Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 10:30

mitomanul scrie:Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014.
Iar mananci rahat cu gura plina in legatura cu afilierea la CIPS , jocurile sunt de mult facute , nu te mai agita atat :lol: :lol: :lol:
Mitomane , daca afla aia de la AGVPS ca esti cu anusul descoperit ,te ard de nu-ti mai trebuie cooperaqtiva toata viata ta :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 14 Noi 2013, 10:32

apsalba scrie:Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie că vor sau nu cârcotații de pe forumuri.
Stim, totul e o simpla formalitate....la fel ca in 2009, 2010, 2011, 2012 .....
apsalba scrie:Competițiile oficiale vor începe din iarna acesta cu proba de pescuit sportiv la copcă!
Prevad o reusita deplina, cel putin din punctul de vedere al asigurarii infrastructurii. Un mic discurs de deschidere din partea lu matale si grosimea ghetii va depasii toate asteptarile :mrgreen:
rcorbu scrie:cumva participati si voi la competitii si Fane v-a dat treburile peste cap ?
pentru unii care va tot dati ca nu aveti treaba cu Federatia faceti cam mare galagie !
Pai tu esti cel care faci galagie fara sa intelegi exact ce se intampla.
Pentru ca da, eu ca recreativ nu am nicio treaba cu federatia. In schimb ea are cu mine.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2013, 10:37

apsalba scrie:Federația va fi afiliată CIPS la Congresul din 5 aprilie 2014. Fie că vor sau nu cârcotații de pe forumuri. Acolo se discută pe documente, iar la documentele pe care le-am trimis CIPS nu-mi mai fac griji!
PS Nu mi-am propus să o duc de râpă. Dimpotrivă, să o dezvolt! Competițiile oficiale vor începe din iarna acesta cu proba de pescuit sportiv la copcă!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Povestirile Baronului de Munchausen de Musiu' Popescu. :respekt: Foarte tare o sa faci...hai ca pana in aprilie nu mai e mult. Daca era pe 1 Aprilie te credeam, da asa... :?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 10:40

Dupa rationamentul "logic" al cooperativei , aia cu FRAS (federatia automobilistica ) ar trebui sa elibere permise de conducere si sa incaseze contravaloarea lor, pentru ca automobilismul este recunoscut ca sport si se practica pentru agrement, recreere și competiție :lol: :lol: :lol:

Bai nene , rau este sa fi dus cu capu' ! :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Noi 2013, 10:53

apsalba scrie:mihuță, iar te grăbești? Stai să vezi la anul!
http://frpsc.ro/important/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cererile se primesc până pe data de 1 decembrie 2014. Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017.

Președinte

Ștefan Popescu

Popescule, esti sigur ca stii in ce an suntem ??? :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri orUite că am sganizate de catre Fane Popescu-

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 10:56

Uite că am și pentru Adelin ceva:
http://frpsc.ro/recunoasterea-meritelor-sportive/

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 14 Noi 2013, 10:57

razvan m. scrie: Popescule, esti sigur ca stii in ce an suntem ??? :lol1:
:headbash: :headbash: :headbash:
Mai Razvane, el are tot timpul din lume, ce-l grabesti asa? Oricum, denota optimismul de care de dovada in ceea ce priveste afilierea la CIPS?FIPS :mrgreen:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 14 Noi 2013, 10:59

lazarini scrie:
rcorbu scrie:cumva participati si voi la competitii si Fane v-a dat treburile peste cap ?
pentru unii care va tot dati ca nu aveti treaba cu Federatia faceti cam mare galagie !
Pai tu esti cel care faci galagie fara sa intelegi exact ce se intampla.
Pentru ca da, eu ca recreativ nu am nicio treaba cu federatia. In schimb ea are cu mine.

uite aici ceva si sunt din ordinul 15/2011:

(2) Asociaţiile de pescari sportivi solicită eliberarea unei autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv pentru zonele de pescuit din habitatele piscicole naturale, prin cererea de solicitare însoţită de documentaţia prevăzută în anexa nr. 4.

Art. 2.
(1) Practicarea pescuitului recreativ/sportiv In habitatele piscicole naturale se face in baza permiselor emise de către administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de către asociaţiile de pescari sportivi, după caz.

Chiar legea impune cuvantul sportiv, din pacate.

vezi aici ce inseamna asociatie sportiva si cum functioneaza: http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... xUUUFNkPrg

Intreaba orice avocat vrei tu si o sa-ti spuna ca tribunalul judeca pe ce scrie in lege si nu pe ce vrei tu sa intelegi.
Si tot pe ce scrie in lege Fane a desfiintat registrul de asociatii,

Chiar Fane de ce nu ai anulat si darea in administrare a apelor pentru ca AGVPS nu este structura sportiva si nu are dreptul conform legii ?

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 10:59

apsalba scrie: Competițiile oficiale vor începe din iarna acesta cu proba de pescuit sportiv la copcă!
Iti pui copca la bataie? De-asta cauti colaboratori pe comisii ca sa-i platesti?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 11:02

Infama cooperativa a inceput sa-si intinda plasa cu recunosterea meritelor pescarilor , doar, doar o mai cadea un tugulan in ea
Acum recunoaste meritele sportive ale celor care n-au facut parte, in viata lor, din cluburile afiliate infamei cooperativei :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns