Tavi scrie:Putem deja presupune ca daca puciul esueaza vor urma epurari dupa modelul turcesc?

Recep Popescian scrie:Oricum, această mișcare de destabilizare a federației, nu va rămâne fără urmări.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi scrie:Putem deja presupune ca daca puciul esueaza vor urma epurari dupa modelul turcesc?
Recep Popescian scrie:Oricum, această mișcare de destabilizare a federației, nu va rămâne fără urmări.
Spre surprinderea tuturor, sunt un om destul de bine informat ca să știu de unde vine această
Moțiune și cine a conceput-o. Într\\\ adevăr, s-au cam grăbit. Pentru că Moțiunea este
împotriva Biroului federal, care tocmai s-a reînoit în componența sa prin înlocuirea celor care nu și-aufăcut treaba, conform prevederilor statutare, deci nu are nimeni ce să-i reproșeze. Cineva a Încercat ceva cu manta, dar se vede că habar nu are nici de legi și nici de statutul federației. Chestia este că printre semnatari se găsesc și 3 membri în Biroul federal. Normal era ca înainte,nemulțumiți de propria lor activitate, să demisioneze. Lucru pe care nu l-au făcut. Probabil o să-l facă la ședința pe care am convocat-o.
Oricum, această mișcare de destabilizare a federației, nu va rămâne fără urmări.Cred că este normal ca fiecare să-și asume responsabilitatea afirmațiilor făcute sub semnătura proprie.
Și pentru cei care îmi impută că mă țin de scaun, le spun următorul lucru. Nu am primitaceastă funcție ca pe un merit, ci am perceput-o ca pe o imensă responsabilitate. Și nu văd acum pe nimeni capabil să și-o asume. Cât despre Moțiune, se va discuta în ședința de Birou federal, iar Biroul federal va decide conform statutului. Așa că, aveți răbdare.
Sincer, mor de curiozitate cum se va decide conform statutului, in conditiile in care dispozitiile incidente in cauza ar fi urmatoarele:.....Cât despre Moțiune, se va discuta în ședința de Birou federal, iar Biroul federal va decide conform statutului .
mincinosul scrie:Pentru că doar pescarii sportivi pot reține cele 5 kg de pește.
Iar conform art. 6 din OM 369/2016, atribuțiile federației sunt stabilite prin statut și regulamente.
Adică tot pescuitul sportiv, fie el de recreere sau competiție.
V-aș putea face o demonstrație din care să reiasă că federația este asimilată autorității publice. Vezi art. 2 alin.1 lit. b) din Legea nr. 554/2004.
Regulamentul a intrat în vigoare la data aprobării, dar am amânat publicarea în Monitorul oficial pentru a-l pune în acord si cu modificările aduse regulamentelor CIPS - FIPS. O să fie modificat corespunzător și poi va fi publicat în Monitorul oficial, odată cu Statutul federației care a fost si el modificat cu puțin timp în urmă.
Licența costă 50 de lei si pe apele publice se poate reține cantitatea prevăzută de lege. Pe apele deținute de federație, pescuitul se practică C&R. Acest lucru este specificat si de OUG 23/2008,
art. 25(2). Pescarii sportivi aflați în sistemul competițional oficial nu au nevoie de licență,pescuind în baza legitimației sportive emisă de federație.
Am omis asta în răspunsul anterior.