apsalba scrie:Măi cârcotașilor,
Dacă vroiam bani, intram (cum de fapt și sunt) în privat nu făceam un ONG. .
apsalba scrie:sunt licentiat al Institutului Politehnic Bucuresti, sunt manager de firma privata si am finantat din buzunar toata aceasta actiune. Am din ce trai, asa ca poti sa stai linistit.
Stimabile, aici avem o problema.
Legata de succesele in privat.
Conform raportarilor contabile. Care-s cam subtirele.
Doriti sa intru in amanunte sau o lasam si pe asta asa cum a cazut?
Deci lasam frustratii sa miaune si povestim pe bune sau alegem piersicul si ne dam pe dupa el?
Putem pune de un menuet in jurul piersicului dar asta va da apa la moara celor care va desconsidera.
Ramasesem la plan de afaceri, resurse materiale si sponsorizari, nu?
Eu zic sa continuam de acolo, ca tot doriti sa va apucati de treaba.
O sa am rugamintea ca, atata vreme cat dumneavoastra va permiteti aprecieri publice la adresa altora sa nu va ofuscati ca cineva va priveste ca pe o fosila sau ca pe un sindicalist de moda veche.
Orice "fenomen" se priveste din interior in primul rand.
Altfel, fara sa intelegeti cu adevarat "fenomenul" aveti o idee ciudata despre pescuitul sportiv/ recreativ.
Precum strungarul sef de sindicat care brusc se trezea sa dea explicatii despre fizica cuantica, neurochirurgie si in general despre orice.
Sa o luam punctual.
Finantari din bani publici nu o sa vedeti, cel putin in urmatorii ani.
Sper ca nu sunt nevoit sa va amintesc situatia economica si lipsa de bani de la bugetul public.
Daca ati fi in domeniul privat cu adevarat ati sti cam cu cat sarg suntem stransi de oo, nu de alta dar aparent sectorul privat, asa haituit este singurul care mai produce.
Dar nefiind in sectorul privat decat declarativ o sa-mi permit sa va aduc eu la cunostinta cam cum stam.
La nivel atragere de fonduri ati insirat o serie de platitudini care pot provoca cel mult un cascat discret de plictiseala.
Sincer.
V-as ruga respectuos sa nu ne tutuim, ne-om trage de ciorapi altatdata.
Pana acum v-am raspuns pastrand o minima etcheta.
Stiu, sunteti putin descumpanit, ati ajuns sa-mi sugerati alte canale de comunicare. Din ce motiv?
Aici e nepotrivit?
Eu zic ca e ok, google indexeaza, nu are nimeni impresia ca punem tara la cale pe la colturi, e public.
Fiind reprezentantul unui ONG de de interes național și de utilitate publică (jur ca am zambit larg) va recomand o dezbatere publica, in interes national si pentru uz public, ok?
Deci, haideti sa vedem de unde veti obtine fondurile pentru proiectele dumneavoastra.
Fara sa punem la socoteala cotizatiile substantiale din partea cluburilor si fara sa va imbatati cu apa rece ca veti putea accede la taxele din permisele de pescuit.
Poate putem contribui cu idei si sugestii, poate doriti sa auziti si pareri pertinente nu numai mascari cu catuse/bombe nucleare/halbe de urinoterapie.
De acord?
Haideti sa avem o discutie "aplicata"
Pana acum, sincer, ati dezamagit putin, dar poate o dregem pe parcurs.
PS: Nu intra in sfera mea de interes cu cine-ati discutat azi, este total irelevant. Haideti sa discutam la obiect.
De asemenea nu intra in sfera
noastra de interes, a celor ce practicam pescuitul, ce demers v-ati angajat sa faceti.
Nu de alta dar nu v-am angajat noi la acest demers, sunteti in situatia in care aveti de explicat angajamentul unilateral
Multumesc