Minti , minti si iar minti fanel gura bogata....Nenea ăla care se dă cocoș și organizează concursuri, atenție, pe balta d.lui Musteață, președintele Clubului Sportiv Mânjești (membru fondator al FRPS), a fost dat afară dintr-o funcție importantă din federație, nu pentru că ar fi fost un sportiv prost, ci pentru că numai gura este de el și în loc să-și facă atribuțiile pe care funcția i le prevedea, a devenit un băgător de vină

1.Victor Musteata nu este presedinte la Clubul Minjeti ci avocatul Puiu Blanita, oameni de toata isprava de care tocmai m-am despartit dupa cele 4 zile petrecute pe pista Minjesti.
2.Balta nu are nici o legatura cu FRPS si nici nu are sa aiba vreodata.... balta este concesionata de SC. SCOICA Agroind.SRL.... deci de catre o societate comerciala care face bani acolo.
3.Eu nu am fost dat afara nici de tine nici de AG a FRPS ci mi-am dat demisia ...dar senil cum esti ai uitat.

4. Nu stiu de unde ai inteles ca ma dau cocos , dar trebuie sa recunosc ca m-au surprins competitorii care s-au grabit sa umple lista de participanti in 2 zile jumate .....lucru pe care TU nu vei fi in stare sap-l faci niciodata chiar daca ar fi sa-i aduca cu mandat jandarmeria pe cei ce nu si-au platit amenzile la primarie.

Esti penibil presedinte de mucava ce esti.....
P.S. Ia zi cum l-ai sunat azi pe presedintele DRILL Sofonea sa-ti faciliteze o discutie telefonica cu Berti Eugen si ai primit flit

Tu chiar crezi ca te baga cineva in seama, intradevar ???
Ai auzit si tu ca am vorbit noi la masa aseara despre tine si despre cit tembel esti si ai inteles ca vrem noi (competitorii) sa vorbim cu tine???
Te inseli amarnic ....vise umede ca de fiecare data .

Revin miine asupra celor scrise de colegii de forum in zilele in care am lipsit de pe net fiind ocupat cu ORGANIZARE frumos unui concurs pe Minjesti.
Esti un