Cu care nu sunteti de acord ?jackspinner scrie:Nu sunt de acord cu aceste propuneri .
Inca mai puteti face altele !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Aici in mod categoric va contrazic, bazandu-ma cel putin pe propria experienta. Sindicatele au o putere mult mai mare decat ne dam seama la o privire in treacat. Problema care se ridica (si aici, din pacate!!!) este verticalitatea liderilor. Un sindicat puternic cu lideri incoruptibili (oare mai sunt?) reprezinta o bomba cu ceas.cezar.ch scrie: Cat despre sindicat, sa fim seriosi, nu tine seama nimeni de ele, n-au nici o putere.
Eu vorbeam de un sindicat din Romania, nu de sindicatul soferilor de TIR din SUA sau al minerilor din Cornwall.boistean scrie:Aici in mod categoric va contrazic, bazandu-ma cel putin pe propria experienta. Sindicatele au o putere mult mai mare decat ne dam seama la o privire in treacat. Problema care se ridica (si aici, din pacate!!!) este verticalitatea liderilor. Un sindicat puternic cu lideri incoruptibili (oare mai sunt?) reprezinta o bomba cu ceas.cezar.ch scrie: Cat despre sindicat, sa fim seriosi, nu tine seama nimeni de ele, n-au nici o putere.
pe probate
Daca se face referire si la pastravul fantanel si curcubeu atunci ma vad nevoit sa corectez afirmatia de mai sus unde exista o eroare (scuze, dle nucus):nucus scrie:La perioada admisa la lipan ar trebui introdus si fantanelul (1 sau15 iunie la 31 decembrie).
Un clasic in viata zice ca mana braconierilor e tare lungaBass Assassin scrie:Daca mergem pe premisa ca toti se vand pe nimic , atunci nu mai facem nimic... eu zic ca totusi macar sa incercam .
Cum vad eu lucrurile : Acesta structura(sindicat sau alta forma de asociere ) sa intervina la solicitarile pescarilor recreativi , cum ?
Daca cineva sesizeaza ca o anumita asociatia a luat bani fara acoperire reala sau un act de braconaj , acesta structura sa incepa imediat sa sesizeze autoritatile (Politie,ANPA, DNA etc)
Daca aceste autoritati nu intervin imediat ,structura ( nu stiu cum sa-i spun ) care apara drepturile pescarilor ,sa incepa imediat sa depuna plangeri penale impotriva autoritatilor pentru favorizarea infractorului .
Voi ce parere aveti ?