semlecangheorghe
- veteran
Auzi mah, ca Lazea de exemplu, nu conteaza..
Ce naiba, dom' Popescu..cum nu conteaza???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
gigi,semlecangheorghe scrie:Auzi mah, ca Lazea de exemplu, nu conteaza..
Tu nu l-ai vazut in productia TV (PVTV) ? Baiatul asta, dupa ce ca are capul mic, ii mai sta si creierul lejer!
PS Cum sta Adelin cu pozele?