Sigur esti destul de destept ca sa fi invatat pana la varsta asta ca banii se fura mai usor de la stat...nu te fa ca nu sti, ca nu esti alba ca zapada, banuiesc ca nu degeaba esti vanat sub ochi.apsalba scrie:Măi cârcotașilor,
Dacă vroiam bani, intram (cum de fapt și sunt) în privat nu făceam un ONG. Ce nu știți voi este că federațiile sportive sunt persoane juridice de interes național și de utilitate publică și intră sub controlul Curții de Conturi, având în vedere că derulează programe sportive și beneficiază de finanțări din bani publici.
Toata viata ti-ai dorit sa ai un AJVPS al tau in care tu sa stai sa supraveghezi cum se incaseaza taxa, sa nu faci nimic, sa fi respectat, sa razi zgomotos cu burta scoasa in afara, sa scormonesti in legi pt agoniseala...pt asta te-ai agitat de atatia ani, sa iti implinesti visul!
Sunt sigur ca ai incercat si in politica dar te-au zmotocit dulaii mari si rai... apoi cu blana smulsa si ravasita ai cautat altceva unde ar fi un ciolan de ros.apsalba scrie:WBF, te asigur că nu sunt o fosilă.
PS Tavi, ca să te liniștesc, dacă vroiam funcții, intram în politică.
Tinerete, pt forma fizica debordand de sanatate, poate intra in discutie si varianta drogurilor, dar am zis ca nu facem asta publica.

...si la final ai ramas sa-ti bei singur paharul cu bere, sau?!apsalba scrie: De exemplu azi am avut o discuție cu dl. German. Destul de lungă și cred că a înțeles corect demersul pe care m-am angajat să-l fac.