Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de vali stratonov » 31 Iul 2016, 09:45

.te-au activat astia sa latrati pe mai multe voci
Ai dreptate Gigi, tot aceleasi "personaje" care nu au facut si nici nu o sa faca nimic pt pescuitul din RO ....in afara sa bata apa in piua .
Ma mir ca nu s-au plictisit dupa 4 ani de cind am deschis acest topic.

P.S. Nu m-ar mira faptul ca Razvanel sa ajunga consilier juridic la AJVPS din 2017 cind apele se vor da cu dedicatie :lol1: :lol1: ,
Dupa cit a combatut pe aici cred ca merita cu prisosinta. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Iul 2016, 10:37

Ai dreptate. Noroc ca ai facut tu, ca altfel praful se alegea de pescuitul din Romania. Apropo, tu pe unde mai esti ? Tot la federatia de carton esti ?

Sa stii ca totusi am mai facut si eu cate ceva. Spre exemplu am pus umarul la castigarea unor procese declansate de federatia din care tu faceai parte, impotriva LRS-ului din care ai facut parte pana ai schimbat macazul. Am mai pus umarul la organizarea unor concursuri. Am mai pus umarul la bunul mers al clubului din care fac parte, din 2007 si pana in prezent. Am mai combatut mancatorii de kakat care s-ar fi imbogatit pe carca pescarilor daca acestia nu se trezeau la timp. Poate nu am contribuit la trezirea tuturor, dar poate a unora dintre ei da.
Daca e putin asta e, atata am putut face. Poate daca era nevoie de mai mult, faceam mai mult. Iar daca va fi nevoie in continuare, voi mai face.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Iul 2016, 10:59

APSHD scrie:
semlecangheorghe scrie:
Asa ca tot sistemul si cu unii si cu altii e de tot rahatul...mai vedem noi la anul pe cand se va screme ANPA cu noile reglementari, cu ce dedicatie o sa fie...Atunci o sa vedem ce blameaza unii acum..si ce vor blama sau nu atunci..persoana sau ideea..

Zilele trecute am fost invitat de catre Presedintele ANPA impreuna cu inca 3 Presedinti din : Timisoara, Arad si Bihor la discutii iar pe linga alte subiecte ni s-a adus la cunostiinta intentiile ANPA pentru anul 2017 si anume : 1)Permisele de pescuit se vor tipari si elibera de catre fiecare Asociatie in parte personalizate , iar ANPA va tipari si elibera permise de pescuit numai pentru Dunare si Marea Neagra. 2) Toate apele nationale se vor concesiona pe baza de contract catre Asociatii de Pescari . (Concesiunea inseamna plata unei sume de bani catre STAT pentru fiecare apa concesionata). Calculati si voi , daca pe linga cei 30 de lei Asociatia mai da citeva zeci de mii de lei la STAT pentru concesiune cit vor fi cotizatiile la Asociatii :?: Cind ni s-a relatat aceasta intentie l-am intrebat pe Presedintele ANPA daca in situatia in care doua Asociatii solicita aceleasi curs de apa cum se va face diferentierea intre ele . Raspunsul a fost halucinant: Diferenta se va face in urma unui caiet de sarcini , la care eu nu ma pot abtine sii spun ca doresc sa ma inscriu de pe acum pentru un Caiet de Sarcini cu dedicatie pentru jud. Hunedoara, la care el nu imi da nici un raspuns iar eu il asigur ca vor urma un sir lung de procese si contestatii. De asemenea ei doresc sa introduca obligatoriu Caietul de Capturi pentru fiecare pescar. :respekt:

OK, si ce o sa fac ANPA cu vechile contracte preluate de la CNFAP,contracte nereziliate si deci in vigoare..acele contracte peste care s-a dat ordinul 15..??Daca caietul ala o sa fie dat la fel ca ordinul 15, iar o sa urmeze procese,contestatii , etc..adica un mediu viral numa' bun sa coaca puroaie gen popescu@feederatia...nu ca ailalati ar fi mai buni..Atat timp cat o sa fie lupta asta pentru ciolan,nimeni nu o sa faca nimic bun pentru pescuit..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Iul 2016, 11:04

s-ar fi imbogatit pe carca pescarilor daca acestia nu se trezeau la timp.
Lasa ca si ajvps-ul a facut si face p..a mare de mult timp de pe urma pescarilor..ce este jenant in treaba asta este ca ajvps-ului nu i se imputa faptul in sine pe cand altor entitati, da.

Si acu' hai mai tranteste una cu sindroame si alte teorii d-astea..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Iul 2016, 11:27

A laudat cineva AGVPS-ul pe aici si n-am vazut ?! Ce tot i dai cu AGVPS-ul ? Fa un topic separat si lupta-te cu ei, cine te opreste ?
Aici vorbim de concursurile lui Popescu, de Federatia de carton si de acolitii lor.
Sau vrei sa schimbi subiectul topicului ca tie ti s-a put pata pe AGVPS de la o vreme ? Cand ai mancat si ai baut la ei la AG parca nu erai asa de virulent ! :oops:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Iul 2016, 12:02

Noroc ca ai facut tu, ca altfel praful se alegea de pescuitul din Romania. Apropo, tu pe unde mai esti ?
Razvanele , aici ai perfecta dreptate , nu pot sa te contrazic... :D :D :D :D
Da un search pe google daca esti curios si poti vedea unde si ce am mai facut in ultima vreme pt pescuitul din RO...

