Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 11:05

rcorbu scrie:
lazarini scrie:
rcorbu scrie:cumva participati si voi la competitii si Fane v-a dat treburile peste cap ?
pentru unii care va tot dati ca nu aveti treaba cu Federatia faceti cam mare galagie !
Pai tu esti cel care faci galagie fara sa intelegi exact ce se intampla.
Pentru ca da, eu ca recreativ nu am nicio treaba cu federatia. In schimb ea are cu mine.

uite aici ceva si sunt din ordinul 15/2011:

(2) Asociaţiile de pescari sportivi solicită eliberarea unei autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv pentru zonele de pescuit din habitatele piscicole naturale, prin cererea de solicitare însoţită de documentaţia prevăzută în anexa nr. 4.

Art. 2.
(1) Practicarea pescuitului recreativ/sportiv In habitatele piscicole naturale se face in baza permiselor emise de către administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de către asociaţiile de pescari sportivi, după caz.

Chiar legea impune cuvantul sportiv, din pacate.

vezi aici ce inseamna asociatie sportiva si cum functioneaza: http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... xUUUFNkPrg

Intreaba orice avocat vrei tu si o sa-ti spuna ca tribunalul judeca pe ce scrie in lege si nu pe ce vrei tu sa intelegi.
Si tot pe ce scrie in lege Fane a desfiintat registrul de asociatii,

Chiar Fane de ce nu ai anulat si darea in administrare a apelor pentru ca AGVPS nu este structura sportiva si nu are dreptul conform legii ?
Pentru că ANPA nu a dat în administrare așa ceva. Și autorizațiile respective sunt bune de altceva.
Pentru conformitate:
OUG 23/2008
art. 4
(4) Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură poate delega, pe bază de protocol, administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale către alte instituţii publice ale statului.
Dar stai liniștit. Urmează niște chestii interesante!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 14 Noi 2013, 11:12

Chiar Fane, o sa scriu celor de la Minister, asa cum am mai facut-o si ei au pus comentariile mele in textul de lege propus, sa lamureasca chestia cu darea apelor in administrare/concesiune pentru asociatiile de pescari sportivi

miyagi
veteran
veteran

Re: Concursuri orUite că am sganizate de catre Fane Popescu-

Mesaj de miyagi » 14 Noi 2013, 11:14

apsalba scrie:Uite că am și pentru Adelin ceva:
http://frpsc.ro/recunoasterea-meritelor-sportive/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cristi fugi repede sa prinzi si tu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Mare ti-e gradina Doamne!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 11:15

Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură poate delega
Asta nu implica o obligatie , asa cum vrea sa insinueze infama cooperativa :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 11:16

rcorbu scrie:Chiar Fane, o sa scriu celor de la Minister, asa cum am mai facut-o si ei au pus comentariile mele in textul de lege propus, sa lamureasca chestia cu darea apelor in administrare/concesiune pentru asociatiile de pescari sportivi
Aici este buba! ANPA a dat ce nu are. Apele nu-i aparțin așa că a dat autorizații degeaba! Apele țin de Apele Române. Am pățit chestia asta la Tg Jiu când am organizat CN Staționar. AJVPS-ul local a trimis jandarmii să ne ceară taxă pentru că ei au concesionat apele respective. I-am rugat pe jamndarmi să meargă să le arate contractele de concesionare. S-au dus și după ce s-au întors, ne-au cerut scuze de deranj! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 14 Noi 2013, 11:17 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri orUite că am sganizate de catre Fane Popescu-

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2013, 11:17

apsalba scrie:Uite că am și pentru Adelin ceva:
http://frpsc.ro/recunoasterea-meritelor-sportive/
Stai ca viu acu', sa nu-nchideti aprozaru'!!!...ptiu ce noroc pe mine frate, auzi tu: fara iexamen! :shock:
Stai numa un pic sa ma gandesc daca si vreau asta?!!! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 11:17

Păi dacă citești atent, scrie clar că doar cei care doresc! :lol: :lol: :lol: :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 14 Noi 2013, 11:19

Mister Fisherman scrie:
Asta nu implica o obligatie , asa cum vrea sa insinueze infama cooperativa :lol: :lol:
Numai ca ordinul 15 care modifica legea, si care este in vigoare inca, face referire doar la asociatiile de pescari sportivi, care daca sunt vre-o 10 din cele care au luat ape in administrare.

Ca se numesc toate sportive , asta e altceva, creaza confuzie.
Legea e lege !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Noi 2013, 11:21

rcorbu scrie:
Mister Fisherman scrie:
Numai ca ordinul 15 care modifica legea, si care este in vigoare inca, face referire doar la asociatiile de pescari sportivi, care daca sunt vre-o 10 din cele care au luat ape in administrare.

Ca se numesc toate sportive , asta e altceva, creaza confuzie.
Legea e lege !
Nu este niciuna dintre cele recunoscute ca structuri sportive. Au avut grijă băieții! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 14 Noi 2013, 11:23

Asa , si ? Unde scrie ca infama cooperativa are dreptul sa vanda permise de pescuit ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns