Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de vali stratonov » 14 Apr 2013, 20:21

Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație, nu pentru că ar fi fost un sportiv prost, ci pentru că numai gura este de el și în loc să-și facă atribuțiile pe care funcția i le prevedea, a devenit un băgător de vină
Minti , minti si iar minti fanel gura bogata.... :wallbash: :wallbash:
1.Victor Musteata nu este presedinte la Clubul Minjeti ci avocatul Puiu Blanita, oameni de toata isprava de care tocmai m-am despartit dupa cele 4 zile petrecute pe pista Minjesti.
2.Balta nu are nici o legatura cu FRPS si nici nu are sa aiba vreodata.... balta este concesionata de SC. SCOICA Agroind.SRL.... deci de catre o societate comerciala care face bani acolo.
3.Eu nu am fost dat afara nici de tine nici de AG a FRPS ci mi-am dat demisia ...dar senil cum esti ai uitat. :D :D :D
4. Nu stiu de unde ai inteles ca ma dau cocos , dar trebuie sa recunosc ca m-au surprins competitorii care s-au grabit sa umple lista de participanti in 2 zile jumate .....lucru pe care TU nu vei fi in stare sap-l faci niciodata chiar daca ar fi sa-i aduca cu mandat jandarmeria pe cei ce nu si-au platit amenzile la primarie. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Esti penibil presedinte de mucava ce esti.....

P.S. Ia zi cum l-ai sunat azi pe presedintele DRILL Sofonea sa-ti faciliteze o discutie telefonica cu Berti Eugen si ai primit flit :lol1: :lol1: :lol1:
Tu chiar crezi ca te baga cineva in seama, intradevar ???
Ai auzit si tu ca am vorbit noi la masa aseara despre tine si despre cit tembel esti si ai inteles ca vrem noi (competitorii) sa vorbim cu tine???

Te inseli amarnic ....vise umede ca de fiecare data . :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Revin miine asupra celor scrise de colegii de forum in zilele in care am lipsit de pe net fiind ocupat cu ORGANIZARE frumos unui concurs pe Minjesti.
Esti un
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Apr 2013, 21:59

apsalba scrie:Adelin,
Ar fi trebuit (cum au facut-o si altii) sa-ti ridici palaria si sa recunosti acest lucru. Faptul ca tu continui sa arunci cu zoaie asupra unei realizari pentru care nu ai nici un merit, nu face altceva decat sa arate faptul ca esti lipsit de caracter. Pacat de tine ca esti tanar!
Nu cred ca esti cel mai in masura sa imi vorbesti mie de caracter, desi vasta trecuta de a III-a tinerete ar putea permite lejer acest lucru...dar aici nu e vorba de varsta ci de cojoc, nea Fanica, cu grosimea la cojoc stai cam rau. Cat despre realizarea mareata la care ai lucrat de 2 decenii in coace, pt mine nu reprezinta nimic...nici cat un fashh dat sub plapuma. Faptul ca umbli cu cleme prinse de sfarcuri ca sa te excite mai mult atunci cand citesti adeverinta CIS nu inseamna victorie. Victorie e atunci cand ai toti pescarii adevarati de competitie, nu pensionarii si cei care nu au reusit pana acum sa termine prima mansha, iar acum vin la tine ca sa-i faci campeoni. Victorie e atunci cand ai organizat un campionat cap coada si ai stors valorile cu care nu ti-e rusine sa iesi afara (dar tie nu ti-e rusine oricum pt ca ...de unde nu e nu cerem). Matale in afara de procese nu ai alte realizari marete...deci o sa ai tot respectul meu cand o sa produci ceva concret pt pescuitul de competitie.Pana atunci te las sa produci bere federala, ca ai de dat la multa lume.
apsalba scrie:Din reclama ta, deduc ca ai servit deja o halba, de o recomanzi cu atata caldura! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu nu o sa servesc mizeriile tale, dar stai linistit ca de facut iti fac reclama gratis, chiar imi face placere! Chiar sunt curios cine sunt cei ce vor servi prima halba.
...si ca o noutate: de azi se da si la pahar...de sticla!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Imagine
Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Apr 2013, 07:12

Adelin,
Spune-mi și mie 10 sportivi de competiții oficiale, și unde sunt evidențiați ca să pot și eu să aflu și să nu mor prost.
PS Aștept să-mi dai și ceva documente, că sportivi de competiție se dau mulți. Îți dau o mână de ajutor. Ia uite și citește:
ART. 20
Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează participarea reprezentativelor naţionale la campionatele
mondiale, europene şi regionale în baza cererii scrise a federaţiei sportive naţionale, care va cuprinde:
a) locul şi data desfăşurării acţiunii;
b) obiectivele de performanţă;
c) componenţa nominală şi calitatea oficială a fiecărui membru în delegaţie.
Poți să prezinți o asemenea autorizație și lista sportivilor?
Tu continui să crezi (ca și alții) că ești pescar de competiție. O să constați că te înșeli.
PS Prima ta halbă a fost deja servită! :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Apr 2013, 07:38