Diferenta intre noi e una "mica", dar esentiala asi zice .....unul mai face cite un concurs , doua si mai aduna oameni la pescuit , celalalt combate pe forumuri:lol1: :lol1:

Nu zic ca nu e ok sa combati , dar mai ok ar fi sa pui ceva in loc....dar din pacate lucrurile nu par a intra pe un fagas normal....
Nici AGVPS , nici FRPS si din pacate nici LRS nu au reusit sa faca ceva REAL si BENEFIC pentru marea masa a pescarilor de "dumineca" sau de competitie....

Fiecare din aceste entitati doresc sa isi consolideze si chiar sa dobindeasca noi oportunitati(bani, influente, ape , etc), dar NUMAI in interesul lor nu si in interesul general...

Din pacate sloganul "cine nu e cu noi e impotriva noastra" e valabil in toate cazurile , AGVPS, LRS si mai ales FRPS.....lucru total impotriva interesului national in ceea ce priveste pescuitul sportiv in general.

Iar aste e deosebit de GRAV. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Iul 2016, 12:20

Te felicit pentru concursurile pe care le-ai organizat si chiar imi pare rau ca te-ai oprit, daca n-am inteles eu gresit. Am auzit ca erau reusite. Din pacate nici organizarea unor concursuri, chiar foarte reusite si nici a aduna un anumit numar de oameni la pescuit nu tine de interesul general.
Uite, in schimb, cred ca tine de interesul general impiedicarea planului federal de a interzice organizarea de competitii sportive de catre entitati independente, care nu tin de federatie. Daca planul federal ar fi reusit, nu ai mai fi putut organiza acele concursuri private, la care oamenii s-au adunat la pescuit si la care s-au simtit foarte bine.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Iul 2016, 12:43

Daca planul federal ar fi reusi......
Din fericire toti stiam ca nu are cum sa fie asa :lol: :lol: ....doar visele "umede" ale unora care nu inteleg de fel treaba cu pescuitul puteau sa genereze asemenea aberatii....din pacate nu sigurele :censored:

E pacat ca nu suntem in stare ca natie sa facem lucrurile sa fie facute in interes general...iar apoi in interes "restrins" ca si in cazul competitiilor de pescuit..

Lupta pt ciolan si visele unora care se doresc sa devina realitate in a gestiona "bogatiile patriei", ape, pesti , paduri si nu in ultimul rind bani , duc la ceea ce avem acum...

Pacat ca nici macar "luminita de la capatul tunelului" nu se vede dupa 26 de ani de la revolutie...asta in detrimentul celor ce au ca pasiune pescuitul in toate formele lui........pacat mare pacat. :wallbash: :wallbash: :wallbash: .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Iul 2016, 13:25

razvan m. scrie:A laudat cineva AGVPS-ul pe aici si n-am vazut ?! Ce tot i dai cu AGVPS-ul ? Fa un topic separat si lupta-te cu ei, cine te opreste ?
Aici vorbim de concursurile lui Popescu, de Federatia de carton si de acolitii lor.
Sau vrei sa schimbi subiectul topicului ca tie ti s-a put pata pe AGVPS de la o vreme ? Cand ai mancat si ai baut la ei la AG parca nu erai asa de virulent ! :oops:
Da' ce , psihoanaliza sindroamelor e subiectul acestui topic??

Acuma o iei cu scosul ochilor??Pai sa iti spun drept la cate zeci de ani am cotizat la ajvps nu mi s-a parut ca ar fi paguba ca am mancat si io odata la masa lor..ca mai mare o fost curiozitatea decat pofta ..o data si mi-a fost deajuns..

Si dupa ce am stat acolo 5 ore pierzand o sambata de toamna cu o vreme perfecta pentru pescuit, am aflat ca 'nota de plata'' era votul ''democratic' pe care trebuia sa il dau ca sa dea jos pe unul dintr-o functie si sa puna pe altul..5 ore nu s-a vorbit absolut nimic despre pescuit si problemele pescarilor..asta e ajvps-ul..La final prietenul tau o primit sms cu cine trebuia votat..''democratie'' ce naiba.. :lol1:
Sau vrei sa schimbi subiectul topicului
..nu ,da' devii plictisitor cu pledoarii d-astea..ma mai amuz si io..vorbesti de unii de parca ailalti ar fi mai buni..sau ce, nu suporti pareri contrarii luand-o pe urmele lui Falca zis si Erdogan de Arad??

.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 01 Aug 2016, 11:24

Lista detractorilor :mrgreen:
INVITATIE
AUGUST 1, 2016 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Pe această cale, sunt invitați să participe la ședința Biroului Federal ce va avea loc în data de 12 august 2016 ora 12 la sediul federației din Alba Iulia str. Octavian Goga nr. 7 județul Alba, următorii:
Florentin Iuga – președinte CS Carp Zone
Dorin Negrilă – președinte CS Free Carp Deva
Sorin Rudeanu – președinte CS Carping Club București
Marius Borchin – președinte CS Monsterfish Timișoara
Blăniță Petru – CS Mânjești
Lucian – Liviu Papiu – președinte CS Potaissa Carp Club

Scopul invitației este de a susține în fața Biroului Federal Moțiunea pe care au înaintat-o și a depune probe în susținerea celor invocate în aceasta. Prezența este obligatorie. Nu se admit delegări. În caz de neprezentare se va considera că Moțiunea nu mai este susținută de către semnatarul absent.
Ștefan Popescu – președinte FRPS

Scrie răspuns