Tavi scrie:Putem deja presupune ca daca puciul esueaza vor urma epurari dupa modelul turcesc?
Recep Popescian scrie:Oricum, aceast? mi?care de destabilizare a federa?iei, nu va r?mâne f?r? urm?ri.
Moderatori: Adelin, dr.pike, tudor, johnnybravo, Moderatori
Tavi scrie:Putem deja presupune ca daca puciul esueaza vor urma epurari dupa modelul turcesc?
Recep Popescian scrie:Oricum, aceast? mi?care de destabilizare a federa?iei, nu va r?mâne f?r? urm?ri.

Spre surprinderea tuturor, sunt un om destul de bine informat ca s? ?tiu de unde vine aceast?
Mo?iune ?i cine a conceput-o. Într\\\ adev?r, s-au cam gr?bit. Pentru c? Mo?iunea este
împotriva Biroului federal, care tocmai s-a reînoit în componen?a sa prin înlocuirea celor care nu ?i-auf?cut treaba, conform prevederilor statutare, deci nu are nimeni ce s?-i repro?eze. Cineva a Încercat ceva cu manta, dar se vede c? habar nu are nici de legi ?i nici de statutul federa?iei. Chestia este c? printre semnatari se g?sesc ?i 3 membri în Biroul federal. Normal era ca înainte,nemul?umi?i de propria lor activitate, s? demisioneze. Lucru pe care nu l-au f?cut. Probabil o s?-l fac? la ?edin?a pe care am convocat-o.
Oricum, aceast? mi?care de destabilizare a federa?iei, nu va r?mâne f?r? urm?ri.Cred c? este normal ca fiecare s?-?i asume responsabilitatea afirma?iilor f?cute sub semn?tura proprie.
?i pentru cei care îmi imput? c? m? ?in de scaun, le spun urm?torul lucru. Nu am primitaceast? func?ie ca pe un merit, ci am perceput-o ca pe o imens? responsabilitate. ?i nu v?d acum pe nimeni capabil s? ?i-o asume. Cât despre Mo?iune, se va discuta în ?edin?a de Birou federal, iar Biroul federal va decide conform statutului. A?a c?, ave?i r?bdare.
Sincer, mor de curiozitate cum se va decide conform statutului, in conditiile in care dispozitiile incidente in cauza ar fi urmatoarele:.....Cât despre Mo?iune, se va discuta în ?edin?a de Birou federal, iar Biroul federal va decide conform statutului .
mincinosul scrie:Pentru c? doar pescarii sportivi pot re?ine cele 5 kg de pe?te.
Iar conform art. 6 din OM 369/2016, atribu?iile federa?iei sunt stabilite prin statut ?i regulamente.
Adic? tot pescuitul sportiv, fie el de recreere sau competi?ie.

V-a? putea face o demonstra?ie din care s? reias? c? federa?ia este asimilat? autorit??ii publice. Vezi art. 2 alin.1 lit. b) din Legea nr. 554/2004.
Regulamentul a intrat în vigoare la data aprob?rii, dar am amânat publicarea în Monitorul oficial pentru a-l pune în acord si cu modific?rile aduse regulamentelor CIPS - FIPS. O s? fie modificat corespunz?tor ?i poi va fi publicat în Monitorul oficial, odat? cu Statutul federa?iei care a fost si el modificat cu pu?in timp în urm?.

Licen?a cost? 50 de lei si pe apele publice se poate re?ine cantitatea prev?zut? de lege. Pe apele de?inute de federa?ie, pescuitul se practic? C&R. Acest lucru este specificat si de OUG 23/2008,
art. 25(2). Pescarii sportivi afla?i în sistemul competi?ional oficial nu au nevoie de licen??,pescuind în baza legitima?iei sportive emis? de federa?ie.
Am omis asta în r?spunsul anterior.