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 15 Apr 2013, 07:54

Pentru ca nu s-a dat termen, dau eu......"PERMANENT"! :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Apr 2013, 09:21

Sa-i spuna cineva, infamei cooperative , ca certificatul:de "dilau " nu o scuteste de raspuundere penala si sa nu se bazeze pe el :lol: :lol: :lol:
Sa-i mai explice cineva ca DNA si DIICOT se pot autoseziza din oficiu :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Apr 2013, 11:47

Puteti sa ne spuneti sursele de finantare identificate de dumneavoastra?
La modul serios acum, nu la modul pompieristic.
Domnule coleg , hai sa iti dau un exemplu ce buget a creionat si prezentat de fanel gura bogata in cadrul AG al FRPS.....

3 CLUBURI/ JUDET X 42 JUDETE X 1000 LEI COTIZATIE/ an =126000 RONI=28000 EURO. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash:

Asta in contextul in care in cei 2 ani de cind sa infiintat FRPS au "adertat " (provizoriu) doar 2 CLUBURI...
Va invit domnilor colegi sa socotiti cite decenii ii vor trebui lui fanel gura bogata sa adune cele pestre 120 de cluburi si sa-i intre in visterie acesti bani. :roll: :roll: :roll: :roll:

O alta sursa de finantare la care VISA gura bogata este organizare unor competitii INTERNATIONALE in sistem OPEN cu taxa de participare de 3000 EURO / echipa / natiiune , etc :roll: :roll: :roll: :roll:, taxa din care sa-i traga si FRPS partrea .. :wallbash:

Dupa cum se observa , doar un "diplomat inginer " cum se autodefineste poate sa proiecteze un astfel de buget, total NEREALIST . :headbash: :headbash: :headbash:

P.S. fenele bani de igienica pt. ferma de rame ai gasit????? :lol1: :lol1:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Apr 2013, 12:33

Deja se aude un zgomot lugubru de "bratari " :lol: :lol: :lol: Oare pentru infama cooperativa bat clopotele ?

:lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Apr 2013, 13:24

Asociația Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia, convoacă sportivii legitimați sâmbătă 13 aprilie 2013 ora 10, la baza sportivă Cerbu Arini, pentru a începe programul centralizat de pregătire, în vederea selecționării echipelor ce vor reprezenta clubul în competițiile oficiale naționale organizate de Federația Română de Pescuit Sportiv. Copiii vor fi însoțiți de unul dintre părinți.

Președinte – Dan Valentin Dănilă
Ia zi-ne si noua fanele gura bogata citi au raspuns convocarii de alaltaieri?????
Asteptam cu sufletul la gura .... :lol1: :lol1: :lol1:

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 15 Apr 2013, 13:35

@vali stratonov.

:D dupa cum spuneam, nu stiu din ce si-a finantat cruciada dar acum stiu sigur din ce o sa-si finanteze visele.

Vorbeam mai sus de apetenta.
Vezi desele referiri ale domnului Popescu la taxa/permis de pescuit.
Cred ca acolo tinteste.

Altfel, dupa cum am mai spus, apreciez incapatanarea si eforturile legale depuse de om in ultimii 4-5 ani.
Sa ridice doua degete sus cine e capabil timp de ani in sir sa se joace dea procesomanul, sa ia moui dupa moui ca per final sa-i iasa.
Acum ca a reusit un giumbusluc.....ok.
Ramane de vazut mai departe, deabia acum devine interesant.

Ah, si pentru zmeii care pun poze cu bombe nucleare si la 12 ore dupa dupa chiar primesc bomba, halbe de bere si alte asemenea copilarii, plus sperante de dizolvari, catuse, aberatiii : aveti acum in ograda un nene tenace, cu sacii in caruta din punct de vedere legal, cu o mentalitate ciudata(vezi sport de masa, concursuri cu pensionari/copii/angajati????), proaspat pregatit moral si organizatoric sa faca plangeri penale celor care organizeaza vreun concurs fara patalamaua lui si care aparent e pe cai mari.

In rest numai de bine.

PS:
Prevad ca daca merge tot asa, singura sansa e incolonarea, dupa 1 an de lobby un takeover micut, si niste multumiri la final pentru efortul depus.
IMHO

Scrie răspuns