Auzi ,lasa-ma cu sindroame si psihanalize d-astea..de ce n-ar fi 'sindromul P...I' asta si in directia AJVPS..??
Nu s-a atasat nimeni de federatie, eu unul nici atat..daca la asta bati apropoul..
Ideea e urmatoarea..
La inceput o existat AJVPS..si un singur partid o singura vointa

.Ne-am nascut in sistemul acela nu pentru ca asa am vreut noi ci pentru ca asa s-a intimplat si gata.Pe vremea aceea 'partidu' te intreba de sanatate pe strada daca te prindea dupa ora 22 ,si primul lucu care il cerea militianul era ..legitimatia..In caz ca nu aveai de lucru..ei bine..partidu' iti gasea ocupatie urgent..unii pe la canal,altii pe holdele patriei..altii 3 schimburi prin uzine...Ce legatura are cu pescuitul??Are si inca una f. mare..pe vremea aceea nu iti permiteai sa mergi la pescuit atat de des...erai legat de locul de munca..nu era ca si acum..aud ca unii pescari stau la Dunare sau pe Ghioroc de prin iunie pina pe la sfarsit de septembrie..Tot ce prind se valorifica ,ca doar cheltuiala pe cele necesare traiului exista.Ba inca pun si stapinire pe portiuni imense de mal de parca ar fi apa lor..Presiunea asupra pestilor este imensa comparativ cu epoca de aur ajvps-ista..Nu mai vorbim de faptul ca insusi cei care ne conduc fura de rup cum prind oleaca de functie cu oarece posibilitati..Nu e de mirare atunci ca ar trebui ca si in pescuit sa fie o schimbare..Insa ,tipic romanesc ..la vremuri noi..tot noi..Si de aici ,balamucul..ajvps vrea sa se perpetueze mai departe ,dar nu face nimic pentru pescuit.In mod 'democratic'' o aparut si opozitia ,care acuzand structura fosila propun ca vor schimba ei lucrurile in bine..Ete scartz..e doar pretext..miza e ciolanu' si razboiul asta surd duce la o criza de autoritate pe malurile apelor si pesti din ce in ce mai putini..Cele doua tabere se bat ca in cap, si pescarul de rand este victima colaterala..Personal nu vad nici o iesire din situatia asta ..
Ma intreb insa ce naiba ne-am fi facut daca federatia asta avea un presedinte cu abilitatea de a nu face grosolanele gafe de imagine pe care le-a facut Popescu..??
Ca federatia are o structura stufoasa care presupune bani este tot una cu faptul ca banii platiti catre asociatii(ajvps@sateliti,sau alte asociatii) nu se regasesc in pescuit ci in 'alte cheltuieli'..
Asa ca tot sistemul si cu unii si cu altii e de tot rahatul...mai vedem noi la anul pe cand se va screme ANPA cu noile reglementari, cu ce dedicatie o sa fie...Atunci o sa vedem ce blameaza unii acum..si ce vor blama sau nu atunci..persoana sau ideea..
Asta am vrut sa spun..si repet..mai incet cu tampeniile pshianalitice ca nu-i cazul..in ceea ce ma priveste stiu foarte bine ce gandesc..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.